0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (1,861 puan) tarafından
Eşiniz için tarzınızı degistirdinizmi olmak istediğiniz tarzdamisiniz bir tarzınız varmı yokmu:).d

25 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Genelde spor takılırım hem rahat hem şık seviyorum bu halimi :)) 
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
En baştan beri neysem o oldum giyim olsun karakter hal hareket olsun değişmem kimse de benim için değişmesin ☺️
0 oy
(802 puan) tarafından
Eşim icin değilde, artık evli bir bayan olduğum için kıyafetlerime ve davranışlarıma daha fazla dikkat etmeye çalışirim..Evet bir tarzım ve duruşum vardır.Bunu hem dis görünüşüme hemde evime yansıtırm.
0 oy
tarafından

Çok kıskanç birisi ve ailesi hepsi tesettürlü bir tek ben açığım onu giyme bunu giyme diyip duruyor ama ben olduğum gibiyim. Madem öyle kapalı birini alsaydın benimle uğraşma beyninin pekmezini akitirim vallam diyorum susuyo bir süre sonra yine aynı:ermm: tarzimdan memnunum ben 30 yaşına kadar böyle gelmişim bir 30 daha yaşarsam böyle devam eder ☺️

0 oy
tarafından
Bir tarzım var mı bilmiyorum..hiç bir zaman kendime bir elbise kıyafet alışverişi yapmadım..evlenmeden öncede öyleydim hala öyleyim.kiyafer alana kadar çocukların ihtiyacını alayım hep ne varsa.onu giyerim kayinvaldem alır doğum günümde alınırsa işte...evlenmeden öncede babamın bütçesine destek olayım son kuruşuna kadar verirdim...mağazaya gidip kendime elbise almaya bakıp bakıp ilki saat düşünüp aman boşver bunu birikktir deyip çıkmış inşanim..

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 438 göst.
+2 oy
5 cevap 217 göst.
12 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 503 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,266 soru

24,041,981 cevap

329,163 kullanıcı

...