0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Doğum yapalı 3 ay oldu sağlık sorunlarımdan dolayı hiç emziremedim ama adet olamıyorum karnım şiş bel kasık ağrım var çok huzursuz hissediyorum normalde emziren annelerin adet olma süresi uzun oluyormuş emzirmeyen anneler 6-8 hafta arasında adet görür yazıyor internette gebelik testi bile yaptım negatif var mı benim gibi emzirmeden geç adet olan

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzırsende emzırmesende ılk 1 yıl adet olmamak cok normal olsa bıle duzensız olması cok normal canm
(54 puan) tarafından
Adet olacak gibi ağrılarım oluyor çok sıkıntılı
tarafından
Cok normal canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğduğu günden beri emziriyorum bebeğim 3 aylıkken adet olmaya başladım her ay düzenli oluyorum emzirmeyle alakalı bı durum olduğunu düşünmüyorum ben
(54 puan) tarafından
İnternetten öyle okudum canım bugün belirtiler var olamıyorum
tarafından
İnternete bakma canım internet insanın kafasını çok karıştırıyor istersen kadın dogumcuna bi görün hem için rahat eder
(54 puan) tarafından
Yani gitmem lazım gören bilmeyen şişkinlikten hamile zannediyor belirti olup adet olmamak sinir stres yapıyor
tarafından
Git git olmazsa sana adet söktürücü verir
0 oy
(2,587 puan) tarafından
1 yıla kadar normal sayılıyor canım ama çok huzursuzsan testin de negatif ise adet söktürücü kullan rahatlarsın
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Canım emzirme ile alakalı değil bence lohusalığım bitti 15 20 gün sonra adet oldum ondan sonra da düzenli adet gördüm ben bi bu aralar sıkıntılarım var yoksa gayet düzenliydi 
0 oy
(89 puan) tarafından
8 .ci aydan sonra adet oldum ben 
0 oy
(54 puan) tarafından
Anladım kızlar teşekkürler bir an tedirgin oldum niye olmuyorum diye kişiden kişiye değişiyor demek ki
(54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar az önce adet oldum çok şükür rahatladım doğumdan 95 gün sonra :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
3 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poncikhanim (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,295 soru

24,056,308 cevap

329,924 kullanıcı

...