0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Yani o kadar çabaladım hasta olmasın diye yakalandık yine öksürüyor burnumuz tıkalı hafif hiriltisi var doktorumuz Çarşamba gününe kadar dolu olduğu için bekliyorum Çarşamba gidicez inşallah ama böyle zamanlarda neler yapıyorsunuz kızlar ilerlemesin diye bir yardımcı olun bebisinize yaptığınız iyi gelen şeyler var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gecmis olsun :'(

(123 puan) tarafından
Teşekkür ederiz
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Ballı limon ya da zencefilli bal vetoyorum canım iyi geliyor limonlu bal balgamı attırıyor zencefilde uyumadan her akşam bı çay kaşığı veririrm ben rahat uyuyor öksürüğe birebir tavsiye ederim canım geçmiş olsun
(123 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım denicem hemen
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun yaa

(123 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(612 puan) tarafından
Sarımsaklı yağ. Hemen denemeni tavsiye ederim, hastalığın basiymis ilerlemeden müdahale etmiş olursun. Sarımsağı güzelce ez üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekle biraz beklet Sadece yağ kısmını bebeğinin ayağının altına sürüp çorabını giydir sabaha kadar beklesin gece bikac kez yenile. Bir de yedi aydan büyükse yarım sarımsağı ezip yoğurtla ya da başka birşeyle çiğ yedir. Güzelce ez ama, içindeki bilmem ne( ismini hatırlamıyorum kusura bakma:) ) etksi öyle çıkıyormuş aciga
(123 puan) tarafından
İlk denedigim şey oldu inşallah iyi gelir
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Sihirli ellerin postuna bak canım,orda bildiklerimizi paylaştık,burun tıkanıklığı için soğanı ortadan bol yedi sekiz tane karanfil batir, başucuna koy uyurken çok iyi geliyor
(123 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakicam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,434 soru

24,400,878 cevap

350,125 kullanıcı

...