0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bebegim iki aylik dogdugundan veri sutum az diye mama takviye ediyordum artik mamayi yavas yavas birakmak ustiyorum bezini takip ediyorum bugun saat 4 le aksam 9 arasinda iki defa küçük tuvaletini yapmis sizce ac kaldigi için mi normal mi ,sadece anne sutu versem zayiflar mi 

7 Cevaplar

0 oy
(12,963 puan) tarafından
Sütün yetmiyorsa zayıflar bide az çiş yapmış o saatler arasında 
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bol bol emzir canımsütünün kalitesini de arttırmak istersen sağlıklı beslen yeşillik kuru dut kuru incir  falan
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Cnm kesmekle hata yaparsın daha çok küçük ara ara ver kesme irelledinmi daha çok ihtiyacı oluyor sonra doymaz sütün yetmez bişman olursun benden söylemesi
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Yani süt yetiyorsa bir buçuk yaşına kadar kilo alımı her ay artan bebek var doğru düzgün ek gıda yememesine rağmen ama yetmiyorsa tabiki aç kalır iki bez çok az daha 6 dolu bez alman gerekiyor 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Canım sütun yarıyorsa zayiflamaz mesela benim sütüm  yağlı ne emre yariyodu kilo alımı çok güzeldi ebe de doktorda aynısını dedi ama mesela halamın torunu var sadece anne sütü aliyo doktor kilosu yetersiz gelişmesi Lazım mama takviyesi yapın demiş.  Normalde sütler doyar ama duymuyorsa Mamayi kesme derim zaten birkaç zaman sonra ek gıdaya baslicak bari o zaman kes hani mamayi bi müddet ver ama 
0 oy
(770 puan) tarafından
Yas uzum kuru uzum de sut arttirir bide petibor buskivi caua batirmak da duymustum istersen eczanede satilan çaylar var onlardanda kullanabilirsin ama imkanin varsa bol bol ceviz findik fistik ye
0 oy
(13,306 puan) tarafından
2 ay daha dayan zayıflar vitaminsiz kalır 6. Ayda çorba falan başlarsın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.