0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar o gün post açmıştım bebeğim çok ağlıyor diye doymuyor göğsümü tutmuyor mama vericem ama sütten kesmem mi lazım nasıl olacak ikisini bir mi vereyim 

4 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Hayır aynı anda vermeyeceksin doktor özellikle tembihledi bana da 2 saatte bir emziriyorsan atıyorum şimdi 12 de emzirdin 2 de mama ver 4 te emzir. İkisinin kimyasalları farklı bağırsak rahatsızlığı yapıyormuş bence sen önce 60cc mama ver ağlamasını ve uyumasını takip et 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ♥️
(13,306 puan) tarafından
Rica ederim ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ilk  3 ay emdi  benim kızım  bana doktor  ilk  emzir  arkasından  mama ver  dedi  5 dk içinde 
tarafından
Kusmaz mi öyle
(5,941 puan) tarafından
Benim sütüm  azdı  canım  yetmiyor du  ondan  peşinden  veriyordum  senin sutün  doyuruyorsa   1 2 saat sonra ver mama
0 oy
tarafından
Ikısnı aynı anda ıcmez zaten canm . Bnde 8 aydr anne sutu ve mama verıyorum bı ondan bı ondan her beslenmesnde
0 oy
tarafından
Arasında en az 1.5 saat olması lazm canm , ben kızıma önce anne sütü verirdm sonra mama 
tarafından
Süt vericem uyusun sonra kalktığı zman mama vericem uyusun sonra süt hep böyle iyi olur ki
tarafından
Tabikide olur ama kaç saat uyuduğunu takip et balım hazımsızlık yaşar yoksa bebişin ❤️
tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
tarafından
Rica ederm balım
tarafından
Bu arada mamai nasıl hazırlıyım bebelac golf aldım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 933 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.

Kategoriler