0 oy
801 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Bu korkuyu nasil asicam duser mi ya uyursam ya gozum dalarsa ya balkona cama yaklasirsa hep kapali tutmaya calisiyorum ama siz nasil guvenlik onlemi aldiniz napiyorsunuz nasil yapiyorsunuz bi fikit verin bu dusunceler beni delirtecek balkona file yaptirmayi planliyorum

22 Cevaplar

0 oy
(163,382 puan) tarafından
kacinci kattasin eskisehirdeki evim eb ust kat 9. kat bende oyleydim ama alistim simdi aldimiz ev 11 kat gene en ust kat bisi olmaz baci zamanla alisirsin
(689 puan) tarafından
5.kat canim
camlar yarim aciliyo bizim balkona manzara kapanmasin diye cam yaptirmadim cok cikmiyoz zaten senede 1 hafta amca yasiyoz
5. cok yuksek degil kiz korkma aliscan mecbur
(689 puan) tarafından
Ben duser diye korkuyorum bebegim kucuk ya 5 genede yiksek bacim ya ne bilim
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bu kadar kaygi etmeye devam edersen ansiyete olursun camlar icin kilit var 

Tabi ki sen tedbir i al takdir Allahin 
(689 puan) tarafından
Kilit taktirdik camlar kapali bi balkon cam balkon digerinede file taktirmayi planliyorum
(7,617 puan) tarafından
Sen gereken önlemi al tabi taktir
0 oy
(13,673 puan) tarafından

Balkona açılan kapıda bu kilitten var evdeki camlarada takmayı düşünüyorum şeytanın işi yok canım 

image

yaa su tepebasi dis hastanesi varmis bu bizim bildimiz yunus emre hastanesimi yoksa baska bi herdemi
(13,673 puan) tarafından
Başka yerde o canım sadece diş hastanesi sanırım Yenikent diye geçiyor o mahallenin ismi
yok askim yeni kent ayri onu biliyom bide tepebasi agiz ve dis hast. varmis ben yunus emre sandim
(13,673 puan) tarafından
Onu bende duymadım canım :)
tamam askim sagol ❤❣❤❣
0 oy
tarafından
Kilit tak  bende balkon kapısına  ulaşacağı  camlara kilit taktim pencere kilidi vs yaz cikar google a
(689 puan) tarafından
Onlafi taktik bi balkon camina takamadik o dışarı acildigi icin ters oluyor balkonada zaten file yaptiralim diyorum daha guvenli geliyor
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Camlara takılan sağlam vidalı kilitler var tek çare onlar
0 oy
tarafından
Bende şuan 7 kattayım bebeğim yürümüyor ama sen koruma alabilirsin cnm kilit gibi 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Zemin kattayim eve kediler daliyo kizimda emekliyo bemde acamiyorum her türlü dert anam... 
(689 puan) tarafından
En iyisi orta kat ortanca olmak hep guzel kattada evlattada..
(3,736 puan) tarafından
Herkesin ayrı dert sanırım, kedi   yüzünden sineklik taktım bugün tavsiye ederim sizede
(1,667 puan) tarafından
Camlarına sineklik takabilirsin
(7,786 puan) tarafından
Canim kiradayim simdi her cama taksam bircok para hu cama olan ilerde tasinmam gerekirse o eve olmayabilir sıkıntı iste kiraci olmasam coktan demir de taktirirdim sineklikde yaptirirdim ..
Ev sahibinin yaptirtmasi lazim mutfak kapisini dahi acamiyorum bn yokken,
 yaptircaz diyolar bi senedir :D bekliyoz bakalm
(7,786 puan) tarafından
Aynen her kat sıkıntı
İste sineklik benimde aklima geldi de durum bu
Malesef oyle basit olsa bende cekmem bu derdi :/
(7,786 puan) tarafından
Dun cami actim havalansin diye şortla evdeyim bacakları ayirmisim tül cekili ama yani gunduz dikkatli bakmazsan gorunmuyo iceri...
Komsu tülü acti dedi cocugu cokar bi sevelim benim torunlar gorcekmis vs... Musait degil ustum yorgunum diyom torunlari cama tutup cocuk gosteriyo iyi dedim bari cikayim... Buda bi baska ornek.
Buda baska bi giris kat dezavantaji panjur var ama surekli papnjur ile pev havalandirilmiyo koku dahi cikmiyo o sekilde malesef...    
Yani giriste kötü ya ypa yuksek giris olcak yadap 1. Kat ideal.. yada ev kendinin olacak.
(1,667 puan) tarafından
Bende kiracıyım ama eşim telle silikonla yapıştırdı fazla para tutmadı
(7,786 puan) tarafından
Bi sefer camda silikon izi olcak vs ev sahibi izin vermiyo bi civi cakilmasina bile
Adam evin icinde sigara iciyo diye benden onceki kiraciyi sikayet etti bize yani o derece biri kemdi yaptirmadigi surece biz bi sey yapamayiz oburleri de pahali oluyo zaten iste aç kapali sineklik gerek..
(3,736 puan) tarafından
Bende pahalı diye yapamadım uzun süre kiradayım. Ama dün gittim nalbura hazır  cırtli sineklik var 1 tane aldim denemelik 15 liraydı 2 cama yettirdim  çok da güzel oldu rengi de beyazdı  hiç yok gibi görünüyo valla rahat ettim tavsiye ederim
(3,736 puan) tarafından
Benim aldığım bu 15 lira 2 cama yetti, takması da çok pratik eksik kalan kısım olursa da çift taraflı bant ile tamamlarsın hiç bisey olmaz

