0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Arkadaşlar annemin okuma yazması olmadığı için parasını bana gönderdi ve kendi hesabımda altın aldım ona. Kendi paralarımı da aynı hesapta altın yaptım. Eşim şifrelerimi bilmediği halde nasıl hesabıma ulaştıysa altınları habersiz satıp evin borcunu kapattı. Ve bu tek olay değil. Daha önce de bebeğime takılan altınlar kayıplara karıştı. Onun dışında 30 bine yakın parayı kriptoda kaybettiğini söyledi. Bunu da benden gizli yaptı. Siz olsanız ne yapardınız? Söz verip tutmayan bir insan. Lüften bana akıl verin? 

15 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Oh oradan almış buradan almış maşallah ne güzel ya ben birincisinde onu hallederim zaten anamın parasını etmesine izin vermezdim ki ama bu karıyla kızda yiyor sana diyeyim ben
(3 puan) tarafından
Valla canım şu an kötü durumdayım. Ne yapcağımı bilmiyorum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şumdi kuzum burda boşan bırak git diyen cok olur herkesin fikri düşüncesi ayrı bu cok baska bir konu

Bence sen otur düşün taşın doğru neyse onu yap  
Allah yardımcın olsun bitanem
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Arada çocuk var. Nasıl olacak bilmiyorum
(5,649 puan) tarafından
Ama boşanmak dışarıdan baktığımızda sunabilecegimiz  tek çözüm. Böyle bir hayat geçmez ki, hayat arkadaşını eşini dolandırmak nedir. Bugün yarın oturdukları evi bile satar eşinin haberi olmadan. Böyle bi insanı hayatında tutmak ne kadar doğru olur ki:((
tarafından
İste bunun sen esinle ve esinin ailesiyle konusup halledeceksin tatlım
(3 puan) tarafından
Çok haklısın canım :(
tarafından
Evet doğru değil  ben kimseye bu konuda boşan demedim diyememde
Boşanmak kolay ama üstesinden gelip düzene sokmak daha zor  nefiste ağır basıyor  ama bence insan biraz uğraşacak cocukta olursa mecbur gidecek yerinde yoksa mecbur
Herkesin hayatı cok farklı herkes cok bambaska bir hayat yasıyor belki ben hemen bırakıp gidebilcem ama bu arkadas gidemiycek  o yüzden benim bitir diyemem
0 oy
tarafından
Kocanın ailesine anlat herşeyi... 

Ne demek bu ya insan karısını dolandırır mı izinsiz nasıl alırda harcar 
(3 puan) tarafından
Ailesi biliyor canım. Ama onların da işine geliyor herhalde
tarafından
Oturup iyice düşün böyle nasıl yürür ki
(3 puan) tarafından
Düşünmekten kafayı yemek üzereyim :(boşanmayı düşünüyorum acaba doğru bir karar alıyor muyum bilemedim
tarafından
Şöyle diyeyim bu kolay bir durum değil annenin senin hakkını yemiş ve bu adam,hep böyle devam eder karakterinde sıkıntı var ailenle bu durumu konuş iyice otur düşün
(3 puan) tarafından
Aynen canım haklısın. Öyle yapayım ben. Öğretmenim çalışıyor emek veriyorum. Yaptığı çok zoruma gitti :(
0 oy
tarafından
Böyle bişeyi nasıl yapar olay çıkarmadın mı 
tarafından
Yani boşanmak için mi yapmış
(3 puan) tarafından
Aynen canım
(3 puan) tarafından
Ama boşanmaya da yanaşmıyor dengesiz
tarafından
Boşan demek bize düşmez çok büyük bir karar ama madem eşinin sebebi bu git aç davayı yaptığı kabul edilemez bişey bana göre
(3 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(491 puan) tarafından
Önce kendiniz konuşun çözüm değilse sözü gece r bı aile büyüğünü işin içine katın ailede bilsin herkes bu sefer yapamaz yaparsada boşanmayı göze almıştır demek ki . Kimin sözünü dinlerde ona derdinizi anlatın önce çözmeye çalışın
(3 puan) tarafından
Aile büyükleri araya girdi de boş :( şu an boşanmayı düşünüyorum. Ama çocuk var arada
(491 puan) tarafından
Size olan ilgisi sevgisi nasıl peki ? Çocuğuyla ilgilenir mi
0 oy
tarafından
Bacım yani ne denir ki? Adam seni bile dolandırıyorsa artık
0 oy
(185 puan) tarafından
Üzüldüm adına eşi tarafından dolandırılmak çok üzücü sınır bozucu.. boşan yada boşanma diyemeyiz bunun kararını içinde sen vereceksin ama seni dolandıran biri senin adına borç yapmışta olabilir bu tarz insanlardan bu da beklenebilir.. aklıma gelen örnek veriyorum ben çekemiyorum sen kredi çek kredi kartin varsa onu batırma olayı telefon internet gibi faturaların senin adına olup uzun bir dure odennemesiyle icralık gibi durumların varsa allah kolaylık versin çünkü senin adına olan her şeyi sen yapmasan bile sen ödemek zorundasın boşanma aşamasında 

Ve sebebi çok saçma boşanmak için evin borcu engel mi bu ne saçmalık bakta o evi bir başkasının üzerine devredip öyle boşamasın seni hiç bir hak alamazsın çok çok geniş çaplı düşünmen lazım

Şuan duygusal olarak yıkımdasın ama seni dolandıran insan bir çok şeyi ayrintiliya düşünebilir duygusallığını belli bir dure bir kenara bırak araştırmalarını iyi yap derim..
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Canım eşinin böyle bir geçmişi olduğunu bilmene rağmen anenin parasını almakla hata yapmışsın. 
0 oy
(612 puan) tarafından
Bence sen de ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorsun. Annenin parasına bile göz koyacak kadar aciz, adi bı insanla ne yapılır ki 
0 oy
(392 puan) tarafından
Bi avukata danış bnce. Üstüne yatmasın pislik
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Olay birde daha çözüm yoluna giderim ben bu adamla ömür geçmez iki gün sonra telefonunu çalmayacağı ne malum 
0 oy
(781 puan) tarafından
Canım ne boşanması evin borcunu kapatmış adam annemin altiniydi her ay düzenli bir şekilde yerine koyacan diye diret aldır altınları hemen boşa lafını açmışlar kendilerinin kocaları b.oktan beter millete gelince boşa gitsin. Doldurma kendini kuzum altınları aldır haa bisanmayi düşünüyorsanız bankayı ara nasıl alabilir benim altinimi ne biçim güvenliğiniz var de kayıt olsun bankada ileride işine yarar altın yüksek bir mebla  mi
(3 puan) tarafından
Evet canım yüksek bir mebla
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Nitelikli dolandirici yani. Gecmis olsun. Zor bir durum. Tedavisiz atlatamaz. Bence bu ruhsal bir bozukluk. Cunku akliselim, karakteri yerinde biri bunu yapmaz.
0 oy
(392 puan) tarafından
Bunun sonu evi soyup kaçmak bak bnce Bi avukata danış bnce. Üstüne yatmasın herşeyin pislik

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,096 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
16 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 426 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde BetusMoms (4,346 puan) tarafından soruldu