+1 oy
672 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Şu an horluyor iğrenç pislik bebeğimin ateşi var dünden beri bugün bir saatdir ayaktayız bebegimle  şurup icirdim burnu tıkanmış ilacını sıktım iılık şu yaptım adama diyorum kalksana adam umursamiyo bile çok sinir oldum ya bıktım bunun gamsizligindan bu çocuk onunda evladı bı insan kalkar noldu der ateşi der görüyor birde kalk birşey yapmaya çalış sabah sağlık ocagina goturcem.ve direk annemgile gidicem ben ağlıyorum şuan sinirimden böyle bir baba nasil olabilir ya haksizmiyim kizlar iğrençlik bu ya gerekeni ben yapıyorum sadece bı ilgilen yaa ateşine bak nasıl babalık bu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Calisiyormu esin
(35 puan) tarafından
Dün geldi beş gibi yemeği yedi yattıbugün tatil uykusunu almıştır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cocuk yapmadan once boyle miydi kuzu ?

Gamsiz , vurdumduymaz.
(35 puan) tarafından
Ya bu kadar değildi ilk doğduğu zaman da üç ay kadar falan değildi kuzum ya gazı olurdu falan gece ise gittiği halde biraz olsun ilgi lenirdi sorardı şimdi bu halde
tarafından
Cok mu yoruluyo acaba iste kuzu? Benim esim de simdi messiye gecti .İsten geliyo 8 de uyuyo.Perti.cikiyo haliyle .Ben de kiyamiyorum
(35 puan) tarafından
Yorulsada kuzum geldginden beri yatiyo bugünde tatil bı nasıl oldu demek bu kadarmi zor iki dakika kaldırıp kafasını bunuda yapar ya insan ne uyutur ne sallar ne bir yemek yedirri ne oyuncak oynatır herşeyi bende zaten yük sıfır ona
0 oy
tarafından
Adam calisyosa normal benim eşimde    yorulsa kıyıp kaldrmyom ama bebeğin ateşi falan olsa uyanır kendisi senin ki bi  degsik
(35 puan) tarafından
Kız geldiğinden beri yatiyo şu an eminim ki yetmistir durduk yere kalksın demiyorum ki çocuk onunda çocuğu hiç ilgi yok sıfır ya sıfır
(35 puan) tarafından
Oyun oynatmaz yemek yedirmez uyutmaz kıyafetini bile değiştirmez batsa gel değiştir der bana yani hicbirsey yapmaz sıfır yük ona zaten
tarafından
De o eşine ben tek yapmadım bu çocuğu manyak mi ne Allahm nasıl insan
0 oy
tarafından
Eğer yoğun çalışıyorsa uyuması çok normal ama genede bebeğinin ateşi varsa kalkmalı 
0 oy
(50 puan) tarafından
Allah sabır versin rabbim doğru yolu göstersin 
0 oy
tarafından
Canm çalışıyodur elbet yoruluyor olabilir 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Belki yoruluyordur bilemedim valla benim eşimde ilk aylar çok yardımı oldu ama 3 aydır hiç yardım edemiyor çok yoğun çalışıyor eve gelir yemek yer yatar  bir kaç saat sonra kalkar vakit geçirir biraz oğlu ile tekrar yatar yani hasta olduğunda da ben başındayım gün içinde de sürekli benim de pertim çıkıyor ama eşim çok yoğun çalıştığı içinde birşey diyemiyorum ben kadar oda hakli 
0 oy
tarafından
Ya belki yorulmuştur neden bu kadar anlayışsiz davranıyorsun sen annesisin mecbur yapacaksın 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 415 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 860 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,307 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Behis (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 751 göst.