0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
kizlar son ayim ondan alayim direk onu kullanayim iki cocugumda da iki uc marka kulandim bimin bezi iyi geldi digerleri hep pisik yapi kanatti resmen simdi diyorim ki direk dogum yapinca onu kullanayim kac numarasi alayim var miydi yenidogana gore

4 Cevaplar

0 oy
(2,775 puan) tarafından
Yeni dogan varmı bilmiyorum ama bende  bimin bezini 5 numara kullanıyorum gayet memnunum
(2,033 puan) tarafından
valla bende memnunum yillardir kullaniyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yenidoğan bezi var canim ben ondan kullandım halende kullanırım Jenny welly kullanıyorum sleep diye vri bez var o indirimde buldum bir kaç paket stok yaltim getirden oda iyi geldi ama genel olarak Jenny welly kullanıyorum.yeni doğduğun dada gayet iyi idi hiç bir sıkıntı yasamadim
tarafından
Numarası yok ye i doğan diye geçiyor sonra 1.2.3.4.5.6  kadar var bimde
(2,033 puan) tarafından
var mi yeni dogan esim aldigi icin hic bilmiyorum
tarafından
Var canim tabikide herzaman oluyor eşim bimde benim var
0 oy
(2,587 puan) tarafından
1 numara alıyorsun canım yenidoğana üzerinde yazıyor zaten ama stok yapma kalıbı dar bebekler de çabuk kilo alıyor elinde kalır bittikçe al 
(2,033 puan) tarafından
yok kuzu doguma yakin bir paket alirim sonra duruma gore bakatim
0 oy
tarafından
1 numara bez olduğuna göre olur canım niye olmasın eskiler musabba ile bağlardi sırf adı var diye marka takıntıligi var bizlerde 
(2,033 puan) tarafından
sleppy can bebe hep pisik yapti iki cocugumdada o yuzdrn yillardir bunu kullaniyorum bunada direk kullanayim can bebe aldim ilk dogum yapinca hastaneden cikmadan pisik oldu cok kotu
tarafından
Ben a 101kullndim çok da iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
8 cevap 246 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 650 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,902 soru

24,131,272 cevap

334,060 kullanıcı

...