Kızlar yine kaynana vakasiyla geldim biraz uzun olabilir
Canlarım kv ile aramız ne iyi ne kötü kendisi bana sürekli laf sokar benim alttan almamla iliskimiz yürüyor neyse bu geçtiğimiz haftq sonu bunlar camakkalwye gittiler eltim ve kaynim orda oturuyor hafta sonu da biz cam balkon yaptırdık baska tadilatlarda vardi benim büyük kızim da matkaptan falan asiri korkuyor hemde ortalikta perisan olmasin diye anneme biraktik onu onceden de gidiyordu anneme bi gece falan kalir gelir 3 yasina girecek cok da uslu durur annemlerde bu kaynanamlarda canakkalden gelince bize geldiler yemek falan hazirladim bu daha kapida laf sokmaya başladi niye ecemi bıraktın annene falan bende sadece niyeki dedim way efendim sen misin bunu diyen niyeki diye niye sormuşum sanki sanane falan dedim halbumi kizim orda da kalir arada annemde de esimde dediki o zaman evde dur sana da vereyim kizimi dedi bu bozuldu surat asiyo falan yemek yemedi kayinpeder diyoki annen seni kesecek kendi icimden dedimki hayırdır kim bu Allah degil hasa peygamber değil kim oluyo da beni kesiyo terbiyesizler zaten kapidan girdiler otrdu hemen kaynanam walla orda cok rahattim hizmet ayagima geldi hic yerimden kalkmadim diobana laf sokuyo yine bisey demedim karsilik vermiyorum daha cok yapıyo onun tek derdi annemlerle iyi olmayalim esim de cok sinir oldu kazik kadar adam oldum iki cocuk babasiyim hala laf sokuyo bize bizimle ugrasiyo falan diyo 3 gündür falan konuşmuyoruz arasam mi bunu bilemedim sonradan beni arayinca biliyorumki yine dunyanin lafini sokmaya calisacak sinirimi bozuyo sadece