0 oy
1,679 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Öncelikle bunu söyleyim ki kıskançlık gibi kötü birşeyler vs aklıma gelmiyor.

Sadece alınganlık var bende.
 Eşim vatsapta da yeğenine "ay parçası maşAllah kardeşime" yazmış durumuna yanıt olarak kız resim paylaşmıştı ve 17 yaşın da. Küçükken hep eşimlerde kalarmış abi kardeş gibiler.
Eşim başka bir kıza TV-de ve ya reelde bir kız olsun böyle şeyler söylemez hiç duymadım da belki de alışmamışım okuyunca birden soğuk davrandım. 

Okudugumu bilmiyor ve bugün ne oldu neden soğuksun diyor :) 
Siz olsanız alınır mıydınız? 
Yani kötü düşünme yok sadece iltifat aşırı olmuş bence.

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
yeğen diyosun canm bilmem farkinda misin kuzen felan olsaydi eşime cok kızardım ama yeğeni gayet normal bence 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeğenine söylemiş canım yabancı birine degilki belki mutlu olsun diye demiştir  boşuna kendini üzme :)
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Alınmazdım sonuçta yeğeni ve kız da baya küçük ayrıca abi kardeş gibiymiş hemde ya amcası ya dayısı oluyor 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Niye ki dunyanin en güzel kızı dese alinmakta haklısın cunku sendende gusel havasi verir bu ama o lafta sıkıntılık bi sey yok yegeni sonucta cnm
0 oy
(1,235 puan) tarafından

Böyle küçük şeyleri neden büyütursunuz anlamıyorum :D

0 oy
tarafından
Kötü niyetli oldugunu sanmıyorum ama ben delirirdim:Dd
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Yeğeni diyon kiz .benimde yegenlerim var boyumca erkek.  Böyle şeyleri düşünmek yanlış bence 
0 oy
(91 puan) tarafından
Aman canım ne yaptın. Küçük kardeşi olarak görüyor işte bunda soğukluk yapılır mı hiç
0 oy
(9,936 puan) tarafından
ben anlıyom senı bende olsam kıskanırım yegen bıle olsa arada mesave olcek 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kız manyak mısın yeğeni insan ondan kıskanır mı hiç :D
0 oy
(4,342 puan) tarafından
3 yaşında ki yeğenini sevmesine bile sinir oluyorum sadece beni sevsin bana güzel sözler söylesin istiyorum:)
0 oy
tarafından
Bence çok gereksiz kıskançlık yeğeni sonuçta desin ne olacak yersiz bir kıskançlık olmuş canim
0 oy
(53,958 puan) tarafından
yigeni kardesi cocugu gibi başkasına diyemez elbette de küçük daha
0 oy
tarafından
İnsan bunun için soğur mu eşine karşı 

Başka derdin mi yok 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kız yeğeni zaten dese ne olacakki:)
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Dayısı oluyur bunu söyleyen kıskanmam tabiki 

Eşim de ablasının kızına söylerdi ne var ki bunda dayısı sonuçta  nikâh bile düşmüyor 

İş arama kız kendine :D

0 oy
(350 puan) tarafından
Kız allah seni :))) benim eşimde dayısının kızına kuzum der hiç ama hic alınmadım 3 sene oldu evleneli çünkü birlikte büyümüşler birbirlerine kuzum derler hatta bütün kuzenleri kuzum diyor öyle alışmışlar takma o güzel kafana bosverrr
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Öz yeğeni demi deli misin kız ben henüz o kadar olmadım mesela benim eşim annesine canım bitanem kurban olduğum der o zaman sen böyle durumda kalsın onu da mı kıskançan
0 oy
(802 puan) tarafından
Eşinin yeğeni, kuzeni bile değil.Ben eşimin yegenlerine su güzel bu daha güzel bile derim guzel gördüm mü önce ben severim.
0 oy
(102 puan) tarafından
abartıyorsunuz bence benim kızımın  amcası da kızıma aşkım der yere göğe sığdırmaz  çok sever eşimde onun kızlarını çok sever kıskanmak doğru değil bence o onun kardeşi çocuğu gibi belli ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 409 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
+2 oy
13 cevap 479 göst.
20 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,810 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu