0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Arkadaşlar benim eşimin spotcu dükkanı var tmmi geçen gün iki âdet daha paketinde sıfır nevresim takımı getirmiş birde Karaca'nın yemek takımları oda sıfır eşyaları benim kocam alıyor parasını benim kocam veriyo her neyse tabakları fln bana getirdi bende kaynanamın gözü kalmasın diye onada verdim nevresimleri de ben kendime aldım ikisinide kaynım eşime demiş birini anneme versin diye eşimde bana dedi vermedim bende çünkü onun çok var o kullanıyor da benmi kullanamıyorum eşimde kıskançlık yapma diyo siz olsanız napardiniz ben ona neler verdim

3 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kıskançlık neden olsun ki herkesin evi ayrı almak isteyen kendisi alsın bence 
(347 puan) tarafından
Kaynanamla beraber yaşıyoruz maalesef ama onun dolu yani dolabı yatağının altına kadar dolu
(7,617 puan) tarafından
Ne kadar aşağı bir duygu ya
Kizim benim ihtiyacim yok diyebilmeli bi anne
(347 puan) tarafından
İşte o onu demiyor iki set yemek takımı verdim  tencereye kadar aldı aldığını oğullarına saklıyor kullanmıyor bile
(7,617 puan) tarafından
Sinir bozucu;////allah sabir versin ve ev üstüne ev olmaz umarim en kisa zamanda kendi evine cikmak nasip olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumu eşine anlatmaktan başka bir seçeneğin yok. Kıskançlık değil mesele... Vermeme sebebim böyle böyle diye anlatman lazım. 
(347 puan) tarafından
Dedim olsun sen ver diyo o bana hiç bişey vermiyor eşim gitti sıfır koltuk takımı getirdi kaynanama halisina kadar verdi kucuk kardeşi beynini yıkıyor resmen
0 oy
tarafından
Bana öyle dese alır çöpe tıkardım asla kullanmam

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 376 göst.
+1 oy
6 cevap 208 göst.
+1 oy
12 cevap 305 göst.

Kategoriler

1,469,846 soru