0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba anneler cuma günü bebeğime ocean balık yağı şurubu verdim ve gece karın ağrısıyla ağlayarak uyandı 5 6 kez ishal şeklinde bez kirletti ve ishali eskisi gibi olmayacak şekilde devam ediyor ve pişik oldu muz patates püresi vs verdim ishali geçmedi ateş halsizlik vs olmadığı için doktora götürmek istemedim sizde bebeğinize verirken bu durumu yaşadınız mı balık yağı ishal yapar mı bebeğim 26 aylık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızıma veriyorum. Bu durumla karşılaşmadım. 
(26 puan) tarafından
Bende böyle bir durumu ilk defa yaşadım bebeğim alerjik bir bebekte değil
Memnun musunuz peki faydası neler oldu ne kadar veriyorsunuz
tarafından
İştahı açıldı. Bize doktor tavsiye etmişti kış aylarında iyi olur bağışıklığı için demişti. Geçen sene başladık kullanmaya. Ara ara veririm. Düzenli verdiğimde iştahı açılıyor.
-Reklam-
0 oy
(2,088 puan) tarafından
canım oglum 4 yaşında gece yatmadan 2 saat önce falan veriyorum 1 kaşık ama hiç öyle bişey olmadı şuan doktora mesaj at sor nosu varsa 
(26 puan) tarafından
Malasef yok canım bende şaşırdım çünkü ilk defa böyle bir durum yaşadım ve bebeğim alerjik bir bebek değil
(2,088 puan) tarafından
Dozu mu fazla geldi acaba belki o yüzdende olabilir sabit gittiğin bir eczane varsa orayada sorabilirsin
(26 puan) tarafından
Evet canım fazla gelmiş olabilir eğer vermeye devam edersem 1 tatlı kaşığı değilde 1 çay kaşığı vermeyi düşünüyorum artık
(2,088 puan) tarafından
Eczacına sor bir istersen yinede 4 yaş ve üstü 1 ölçek çünkü
0 oy
(531 puan) tarafından
Ocean iyi marka bize doktorumuz hep öneriyor b12sini kullanıyoruz biz de
(26 puan) tarafından
Bende d vitaminini kullandım sorun yaşamadım balık yağı verince böyle bir durum yaşadım
0 oy
tarafından
Ben kullaniyorum ilk basladigimda 4-5 gun sonrasinda ishal sorunu yasadik ama ishal oldugu gun vermemistim ondan degildir zaten dr gittim enfeksiyon dedi probiyotik verdi. 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben bir ay kullandım doktor önerdi herhalde bir yan etkisi olmadı ama çocuklar arasında salgın varmış herkesin çocuğu ishal hasta .. benim kızım da öksürdükce kustu ishal oldu inşallah öyle bişey değildir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 258 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,437 soru

24,085,746 cevap

331,459 kullanıcı

...