0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından
10 günlük bebegimin gözünde capak oluştu sürekli akıyo. O kadar da dikkat ediyorum biyerden bişey kapmasın diye Nasil geçer bu sorun başina gelen var mi

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi sütünden damlar bı kaç gun
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Anne sutuyle sil gozunu gecer
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Pamuğa kendi sütünü sık yavaş yavaş sil 
0 oy
tarafından
Göz doktoruna götür canm 
0 oy
tarafından
Surekli kaynatilmıs hafif sicak suyla masaj yap pamukla sil canim 
0 oy
(198 puan) tarafından
anne sütü şifa derler  1 damla damlatabilirisn annem kardeşime çok yapardı
0 oy
tarafından
Ah sakın elini vurma göz yaşı damarı tıkanıyor ben öyle ettim sildim daha 4 günlüktü damar tıkandı 3 yaşında iken ameliyat oldu 2 kes ve bide 10 gün sonra olacak gözünde ki tüp çıkacak hemen doktora git ilaç versin ilerlemeden
0 oy
(423 puan) tarafından
Burnuyla gözünün birlistigi noktaya serçe parmağınızla nazikçe masaj yapın. Göz kanallari tıkanıyor o yüzden . Zamanla geçecek 
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Süt gidince oluyor oyle
0 oy
tarafından
Sütünü sağ pamukla sil canım 
0 oy
tarafından
Göğsün degmistr kız bnm kindede oldu
0 oy
tarafından

Benim bebeğimin de öyleydi 2 ay sürdü 2 ay boyunca göz doktorlarının önerdiği damlaları falan kullandık ama geçmedi. 2 ay sonra YouTube'daki Osman gönülal çocuk doktorunun canlı videosu da denk geldim orada sordum bebeğimin gözü çapaklanıyor ne yapabilirim diye anne sütünden damlat dedi ..m damlattım günde 2 defa ve anında kesti hamdolsu.n... Şifayı anne sütüyle buldu yavrum :)  göz.masaji falanda fayda etmemişti benim bebeğimde¯\_(ツ)_/¯

0 oy
tarafından
Temiz bir tülbentle her sabah ılık suyla sil bikac gün hemen gecer cnm
0 oy
(425 puan) tarafından
Ben anne sütü damlattim berbat oldu doktora gttm damla verdi masaj yap dedi
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Göz kanallarına masaj yap tıkalı olmasin
0 oy
(917 puan) tarafından
Göz doktoruna götür sana bı masaj yöntemi anlaticak onu yapicaksin devamlı geçmez ise antibiyotik damla vericek canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
normal doğumsa cok normalmiş  canm benim kizin 40i çıkana kadar geçmemişti  kendi sütünle sil dediler sildim daha beter akti çaylı pamuk yaptı kaynanam o da yine aynı şekilde sağlık ocağına gidip ilac yazdırdım sayesinde hemen geçti  sende bi doktora götür canm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 305 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 349 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,751 soru

23,834,373 cevap

319,035 kullanıcı

...