0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kızlar yine kaynana vakasiyla geldim biraz uzun olabilir 

Canlarım  kv  ile aramız ne iyi ne kötü kendisi bana sürekli laf sokar benim alttan almamla iliskimiz yürüyor neyse bu geçtiğimiz haftq sonu bunlar camakkalwye gittiler eltim ve kaynim orda oturuyor hafta sonu da biz cam balkon yaptırdık baska tadilatlarda vardi benim büyük kızim da matkaptan falan asiri korkuyor hemde ortalikta perisan olmasin diye anneme biraktik onu onceden de gidiyordu anneme bi gece falan kalir gelir 3 yasina girecek cok da uslu durur annemlerde bu kaynanamlarda canakkalden gelince bize geldiler yemek falan hazirladim bu daha kapida laf sokmaya başladi niye ecemi bıraktın annene falan bende sadece niyeki dedim way efendim sen misin bunu diyen niyeki diye niye sormuşum sanki sanane falan dedim halbumi kizim orda da kalir arada annemde de esimde dediki o zaman evde dur sana da vereyim kizimi dedi bu bozuldu surat asiyo falan yemek yemedi kayinpeder diyoki annen seni kesecek kendi icimden dedimki hayırdır kim bu Allah degil hasa peygamber değil kim oluyo da beni kesiyo terbiyesizler zaten kapidan girdiler otrdu hemen kaynanam walla orda cok rahattim hizmet ayagima geldi hic yerimden kalkmadim diobana laf sokuyo yine bisey demedim karsilik vermiyorum daha cok yapıyo onun tek derdi annemlerle iyi olmayalim esim de cok sinir oldu kazik kadar adam oldum iki cocuk babasiyim hala laf sokuyo bize bizimle ugrasiyo falan diyo 3 gündür falan konuşmuyoruz arasam mi bunu bilemedim sonradan beni arayinca biliyorumki yine dunyanin lafini sokmaya calisacak sinirimi bozuyo sadece 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,104 puan) tarafından
Ben olsam aramam. Mesafe iyidir hele ki böyle bir insanla. Çocuk senin çocuğun kime istersen ona bırakırsın karışmaya hakkı yok. Sen ararsan yine alttan almış olacaksın o da bundan yüz bulup haddini aşmaya devam edecek. Ararsa aç ama ilk arayan sen olma bence. 
(1,243 puan) tarafından
Iste cocuk benim cocuk dimi istedigimi yaparim ama niyeki diye sordum diye agzima s.ti resmen en iyisi aramamamk
(783 puan) tarafından
Banu canim sakın arama terbiyesizlik eden o .denin anan degil baban degil ve onlarla aranin kötü olmasini isteyecek kadar kalbi kötü biri sakın uzak dur yoksa iyiye gitmez
(1,243 puan) tarafından
Haklisin kuzum yok aramicam karar verdim  cok sagoll
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence biraz mesafeli ol  sizi paylaşamiyor 
(1,243 puan) tarafından
Sorma canim kendi kizimi da kendi çocuğu gibi sahipleniyor
+1 oy
(622 puan) tarafından
Kendisi hatalı bırak kendisi arasın önce biraz düşünce laf soktuğunu fark eder heralde
(1,243 puan) tarafından
Yok kuzum ona gore hep o haklidir asla baskasi hakli olamaz onum beyni oyle calisiuo onu geçtim kayinpeder ondan beter
+1 oy
tarafından
Boş ver canım arayıp ne yapacaksın öyle insanı aynısından bir tane de bende vardı çok büyük kavga ettik artık oturdu bakalım sonumuz hayır olsun
(1,243 puan) tarafından
Allah sana da sabir versin canim gercekten sinir bozucu
+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Ay kayinpeder kaynanaliga soyununca daha cekilmez gercekten
(1,243 puan) tarafından
Sorma yavrum karidan beter bana.kalkmis diyoki Alllahtan iki tane gelin aldik yoksa napardik kynanama is yapim diye bekliyolar iki kuxuk cocuguma kim bakacak acaba
(3,102 puan) tarafından
Az yesinlerde bi hizmetci tutsunlar.
+1 oy
tarafından
Bosver neyıne arıyosunkı ben olsam dırek cevabını yapıstırırdım orda. Madem eltınde ıyıydı hızmet ayagına gelıyo rahattı orda gelmeseyms kalsayms orda. Bı kerede oglunun mutluluguyla mutlu olsun şu kaynanalar be 
(1,243 puan) tarafından
Yok biz mutluyken daha kotu oluyo bu keske deseydim orda kalsaydin o zaman diye  ya
tarafından
İşte ona ınat esınle daha cok mutlu olman ıcn elnden gelenı fazlasıyla yapmalısn canm
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Arama ne kadar ararsan sürek li sana laf sokar mesafeli ol hatasını anlasın yoksa aynı şeyi hep yapar
(1,243 puan) tarafından
Tamda oyle yapiyo sürekli ayni seyi yapıyo ama ben akillanmiyorum işte
(2,530 puan) tarafından
Sürekli öyle yaptığın için oda alışmış
0 oy
(57 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyle annemle olan ilişkimi kiskanir ve aynı şekilde laf sokar sürekli herşeyden, ben pek aramam der aramiyosun diye ama napiyim bence sizde mesafe koyun biraz 
(1,243 puan) tarafından
Haklisin  canim mesafeli olmak daha iyi sorma neyi kiskaniyolar anlamiyorim kendi oglunun benim anneme anne demesini dahi kıskanıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 274 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,252 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (4,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,882 soru

23,926,233 cevap

323,760 kullanıcı

...