+1 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (766 puan) tarafından
Kızlar Kayınvalideme gittiğimde oğlum var 1.5 yaşında bezinden yiyeceği yemeğine kadar herşey ile ilgileniyor sağolsun eksik birşey olsun elinden geleni yapıyor eksiksiz. İşe gidecek mesela çalışıyor öncevtorunuyla ilgileniyor öyle gidiyor mesela yemek yiyoruz hemen çocuğumu alıyor elini yüzünü yıkıyor altını değişiyor.. Kendi aileme geldim ailemin durumu birazcdaha iyi sevmeye gelince torununu aşırı seviyorlar el üstünde tutuyorlar ama babamın arabası var Bez alacaktım indirimdeymiş 2 paket alayım dedim baba sen götürür müsün dedim götüremem dedi çok bozuldum bu konularda asla yardımcı olmuyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailen cimri olabilir mi acaba
(766 puan) tarafından
Parasını ben verecektim
tarafından
Bazı insanlar böyle ilgisizler benim kaynanam aynı şekilde gideriz hamileyim mesela çocuğu otururuz yemek hazırlayayım mı falan demez ya da gidin hazırlayın demez öyle oturur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım canım fazla bişey beklersen üzülürsün onun için beklememek daha iyi 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
sen yine  bir tarafdan iyisin ben iki tarafdan oyleyim yaaa.. ne esimin ailesi ne  benim ailem. ilk torun benim kizim ama  yok
0 oy
(52 puan) tarafından
Naparsın canım huylu huyundan vazgeçmez sen çocukkende böyleler miydi
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Sıfır beklenti sonsuz huzur ve mutluluğu doğururmuş

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 321 göst.
0 oy
31 cevap 1,263 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elinaa (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,580 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 452 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde sessiz.kelebek (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,657 cevap

332,243 kullanıcı

...