0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (373 puan) tarafından
Kızlar 5 gündür procaz diye ilaç kullanıyorum sakinlestirici dedi nöroloji dünden beri yatarken kulaklarımdan ses geliyir cız cız diye korktum neden olur ki

2 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Snn icin arastirdim, procazin yn etkisinde kulak cinlamasi varmis. Alah sifa versin, sanirim gecici seninki. Ben 27 yasindayim 13 yasimdan beri kulak cinlamam var devamli alistim artik kendimjmi dinlemedigimde duymuyorum bile. Isitme kaybim engelim var ve 5 kulak ameliyati gecirdim kulaklarim cok sorunlu vertigo ve duyma kemigim eksik. Bnmki bu yuzden. 

Bence senin ilacin kisa sureliyse bitince devam ederse kbb gidebilirsin mr cekilir. Yada noroloji doktorunla gorusebilirsin. 
(373 puan) tarafından
Saolun cnm cuma günü mr  cekilcek korktum uyuyamadim korkuma Allah'ım sanada şifa versin yeni başladım ne kadar kullanırım bilmiyorum
(9 puan) tarafından
Ah canim korkma ben o kdr takintiliydim ki bir dunya hastalik gecirdim 2 sene icinde stresim kan ile ölculdu cok yuksek cikti tonlarca oara harcadik. Yasli bir prof esime dediki bunda hersey stres sen bunu al gezdir giydir uzak tut sorundan esimde bakti oara cok gidiyor surekli hastanedeyim beni oyle mutlu ettiki ben o an uzaklastim ya stresten inanirmisin birden duzeldim degerlerim duzeldi 2 sene oldu sukur. Bosa yormusum kendimi bosuna uzulmusum. Hic takma kafana hepsi imtihan Allahtan ve cogu senin elinde inan biz kendimizzi hasta ediyoruz. Bir kere hadtayim demiycen iyiyim diycen hep. Idrak edersen mutlu olur kafama takmazsin. Dusunme lutfen rahat ol kendinjde esinide huzursuz etme. Bu guzel yaşlarinda guzel gecir kiymet bil hepsi gececek yeterki mutlu ol. :)) Allah beter hastakiklardan korusun bunlar gelip gecici insallah
(373 puan) tarafından
Saol canim benim insalah ♥️♥️çok  teşekkür ederim
(9 puan) tarafından
Ben 2 sene once buraya yazmistim bole hastayim sole buram agriyor suram agriyor bir suru ilac iciyom gdcmiyor bu doktora gittim beni anlamadi bu boyle o kdr kisi yorum yazdi sadece bir bayan bana az once yazdigim gbi yazdi onu dinledim ve duzeldim valla. Moral hersey :) ben tesekkur ederim  cnm iyi gcelerr
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 380 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
8 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve.sezgin (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,477 soru

24,184,248 cevap

336,511 kullanıcı

...