0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Arkadaslar bebegimin balgami var burnda akiyor ilac veriyorum ama gecmedi varmi onerinizv cocugunuzda  yaptiginiz  geciren bi yontem zaten hicbiseyde yemiyor kusuyor uzulyorum neyapicam cok yorgunum halsizim cok  uzulyorum zayifliyor diste cikariyor  yavrum. Hicbi uyuku duzenide yok yavrum canim cok uzulyorum bende yiprandim ama onemi yok yavrum iyi olsun yeter Allahim yardim et bana 

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Serum sıkmalısın burnuna
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Aslında kusuyorsa balgamı bu şekilde atması Gerekiyor. Allah şifa versin. Benim kızıminda geçenlerde sadece balgami vardı iki gece boyunca Karışım yapıp sürdüm burnuna serum fizyolojik sıkıyordum aspiratör le çekiyordum. Karışım dediqimde : Sarımsak ezip icine zeytin yağ varsa çörek otu yağı da ekleyip bir saat beklettikten snra gece rahat uyusun diye ayak tabanlarina sürüp çorap giydirdim ben hatta göğüs kafesine de sürdum ince bir bez bırakıp snra Çok şükür rahat uyuyordu geceleri iyide geldi. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,032 soru

24,163,293 cevap

335,479 kullanıcı

...