+1 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle anlaşamıyoruz o bende ben ondan suç buluyorum çoğu şeyi aksamda konuştuk söyledim bugün için avukata gidip konuşalım ben çocukların birinden vazgeçmeye hazırım biri sende birisi bende kalır dedim ki biliyorum mahkeme ikisini de bana vericegini sırf o yüzden öyle dedim meğer ben ne kotuymusum haberim yokmuş dün geve 4 e kadar ağlamaktan gözlerim balon gibi olmuş 8 de geri kalktım basım çatlıyor ağrıdan. O kadar aldatma o kadar sözlü temaslı şiddet o kadar hakaret üstüne suçlu hep ben olayım. Ben ona kadınlık yapamiyomusum bunuda duyduk :((

4 Cevaplar

+1 oy
(392 puan) tarafından
Bir daha öyle çocukları paylaşalım fln deme. Ses kaydı alır mahkemede kullanır. Boşanıcaksan akıllı ol sen kanıt topla önce. Bi avukatada danış. Kendinede çocuklarınada nafaka al
tarafından
Amaan kanıt alsa nolcak adamın bende başka kızlarla konuştuğu mesajlar var
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Ben boyle seyleri konuşmayı sevmem ama karılık yapmıyor diye eş boşanmaz sucunun üstünü bastırıyor 
(392 puan) tarafından
Mahkemede öyle söylenebiliyo cnm eşi suçlu göstermek için. Geçerli sebeb sayıyolar.
tarafından
Bende aynisini soylicem tüm kisilik haklarımı kısıtlıyor dicem
0 oy
(852 puan) tarafından
O erkeklik yapabilmiş mi ki senden kadınlık bekliyormuş
tarafından
Tbi o yapuyor oyle deme sevgisizlik ilgisizlik başkalarıyla konuşma yalan söyleme daha nasıl erkeklik yapsın
0 oy
(546 puan) tarafından
Köre yüzünü nanköre sözünü anlatamazsin
tarafından
Herkesden bıktım birinden ikisinden değil

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 198 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy