0 oy
1,701 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

Öncelikle bunu söyleyim ki kıskançlık gibi kötü birşeyler vs aklıma gelmiyor.

Sadece alınganlık var bende.
 Eşim vatsapta da yeğenine "ay parçası maşAllah kardeşime" yazmış durumuna yanıt olarak kız resim paylaşmıştı ve 17 yaşın da. Küçükken hep eşimlerde kalarmış abi kardeş gibiler.
Eşim başka bir kıza TV-de ve ya reelde bir kız olsun böyle şeyler söylemez hiç duymadım da belki de alışmamışım okuyunca birden soğuk davrandım. 

Okudugumu bilmiyor ve bugün ne oldu neden soğuksun diyor :) 
Siz olsanız alınır mıydınız? 
Yani kötü düşünme yok sadece iltifat aşırı olmuş bence.

44 Cevaplar

+6 oy
(12,993 puan) tarafından
Bacım kendine dert mi arıyorsun 
(759 puan) tarafından
Yok ya :)
-Reklam-
+1 oy
(163,463 puan) tarafından
yigeni ve birlikte buyumusler umursamam ben baska kiz olarakda gormem kardesten sayarim
(759 puan) tarafından
Valla öz kardeşine bile söylese gıcıklanıyom :D
(163,463 puan) tarafından
abartma baci nolcak yaa elin kizi deelki beraber buyumus yigeni ☺
(659 puan) tarafından
Öz kardeşine bile söyledigi zaman bile gıcıklanıyosan kıskanıyosun ama farkında değilsin
0 oy
tarafından

Ay ne bilim şimdi gelir derler küçük kardeşi gibi neresini kıskanıyorsun felan ama ben içten içe gıcıklanırım yani seni anlıyorum:D

tarafından
Paşaya yok o beni çok yoruyor
tarafından
Linç seni teğet geçti :))
tarafından
Napsin annesi erkek çocuğu bırakta biraz öyle olsun :) he kız Meltoş çaktırma :D
tarafından
Yok Melisa bu sıpa beni smdiden yordu
tarafından
Kız haklısın valla sende iyi güç var hastaneden çıkmıyorsun hayırlısıyla kucağına al da evde otur artık kendisiyle, nasılsın şuan kuzu
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canı sıkılanlar da bugün. 
(759 puan) tarafından
Evet bu durum canımı sıktı :).
(7,118 puan) tarafından
Yeğenine demiş, canını sıkacak bir durum yok bence.
0 oy
tarafından
Ay ne var yigenime demiş ay parçası maşallah keşke benim dayimlar amcamlar da bana deseydi nasıl mutlu olurdum keşke sevseleedi
(759 puan) tarafından
Kız benimkilerde deseydi keşke :D numaraları bile yok.
Yani sorun bunda eşimin demesi aşırı iltifat ya
tarafından
Yok normal gayet normal
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Alınmam kardeşim demiş kız daha 17 yaşında küçük onlarda daha önceden de kalıyormuş abi kardeş gibi diyorsun böyle birşey için kızıp alınganlık yapılmaz 
(759 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için. Evet benim huyumda alınganlık aşırı çok bunu da görünce dayanamadım fakat kendisine birşey yok dedim
(4,687 puan) tarafından
Yüzünü düzeltip bunu hiç ona hissettirme en lazım gerçekten sinir bozucu bir davranış tartışma çıkarırsan her türlü eşin haklı
0 oy
tarafından
Yeğeni dediğin abla abisinin çocuğu değil mi saçmalama ya desin ne olacak bende derim kuzenlerime 
(759 puan) tarafından
Evet ablasının kızı
Nebiliyim kız bana dedigi sözleri de bir başkasına demesi
tarafından
Oda onun evladı gibi ya düşünme öyle canindn can sonucta yeğenin yoksa senin anlamazsın canım o sevgiyi
0 oy
(30,206 puan) tarafından

Sıkılıyorumdur :D

tarafından
Naninini naninin nanninin nannann ;))))
(30,206 puan) tarafından
Ahhahahahayt
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Alınmam,eşim ablasının kizina aşkım bile der çocuğu gibi görüyor onu,keza ben de yeğenlerime öyleyim,ama şöyle eşim ilgisiz olur bana soğuk ,başkasina kim olursa olsun yakın davranır kızarım öyle durumda 
(759 puan) tarafından
Yok canım bana soğuk degil dün ona yazdıktan sonra bana da bi sürü iltifatlar etti :D yani ilgisiz vs degil ben abartıyorum galiba
(3,141 puan) tarafından
Abartma o zaman:D yeğen çok tatlı oluyor yaşı kaç olursa olsun ❤️
0 oy
tarafından
Kardesı gbı gordugu yıyenıne 17 yasındakı bı kıza ay parçası masallah yazms. Bjnda ne var canm. Esınde art nıyet varsa suphelen tavrını koy soguk dvran ama adam da bı art jıyet gormuyosan dertsız basına dert arıyoaun demektır
(759 puan) tarafından
Yok canım adım gibi eminim art niyet olamaz kardeşi gibi eşim de o kdr büyük degil evin son çocuğu olunca yeğenlerinin bazılarıyla yaş farkları az :D eşimin 23 yaşı var hep beraber büyüdüler

Kız da akrabam halamın torunu :D
tarafından
O zaman sus otur kenarda dert arama kendıne :D hay allahım ya :)
0 oy
(11,411 puan) tarafından
Canım saba abin amcan kimse böyle iltifat edip sevmedi küçükken normal bence. 
(759 puan) tarafından
Abimler hep böyle severdi dayımlardan pek görmedim :D mesafeliyiz.   amcam rahmetli yani o yüzden belki bir az alındım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Aklınızı kaçırmışsınız 
(759 puan) tarafından
Sorma
0 oy
(1,690 puan) tarafından

O zaman benim eşimin cinayet işlemesi lazım. 17-18 yaşlarındaki yeğenime ve kendi kardeşine yeğenine ben hep diyorum aslan gibi oldular delikanlılar yakışıklılarım çok seviyorum hepsini diye :Ddfagshjs

(759 puan) tarafından
Ahahhaa kız o zaman bende yeğenlerimin büyümesini beklim daha 3 yaşındalar sjsjsj
(1,690 puan) tarafından
Yani ilerde senin yeğenine yakışıklı yeğenim dediğinde eşinin garipsemesi gibi oluyo durum kafayı takma salla
0 oy
tarafından
Kız sayımda bana derdi nolcak:) ama eşim nisanliyken fon sinir olurdu :) halbuki dayı deginyani babam gibidir okadar sıcaktır bize karşı sağolsun can dayım pofudugum 
(759 puan) tarafından
Ahaha kız dayını özliceksin tamam
tarafından
Yok kız yakın oturuyorum sağolsun eşim yok şuan ya dayı gelir misin markete gidecek diym hemen koşuyor
0 oy
tarafından
Kız saçmalama neden böyle yapıyosn benm eşim kendi yiğenlerine kuzenlerinede canm bitanem die hitap eder
(759 puan) tarafından
Kız Aşırı kıskanç biriyim ama yeğenine tabi ki kıskanmıyorum da iltifat ettigi için buna alındım ya
tarafından
Bence boştan yere alınmışsn canm :)
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Yeğeni olduğu için tepki göstermem yeğenine demesinde sıkıntı yok .Ama normal kan bağı olmayan bir kadına kıza terse ağzına terlikle vururum:D

(759 puan) tarafından
Ay Allah korusun terlik yetmez bacım direk öldürmek lazım :d
0 oy
(94 puan) tarafından
Ben seni anladım kuzum muhtemelen sana pek iltifat etmiyo sende yeğeni bile olsa iltifat kelimesini kıskanmışsın yeğenini değil.. olabiliyor yani bence sen eşini paylaşamıyorsun bende öyleyim kız kardeşiyle bile paylaşmak istemiyorum 
(759 puan) tarafından
İltifat ediyor canım hatta yeğenine yazdıktan sonra bana iltifat etti :D
 Ama ben çok kıskanç biriyim istemem başkarıyla samimi olsun böyle söz söylesin yani
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Nefsiniz kötü dicem şimdi dünyanın lafını işitcem yeğeni yahu Allah Allah niye alınayım 
(759 puan) tarafından
Ağır konuşma  o zaman :)
Her insan bir olamaz senin yorumlarını görüyorum sen çok şeyi normal görüyon eşin kızla gezintiye çıksa normal diyeceksin herhalde. Saygı duyarım herkesin kendi hayatı fikri
(13,307 puan) tarafından
Susmayı tercih ediyorum kimseye hayat tarzımı  anlatmak zorunda değilim nefsim de geniş değil çok şükür. Herkes kendine bakarsa daha iyi olur.
0 oy
tarafından
Yiğen diyon ya helal.o ona ya ne olacak amcalrim dayolarim dizne yatarım şakalarınız helalim onlar benim ne olacak yaaaa birde abartı birşey değil yani
0 oy
tarafından
Yok artık  bence kendine gel yiğeni diyorsun yaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 415 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
+2 oy
13 cevap 507 göst.
20 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu