0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
8.5 aylık hamileyim sorunsuz bir gebelik yaşıyorum cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdigini biliyorum.. iliskiye çok meraklı bir kadın gibi görüp kırıcı yorum yapmayın lütfen biraz üzüntü ile yazıyorum çünkü.. nerdeyse bir aydır esimu cinsel olarak uzak duruyo benden çekici bulmuyo herhalde artık beni karnım iyice büyüdu ilişki esnasında pozisyon olarak zorlanıyodu son zamanlarda sanki bir görev gibi bir hal almıştı şimdi o his de gitti bebeğe zarar olur falan diye düşünmuyoruz öyle bir durum yok çünkü.. başka bir sorunumuz da yok zaten doğuma da az kaldı inşallah ama sonrasında??? Doğumdan sonra bana olan şehveti ilgisi geri gelir mi.. şu anda karnımi ve göğüslerimi görmek bile istemedigini düşünüyorum büyüdüler sarktilar karardilar çekici gelmiyo gozune ve benden sogumamak için yanaşmadıgini düşünüyorum.. bir şey söylemiyo yorgunum falan diyo sen bebeği düşün diyo ama üzülüyorum bu durumada.. 1.5 yıllık evliyiz daha yeni sayıliriz yani..

23 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından

Canim boyle dusunup kendini uzme. Esim de ayni sekilde davrandi doguma 2 ay kalaya kadar bizim iliskimiz duzenliydi. Sonra benim karnim birden pirtladi :) bu sefer onda soyle bi psikoloji olustu. Sanki iliski yasarsak bebege zarar gelicek gb dusunmeye basladi. Karnimin buyudugunu gorup hareketlerini iyice hissedince orda gercekten bebek oldugunun idrakina varip zarar vermeme dusuncesine girdi sanirim :) beni o halimle de cok cekici buldugunu ben biliyorum ama yaklasimindan. Bunun istememekle degil de hakkaten bisey olur korkusuyla alakasi var. Halbuki iliski dr lar tarafindan tavsiye ediliyor dedigin gb ama bn de anlatamadim son aylar :) dogum sonrasi normale donduk zaten. 

-Reklam-
0 oy
(2,347 puan) tarafından
Bence böyle kendi kendine düşünüp uzulecegin bu konuyu eşinle konuş sonuçta utanıp cekinip soramayacagin bir konu değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 422 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 560 göst.
12 Aralık 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,166 göst.
17 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 547 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,716 soru

24,006,239 cevap

327,588 kullanıcı

...