0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (597 puan) tarafından
Kizlar yakin arkadasimin nikahi var cumartesi. Esim cok yabani birisi, insan icine karismio. Nikaha gitmem kimseyi tanimiom. Zorlama dugunede gelmem dio. Ben cok cekiniom utaniom bayramda veya davetlere felan essiz bi yere gitmeye... Kendimi cok kotu hiss ediom, evliyim ama hic bi yere kari koca gidemioz

7 Cevaplar

0 oy
(163,334 puan) tarafından
ben tek gitmem kocamla bile zorla gidiyom sen ne ettin geldinmi bu taraflara
(597 puan) tarafından
Bende tam tersi gitmeye etmeye merakliyim ama esim sevmio hic gelip gitmeleri... Evt cnm geldim 10gun kadar oldu  sukur :)
(163,334 puan) tarafından
oo geldinmi hadi gozun aydin
(597 puan) tarafından
He ya cok sagol. Sukur geldim duzenimw kavustum vallaha
-Reklam-
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Ben arkadasımın düğününe kız kardeşim ile gitmistim eşim çalısıyordu gitmesem de olmazdı o yüzden kız kardeşimle katılmıştık canım sende varsa kardeşin falan öyle yap 
(597 puan) tarafından
Cnm ablam fkn var ama corona testi ile gire bilioz nikaha. Simdi bosuna yanimdaki kisiye masrafa sokmak istemiom. Esim testiz gire bilio hastaligi gecirdiginin belgeis var diye. Esim calismioki calisio desem... Acik acik arkadasa dedim annen arasin caktirmadan davet etsin oglumuz olarak gel desin dedim bakalim. Yoksa ordakilere rezil olmamak icin oglumu evde birakirim, cocaga bakio derim
(4,433 puan) tarafından
Yani neden gelmek istemiyor ki kuzum evcimen biri mi gezmeyi sevmez mi
(597 puan) tarafından
Panik atak arti kaygi bozuklugu vs... Ama illeri derece ve ben bundan biktim. Bana suc buluyo beni hayata baglarsin sandim dio ya ben ne bilim bu derece oldugunu... Yalniz birakma beni gidelim diom terslio
(4,433 puan) tarafından
Ayy daha neler Bi de sana suç mu buluyor kendim yabaniyim sorunluyum demiyor da Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bende çok sıkılırım eşim olmadan gitmem bi yere ama arkadaş olunca mecbur gitcen:ermm:

(597 puan) tarafından
Vallaha cok utaniom sap gibi gitmeye
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Daha memnun oluyorum:)gelmesin
(597 puan) tarafından
Ciddenmi ? Ben sap gibi hiss ediom kendimi
(7,616 puan) tarafından
Yok canım benim valla oynasam niye oynuyorsun diyecek o yüzden gelmesin daha iyi:))
(597 puan) tarafından
Ayni dert dugunde bendede olacak ama sap gibi yalniz gitmekdense raziyim vallaha cok yabanci insan icine cikmio, kimse bize gelemio kari koca
(7,616 puan) tarafından
O da tuhaf ya o kadar da kendini insanlardan soyutlamasi normal değil
(597 puan) tarafından
Ztn hasta panik atak, kaygili vs... Hastaligi yenmek icin resmen bise yapmio kendini eve kapatio. Her yere yalniz gidiom. Bi tek ayda bir alisverose gidioz beraber
(7,616 puan) tarafından
Cok değişik yaa insallah zamanla açılır
(597 puan) tarafından
InsaAllah...
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benim eşimde öyle merasimleri pek sevmez ama yalnız bırakmaz benim hatrıma gelir
(597 puan) tarafından
Yine sagolsun seni dusunuyo benimiinde oda yok
(9,610 puan) tarafından
Evet canim sagolsun düşünüyo seninki de gelmesin bosver sen git eğlenmene bak oda seni zorla biyere götürmek istediğinde bu seferde sen gitmezsin baksin ki nasıl bu durummuş
0 oy
tarafından
Valla mecbura kalınca bal gibide gidiyor insan ben misal 16 senelik evliyim hep tek giderim çünkü eşimin hiç izni yok ya o duracak dükkanda ben gidecem ya ben duracam dükkanda o gidecek eşimi genelde kendi köyünden cenaze olursa ben dükkan da beklerim onu yollarım onun dışında düğünlere falan ben gidiyorum hep
(597 puan) tarafından
Is olsa amenna cnm ama yok 24saat koltukda tv basinda
tarafından
Amaann kız boşver kendin git oda otursun tvsinin başında :)
(597 puan) tarafından
Bilemedim... Cocugu birakcam gitmezse en azindan cocuk durmuyo babasiyla evde kaldi dicem ama oglumada papyon fln almistim nikaha :(
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Sen onlara gelin gelince herkesi tanıyomuydun kuzum 

Gidip tanışacak  nikahına almayacak milleti 

Tövbe yaa
(597 puan) tarafından
Kendi tarafinada gitmioki. Bi kez zar zor  bi dugune gitik bu yil o kadar. Onada gorumcem ikna ettide gitti
(14,412 puan) tarafından
Canim sen nasıl alıştın yani gidiversin
Ama tam yabaniymiş
(597 puan) tarafından
Ben ztn severim gelmeleri gitmeleri ama o anca bi iki bacisina gidip gelir o kadar

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 638 göst.
24 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 287 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,828 soru

24,064,614 cevap

330,294 kullanıcı

...