0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Yaw senin ne isin var supurkeliklerde tutmuş onu sökmeye çalışıyor ben çekiyor aliorm o gidiyor 8aylikken bu boylese ilerde evi başımıza yıkar kesin.. offf 

6 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bugun telde bi arkadasla konusuyordum 2 cocugu var kizi 4 yaslarinda ogluda 1.5 filandır. Tel toka bulmus oglan bi yerden ablasida diyormus prize sok cocuk tokayi prize sokup carpildi telefonda duydum annesi kiziyodu bence dua et seninkine :)

tarafından
Valla benim kızdan herşeyi beklerim salon savaş alanı oldu hiç birseyi sığmıyor yetmiorya ccgma:) çok fena ya
(3,146 puan) tarafından
Ben bugunku evin halini atsam varya of dersin 5 defa topladim bugun evi. 2 tane benim bide az once uyuttum esim yok ilk defa tek kaldik birlikte birini besikte birini ayagimda sallaya sallaya uyudular cok sukur ilk gece vukuatsiz gecti sen bide buyuyunce gör onu :D :D
tarafından
Böyle kendi kendine iyi kuruck zaman a gelse bana illa muhtaç olmasa ah bi ozmnlar gelse ole rhat edicmki
(3,146 puan) tarafından
Insallah oyle olur bende pek olmadı da gerci ♡
tarafından
Aslında tam nasıl olur bende bilemiorm çünkü kimsemiz yok burada hani görümcem var bebeği var onunla da belki arkdaş olrlr ozmna ne olur bilmem bide apartmanda bi küçük  cck var okdr başka kimse yok ona arkdaş oluck
(3,146 puan) tarafından
Benim kizimda oyle suan 2 yasinda gurbetteyiz apartmanda 40 daire var hic kucuk cocuk yok arkadasi yok parka gidiyoruz oynamayi bilmiyo cocuklarla. Yeni kardesi oldu ona sariyor simdi sürekli oyuncak bebek gibi onla oynamak istiyor.
-Reklam-
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Valla benimki de dünyayı dar ediyo Bna ne zaman düzelicek bakalım ağzımın ici hep yara stresten hiç susmuyo allahım sabur versin bi gülüşleri yetiyo:)

tarafından
Valla salon savaş alanı oldu hiç birseyi sığmıyor yetmiorya ccgma:) :( ne yapcm3sasrdm  bi yürüse etse fln brkcm3kendi haline
(2,422 puan) tarafından
Öyle deme  yürümeleri daha tehlikeli ☺☺
tarafından
Böyle kendi kendine iyi kuruck zaman a gelse bana illa muhtaç olmasa ah bi ozmnlar gelse
0 oy
(322 puan) tarafından
Kız Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah. ☺
tarafından
Amin amin bu kız bana yeter :D
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Canım  valla benimki henüz sürünüyor ve yuvarlanarak evi geziyor ona rağmen ev savaş alanına dönüyor emekledigini bile hayal edemiyorum:D

tarafından
Benim kız da ole canım sürünüyor dönüyor:)  valla bi yürüse etse harbiden ilerde evi başımıza yıkar:)
(1,351 puan) tarafından
Bizimkide öyle simdiden ben topluyorum o dağıtıyor bir yandan yaptıklarını görünce hoşuma gidiyor bir yandan bittim ben diyorum:)
tarafından
Bende ole olcam snrm:))
0 oy
tarafından
Oğlum da öyle nerede yaramazlık varsa orada çok zorluyor beni
tarafından
Aynen valla ilerde yandik
0 oy
(350 puan) tarafından
Hahaha benimki de 8 aylık yemin ederim çeke çeke koparmış supurgeligi kapının yanında kısa bi süpürgelik var onu çeke çeke koparmış çivi falan batcak diye aklım çıkıyor :D
tarafından
Ne anlıyorlaesa  :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,491 göst.
23 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydin deniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepmutlu0606 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,820 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 745 göst.
4 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,737 cevap

335,251 kullanıcı

...