0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (665 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Troitlerim alınacak kızlar nodullerinden biri kötü huylu çıktı olan varmı aranızda...dua edin lütfen bana...

8 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
................... bilen biri 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin cnm inşallah sağ salim evine dönersin bacım 
(665 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun rabbim önce en kötülere sonra bana şifa nasip etsin insallah...
tarafından
Amin amin cnm benim
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benim de tiroid var canım küçük yaştan beri ama ilaç kullanıyorum ameliyat şart mıymış başka yere gittin mi
(665 puan) tarafından
Kötü huyluymus nodül un biri almak lazım dedi..
(2,336 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hiç bir şey olmaz Allah yardımcın olsun
0 oy
(713 puan) tarafından
canm küçük ablam aldırdı o da hep erteledi çocuklar doğdu büyüsün okula başlasın vs. derken parça alındı kanser hücreleri varmış komple aldılar şimdi yılda bir kez yada altı ay da bir gidiyoruz onkoloji ye kontrol amaçlı
(665 puan) tarafından
Atom yada başka bı ilaç aldımi ablan  sadece ameliyat mı oldu bide niye sıçrama ihtimali ki vardı kontrole gidiyorsunuz canım...
(713 puan) tarafından
atom aldı kuzum 3 hastahande 2 haftada kendi başına kayinvalidemde tek odada kaldı yediği içtiği seyleri tek kullanımlık yaptık tabağını vs. çöp poşeti vardı ona atıyordu lavaboya girse arkasından çamaşır suyu döküyodu felan ablam dediğim görümcem kuzum o yüzden tam olarak bilmiyorum ama kontrole gidiyor tekrardan bişey var mı diye onun tiroidlerin hepsi alındı o yüzden
(665 puan) tarafından
Anladım canım saolasin rabbim bida yaşatmasın inşallah...
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Sol taraf alındı benim sadece.. Kötü huylu değildi ama benimki.. Ameliyat biraz uzun sürüyor, o yüzden narkozu biraz fazla veriyorlar.. O da ameliyattan sonra midemi biraz fazla bulandırmıştı.. Azcık boğaz ağrısıyla ses kısıklığı oluyor.. Sonra da dikiş izi tamamen kaybolmuyor.. Doktorun iyiyse onun dışında bi sorun yaşamazsın Allahın izniyle.. Çok geçmiş olsun 
(665 puan) tarafından
Sesin hala kısık mı...
(1,552 puan) tarafından
Yok şuan kısık değil çok şükür.. Yaralar kavuşana kadar, yani 3-5 gün, biraz da tedirgin davrandığın için kısık çıkıyor ses
(665 puan) tarafından
Saol canım rabbim ablana bı daha göstermesin inşallah bide ne diyecem papila ca mi neydi çeşidi...
(1,552 puan) tarafından
Amin inşallah.. Rabbim sana da şifa versin, bi daha da göstermesin.. Benimkinin türü neydi tam hatırlamıyorum.. Ama nötr diyorlardı sanırım, büyüklüğü dışında bi zararı yoktu.. Biraz büyük olduğu için, ben de tesettürlü olunca eşarp beni boğuyor gibi oluyordu.. O yüzden aldırdım
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Nasıl bilindi canım? Ćok geçmiş olsun. Benim de yavaş çalışıyor diye ilaç verdi. Ultrasona da koydu ama şükür bir şey çıkmadı orda
(665 puan) tarafından
Ultrasonla gördü biyopsi yaptı ve sonuçta köyü huylu dedi canım...
(2,493 puan) tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun
0 oy
(800 puan) tarafından
Kuzu benimde 9 mm biri diğeride 7mm troitlerin hem sağda hem solda kist var doktor 6 ay sonra gel 1 cm i geçerse biyopsi dedi rabbim sanada banada şifa versin 
(665 puan) tarafından
Rabbim sanada da şifa versin inşaallah canım...
(800 puan) tarafından
Amin canım inşallah senin kaç mm kistin peki bide ağrıyor mu
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah 
(665 puan) tarafından
Amin canım saol ...

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 381 göst.
0 oy
2 cevap 356 göst.