0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Arkadaşlar 4uncu sezeryan olupta sıkıntı yaşayan varmi? Ben üçüncü yu oldum.karnim yapışmiş. Yapisiklik tan dolayi ameliyatim 3 saat sürdü. Hani üçüncü de birşey olmuyordu? 4uncu risk diyorlardi. Allah olmayana versin daha düşünmüyorum da 4uncu de nasil oluyor diye merak ettim

4 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
eltim 5 sezeryan oldu 
(1,254 puan) tarafından
Evet bende kubra 3uncude cok zorlandım ölüyorum sandim 5inci ne demej ya
(868 puan) tarafından
o da ölüyordu zaten çok zor gecti
(1,254 puan) tarafından
Niye 5inci sezeryani düşündü? Merak ettim cidden ben ucuncude cok tereddutte kaldım oğlum öldgu için düşündüm yoksa dusunmuyorudm ;( alahm bidaha nasip etti şükür 2 çocuğum var
(868 puan) tarafından
düşünmek değilde cokta umursamıyorlar zaten
(3,546 puan) tarafından
Ayy ben bağlattım valla. İnan sadece manevi yönden değil. Bez mama islak mendil derken bebeklik masrafı ayrı dert. Büyüyor okulu giyimi beslenmesi ayrı dert. Kolay değil cocuk büyütmek. Her birine ayrı ayrı sahip çıkmak zaten başlı başına sorun. Şimdi kimseye güven de yok. Yeter 3 tane çok bile. Benim iki kızdan sonra çok şükür birde oğlum oldu. Onu da tattık. Allah isteyip dileyene bakabilecek olana nasip etsin. Çocuk zor yani devir kötü.
-Reklam-
0 oy
tarafından

3.ten sonra bağlattım :'(

Ve çok pişmanım 4. Yapardım yani 

(1,254 puan) tarafından
Artikk acilabliyomş dye duydum
tarafından
Evet görüştüm drla oluyormuş ama birsürü tedavi ameliyat olman gerekiyor dedi
2 yıl geçicek doğumdan sonra
Bağlanan yer açılacak ameliyatla ve 1 yıl daha bekleyip sonra tedavi olup anca o zaman mış
Yani 3 4 yılımı alacak
(1,254 puan) tarafından
Aman hic ugrasma o zaman bana sormadılar baglayalimmi diye
0 oy
(318 puan) tarafından
Benim iki tane pes peşe sezeryan gecirdim çok zorlu geçti.  Bağırsakların yapışmıştı ve rahim çok incelmişti.  4 cü yu bilemem artık arası varsa sknti olmaz benimkilerin arası 14 ay 
(1,254 puan) tarafından
Benimkilerin arasida 22 aydi. Ucununde .  Normalde ideal olan 2 yaş dendi sezeryanda. Ama niye boyle oldu anlamadim. Senin arasi daha yakinmis
(318 puan) tarafından
Evet benimki çok yakın
0 oy
(8,217 puan) tarafından
Araları yakın olunca daha çok problem oluyor diye biliyorum 
(1,254 puan) tarafından
Benim 3ununde arasi 2 yastı normalde 2 sene ideal diyorlar sezeryanda ama neden boyle oldu anlamadim
(8,217 puan) tarafından
2 yaştan sonra öneriyorlar yani çocukların arası 3 yasa yakın olur önerilere göre
(1,254 puan) tarafından
Ciddimisin ben olayi çok yanlış anlamışım:Ddd yani hamile kaldiktn sonra 2yas gbi dusunyrm.
(8,217 puan) tarafından
Aynen 2 sene riskli oluyo. senin çocukların arası 2 yassa  çocuklar 1.5 yas olmadan hamile kalmışsın bu da çok riskli. Tabi herkesin bünye aynı olmaz ama dikkat etmekte de fayda var
(1,254 puan) tarafından
Evet hamile kaldığımda kizim 1 yasindaydi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 483 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hazalasyam (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,004 soru

24,118,979 cevap

333,366 kullanıcı

...