0 oy
944 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar yaa lavobaya  kalktım  af edersiniz klozette otururken bir baktım ayağımın altından birsey hızlıca geçti gitti çamaşır makinemin  altına girdi mutfağa gitti bi baktım fare  elim ayağım titriyor şuan .  Ve yatak odası benim mutfağımız lavobamin  üçgeninde  yatak odamda ben eşim ve bebegim yatıyoruz ya çok korkuyorum üstümuze  gelicek  diye .  Nasil girmiş anlamıyorum ya . Yavruydu fare  ama bi tiksindim  buz gibi oldum korkuyorum ya kızlar birşey diyin  birşey yapar mi 

9 Cevaplar

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yapışkan al canim yarın her yere koy kartona sık fareler için yapıştırıcı var az birsey de kartonlara peynir koy Allah yardımcınız olsun 
(93 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından

Klozetten girmis olabilir canım kapagini kapali tut surekli gitmesi icin ne yapilir onu bilemiyorum ;)

tarafından
Klozetten gelebliormuyaaa
(1,856 puan) tarafından
Evet klozetten girebiliyor. Bizim yazliktaki evimize klozetten girmisti
tarafından
Aaa  :/alla alla su varama nasıl cikablioekj
(1,856 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok. Klozetin kapağını yiyip çıkmışlar hatta
(93 puan) tarafından
Fındık faresi yaa  klozette su var yüzüyorlar mi bunlar :D
0 oy
(119 puan) tarafından
Benim evime de girmisti ipk gün hallettim onu cunku bu pislik bir hayvn mutfakta tencere tabak iclerinde gezmis olabilir her yere pisligini yapmis olabilir hastalik kaparsiniz her yeri dip koşe temizlemen lazim yakaladiktan sonra pisligi çörek otuna benzer dikkatli ol . Simdi benim evimdeki cok akilliydi kapan kurduk kapanin uzerindekini yiyordu ama kapani attirmiyodu zehirin yanindaki yiyecekleri yiyordu zehirlere dokunmuyordu resmen benimle dalga geciyodu en son gittim yapışkan aldım kartona guzelce sürdüm aman kartonu parkeye bantla yapıştır yoksa kartonla birlikte yürüyüp gidiyorlar oyle gormeye dayanamazsin . Kartonu parkeye bantla yapıştır eczaneden aldigin fare yapışkanını kartonun ortasina daire çizecek sekilde boooolllcaaa sık ortasina elin degmeyecek sekilde eldiven giyip cunku fareler insan eli kokusunu bilir elin degerse yiyeceklere gelmez eline eldiven giyip yapışkanin ortasina ceviz cikolata gofret etii puf parti sofrasi kur kesinlikle dayanamaz yapışkanin kotü yani kartonda canlı kalması ve oradan canlı almaniz gece yatmadan sık yapışkani sabahta esine attırırsın ben gorunce uyumayip arastirma yaptigimda bunlari ogrendim uyguladim ayni gece yakaladim insallah sende de ise yarar allah yardimcin olsun
(93 puan) tarafından
Bilgilendirdigin  için çok ama çok teşekkür ederim tatlim
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Cocukken bizim evede girmisti 1 2 defa. Babam kartona yapiskan suruyodu tamamen ortaya da peynir koyardi sabaha yapismis olurdu ama canli oluyordu annem bakamazdi :D babam atiyordu sonra. Zaten buyuk ihtimal findik faresidir minnacik bisey lagim faresi olamaz heralde onlar acayip buyuk. Giderlere vs dikkat et orlardan gelebilir kapi cam acik kaldiysa ordanda gelebilir. Ben suan 5.kattayim mutfak caminin disinda mermerdeel fare pislikleri oluyor hep cam bi acik kalsa girer hemen dusun bu kadar yuksrk ama fareler tirmaniyo canim o yuzden.

