0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,104 puan) tarafından
Kızlar cuma günü pozitif çıktı testim. 62 kilo falandım 61 le hamile kaldım hic kilo almadım sayılır bu Sabah tartıldım kilo vermişim 60 kiloyum 5 gün de 2 kilo vermişim bebeğime birşey olur mu üzüldüm kilo verdiğimi görünce 20+2 yim

4 Cevaplar

0 oy
(4,433 puan) tarafından
Üzülme canım bende başta bulantılardan kilo verdim tam bulantılar azaldı covite yakalandım üstüne iştah tamamen kapandı tat koku gidince de öyle de verdim üstüne covit bitince doktora gittim çok şükür bebeğim gayet sağlıklı idi bu durum onu etkilememişti gittiğim diğer kontrollerde de yemediğim halde hep Bi hafta önde oldugunu söylüyor doktor bende 19+2 yim içini ferah tut 
(11,104 puan) tarafından
Bende de bulantı kusma vardı geçmeden kovid oldum tat kaybı yok ama açlık hiç hissetmiyorum zorla aklıma geldikçe bir iki lokma atıyorum ağzıma ama zorla yiyorum anca sulu sıvı şeyler tüketiyorum ıhlamur nane limon su süt gibi. Ama kilo verince korktum. İnşallah benim bebeğimde etkilenmez bundan. Perşembe günü detaylı ultrason yaptırcaktim kovid olunca oda iptal oldu stres yapıyorum ister istemez
(4,433 puan) tarafından
Hiç stres yapma Rabbim onları öyle korunaklı Bi yere koymus ki o izin vermedikçe emin ol hic bir şey olmuyor onlara insallah sende bitince gidip bebeğini görünce için rahat edecek bende o karantina boyunca ağrıma sızıma ateşime öksürüğüme rağmen bitse de gidip bebeğimi görsem iyi oldugunu bileyim yeter diyordum sen de bol bol oku içini ferah tut Allahın izniyle sen de bebeğin de iyi olacaksınız insallah ❤️
(11,104 puan) tarafından
Bende ağrı vs. Hicbisey yok sadece sesim kısıldı. Amin canım inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
bebeğin gerekli besini alıyordur canım onun senin kilonla çok ilgisi yok. Sadece açlığa dikkat et. Çok geçmiş olsun bol nane limon ve sıcak şeyler iç. günde 2 kaşık pekmez iç öksürüğüne ve kan değerlerine iyi gelir. hergün duş al hem rahatlarsın hem mikrobu kırılır. Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım moralini yüksek tut
(11,104 puan) tarafından
Duş gerçekten çok rahatlatıyor anCa sivi şeyler tukeybiliyorum ıhlamur nane limon süt pekmez de oğlum a veriyorum kendim de içeyim teşekkür ederim canim
(300 puan) tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun tekrardan
0 oy
tarafından
o dönemlerde kilo kaybı oluyor canm kovit sebebiyle iştahsızlık da olduysa tetiklemiştir kilo vermeni bol bol beslen bebegine guc gitsin 
(11,104 puan) tarafından
Kız ağzıma attığım lokma ağzımda büyüyo resmen yutulmuyo zar zor iki üç lokma yiyorum hiç açlık hissetmiyorum
tarafından
bebegin için kendini zorla canm meyve tüket bol bol onda da mi ayni oluyor
0 oy
(612 puan) tarafından
Ben hiç kilo almadan doğuma gittim, bir hafta sonra da nerdeyse on kilo vermiştim. Çok şükür bebeğim de gayet saglikliydi
(11,104 puan) tarafından
Gerçekten mi içimi rahatlattıniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim
(612 puan) tarafından
Rica ederim:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 410 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (2,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy