0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar tam iki yaşında bı kızım var herşeyi anlıyor soylenileni yapıyor anliycaginiz her şeyi beceriyor bir buçuk yaşında geç git dört bir anne baba dede nene ... Ve birçok kelimeyi söylüyordu fakat bu üç dört aydır baba dışında ağzından tek bir kelime cikmiyor konuşma öğretici şeyler izliyoruz sürekli konuşuyorum onunla tekrar etmesini söylüyorum ama sadece baba diyor bişey sorduğumda hep ııı gibi seslerle cevap verip bişey istiyor yada eliyle gösteriyor bunun sebebi nedir acaba yaşıtları hep konuşuyor çok üzülüyorum lütfen böyle olan yada bilgisi olan anneler cevaplariniza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler ❤️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(4,585 puan) tarafından
Rüyasında falan korkmuş olmasin benim kizda uyurken düşmüştü tam o yaşta bir kekemelik başladı baba diyene kadar yarım. Saat geçiyordu 
tarafından
Yok canim a bile demeden kalkıyorum hemen gece lambası bütün gece açık zaten yattığı yerde alçak zaten geceleri küçüklüğünden beri fazla yatmaz iki saatte bı kalkar sallıyorum gündüz bı kere yatıyor oda yarım saat uykusuda neden hala düzelmedi anlamadım kekemelik yok direk baba diyebiliyo ama diger bildiği hicbiseyi soylemiyo artık
(4,585 puan) tarafından
Allah Allah bilemedim ki önceden söyleyip şimdi neden soylemesin bı doktora göster istersen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakin ol cnm bişey yoktur tabiki önce doktor muayenesinden geçir daha sonra orda bişey çıkmazsa onunla sakın sakin konuş sabırlı ol sakın kızma içine kapanık bı çocuk olabilir çok  normal  ayrıca yaşı çokta büyük değil benim yeğenim  tam 4 yaşında açıldı konuşması ayrıca hiç biseyide yoktu bu durum geçici sabırlı ol cnm
tarafından
Tamam canım çok sağol , ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kmeltem86gmail.com (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
13 cevap 768 göst.
0 oy
4 cevap 172 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,758 soru

24,466,304 cevap

354,911 kullanıcı

...