+1 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum hiç uzun öğle uykusu yapmazdı en fazla 1 saat bugün 3 ye uyudu hala uyuyo bı sorun mu var diye korkmaya başladım:'( gidip gidip kontrol ediyorum nefes aliyomu diye. Nerdeyse uyandırcam :D annelik nasıl bişey :angel:

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hahahahh :D 

"bugun de kendime dert edecek bir sey buldum cok sukur" jsjsjsjs

Temalı post :D ahh analik ahh❤️☺️

tarafından
Aynen :))
tarafından
Ben de ilk hamile kaldigimda kendimi bugun garip hissediyorum bebege bir sey mi oldu acaba diye gitmistim :D
Garip derken neymis bebegi hissetmiyormusum shshhshs ulen susam kadar seyi nasil hissedecsksin ki zaten
(3,104 puan) tarafından
Ahahha bende de bune benzer bişey olmuştu. Daha yeni yeni hafif hafif hareketlerini hissediyordum. Her gün ayni saatlerde pıt pıt ederdi içerden. O gün etmeyince tatlı komasına girene kadar şekerli şeyler yedim içtim. Çocuk şarkılarını açtım bangır bangır:))
tarafından
Hahahahahaha :D ayyy cok fena ya .Ben de doktora sey demistim .Hissetmiyorum hic bir sey shshsh o da hissetmezsin zaten demisti .Kalbim pit diye kirildi ehehhe :D ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nazar değer birazdan uyanır merak etme :)
tarafından
Aynen uyansın zaten parka çıkmamız lazım yoksa akşam durmaz
0 oy
(901 puan) tarafından
Demekki çok yorulmuş garibim
tarafından
11 uykusunu 45 dakka yapmıştı ondan herhalde. Normalde o zaman daha fazla uyuyodu öğlen uyumuyodu
(901 puan) tarafından
Kaç aylık canım
tarafından
10 gün sonra 7 aylık olacak
0 oy
tarafından
Ateşi yok dimi canim
tarafından
Bilmem ki uyanmasın diye bakmadim
0 oy
(163,574 puan) tarafından
10 dk icinde uyanir
tarafından
Uyansın zaten parka çıkmamız lazım. Gezdirmezsem akşam durmaz
0 oy
tarafından
Bazen benimkide öyle uzun uyuyo . Uyansada meme istiyo emip geri uyuyo şu an da uyuyo mesela bide banyo yaptırdım rahatladı
tarafından
Benimkinin anormali bu. İlk 3 ayında bile uyumayan bebeklerden benimki
0 oy
tarafından

Ahanda nazar değdi seside geldi koş bak uyandı:D

0 oy
tarafından
Kız sus bacım dilini ısır:-)
tarafından
Orası öyle ısırdım ama saati şaşıyo. Şimdi dışarı çıkmamız lazım sonra akşam durmaz hava almadan
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bak şimdi kendine güzel bir kahve yap bir yudum alamadan uyanır merak etme:)  Benim oğlum da arada böyle yapıyor. Kahvenin kokusu mu gidiyordur ne hemen uyanır.

Annelik= uyusun diye uğraşıp uyduğunda özlemek, korkmak, sürekli kontrol edip rahat vermemek:) 
tarafından
Aynen öyle :))
0 oy
(16 puan) tarafından

Aynı şekilde benim oğlumda gündüz uyumazdı bugün senin dediğin gibi 3 te uyudu halda uyuyo herhalde bi yerden sonra onlarda pes ediyolar bi uyansılar bu gece uyumazlar herhalde:'( korkuyorum:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,644 soru

24,186,649 cevap

336,673 kullanıcı

...