(93 puan) tarafından
Hayatım ben kara bocekten  bile tiksinen  görünce ortalığı ayaga  kaldıran insanım  benim mutfagim  araya bakıyor duvar var karşında ve ben  mutfağın camını  sadece ve sadece yemek yaparken açık tutarım asla ben orda yoksam açık kalmaz o cam . Ama işte sürgülü benim canım büyük ihtimal aralardan giriyor onlarda kemik olmadığı için  problem olmuyor sanırım:(
(3,146 puan) tarafından
Olabilir belki gerci benim mutfak camida surgulu tamamen gunduz gece hep acik sinekligi kapali durur devamli. Pis hayvan ya her yerden gelebilir. Dedigim gibi giderlerde dikkat et annemin evine girmisti bi kere banyoda kosede azcik bi fayans kirilmiss giderin oldugu yerde ordan gelmisti.
(93 puan) tarafından
Uf ne kadar soğuk bir hayvaan ya . Zaten böyle şeyler hep beni bulur .  Hamileliğim de de köyde akşam 9 gibi ayagimin  dibinde kocaman bir yılan görmüştüm hersene gideriz canakkaleye bayram seyran demeden bebekliğmden beri  gideriz bu yasma kadar  görmedim rastlamadim geçen sebe kurban bayramında geldi beni buldu  kara  fatmasi  sümüklü  bocegi  iyyy
(3,146 puan) tarafından
Ay sorma o tip pis hyvanlar benide cok buluyor bende igrenirim.
0 oy
(3,529 puan) tarafından

Gcen yaz Bnde kaynanamgilde gordum. Ewde tektim. Fare geçmiş karşıma bna bakiyoo:Dbi komikti Bnde korkarım ya.... onu yaklamadan  uyumamıştım eşim halletti şükür.... bulun onu yoksa heryerde gezerr Walla yatağın bazasinin altında yakaladık ya:D:D

(93 puan) tarafından
Daha da  korkuttn  beni sagooolll  :D
0 oy
tarafından
Tom u çağır yakalasın jeryyi  ;)) yapışkan al üstüne peynir koy 
(93 puan) tarafından
Çok sakaciisn  bulutcumm  :D
tarafından
Teşekkürler hilalcimm yakaladınız mi
(93 puan) tarafından
Yok tatlım ya o günden bri ne gördüm ne de gelip  yapışıyor herhalde gitti
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm hiç sorma dün akşam aynısı banada oldu küçük fındık fareler varya gece 1 tv izliyordum baktim bir sen koltuk altına girdi telefonun ışığıyla baktim fare iğrenç durmuş bana bakıyor oğlumun beşiğinin dibinde kafayı yedim eşimi uyandırdım evde fare yapışkan vardı kâğıda sürdüm üstüne 1 dilim peynir sürdüm sabah 6 da yakalandı eşim alık attı kurtuldum hemen yapışkan al cnm üstüne peynir sur yapışır 
(93 puan) tarafından
Bugün alıp hemen yapicam  canım
0 oy
tarafından
Küçük se fındık faresidir normalde lağım faresi küçük olmaz çünkü minikse eğer yapışkan al üzerine fındık koy dene ben öyle yakalamısdım fareyi çok üzülmüşdüm ancak başka çarem yokdu sende dene bişey yapmaz sadece eşyaları kemirir şerefsiz 
(93 puan) tarafından
Fındık faresi tatlım ya küçücük birşey büyük olsa evde hıc duramazdım herhalde
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ne yaptın canım öldü mu fare?
(93 puan) tarafından
Yok tatlım ya ne gelen var ne de giden sanırım gitmiş hıc görmüyorum gelip yapışmıyorda  aman gitsin de
(5,935 puan) tarafından
Gitsin  ve bir daha  gelmesin inşallah
(93 puan) tarafından
Geldi yine ya hemde  salona yanımıza oğlumda yurutecteydi ay nasil korktum yapismamisdaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 440 göst.
28 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 403 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 668 göst.