https://youtu.be/IHkAvDIjV2w
(7,786 puan) tarafından
Canim teşekkür ederim ama benim mutfakta kapi var orda surekki bunu tak çıkar yapamam yada taksam da bunlar cabuk cikiyo kepenk kapaliyken bike atliyo kediler ya cidden bak 3 parmak açıklık olsa giriyolar sinekligide iterler biliyorum.
Gecen kapiyi kitlemedim balkon kapim kaydirmali kedi patisiyke kapi aciyidu :D çocuk olmasa ah dert degil de iste
Bide benim kiz 2 dk bos gorsun hemrn koparir onu kapilarin altinda lastik olur ya onlari bike soker yani bu dediğin icin salona bakarim gerci kediler ondan bike girerler cunku darbe alinca cabuk cikiyo bunlar biliyirum  ama mutfak her türlü sikintida en cok da oraya ihtiyac ah bi yaptirsalar.
(7,786 puan) tarafından
Benim ev yüksek giris degil yani yerden 5 cm fln anca yüksekliği... O yuzden bide camlar ustten acilmiyo mutfakta cam degil koca kapi var direk sokaga cikiyo vs vs... İste her kat ayri dert rabbim nasip etsin ilerde evim olsun en buyuk duam :)
(3,736 puan) tarafından
Rabbim hepimizin gönlüne göre evler versin inşallah, Çocuk olmasa Dert değil yazmışsın ya ben kendim çocuktan daha beter korkuyorum  :) kendim için taktım resmen
(7,786 puan) tarafından
Bi sey diyim mi gorebikecegin en hayvansrver insanim ben aslinda o yuzden evime kedi girse dahi supururum nokcak derdim cok severdim ama ne zmn cocugum dogdu evde topak topak kil bukur oldum ya ben ikk kez bi hayvan ya ölsün yada benden uzak olsun istedim bir de degil gerci 3-4 taneler biri cok arsizfi iste o olsun bike dedim hrm eve girer hem kaçmaz hem tislardi cok feci kil dokuyodu cocugu uyutup oda havalandirayim dedim 2 dk sadece mutfaga gittim cocugun yattigi kanepeye yatmis Allahtan kizim besikteydi aklim cikti... Gibi gibi...
Benek atmrabasinin tentesi den girip icine yatmis kedinin biride ya iste konu kizim olunxa cok hassas oluyirum...dedigim gibi cozum de yok malesef esim varken aciyim her yeri supurup silip camlari kapatiyom napim
0 oy
tarafından
Bütün camların kuplarını silip sökdüp balkonu da yüksek eşimi ikna ederse kapatrrcam 
0 oy
tarafından
3. Kat aynı korku bende de var. Önlem alamadık. Cama kilit taksak pimapeni delmek lazım ev sahibi duvara çivi çakmaya bile izin vermiyor... 3 pencerem var balkona bakmayan oralara demir taktırmak isterdim ama işte malum ev sahibi... önceden yazın ortasında bile cam açamıyorduk korkudan şimdi alıştı çocuklar ama yine de aklım kalıyor bazen tehlikeli işlere kalkışıyorlar.. en iyisi giriş kat sanki.. 
(7,786 puan) tarafından
Emin ol o da kötü :) yukarda yorumumu oku anlarsin en basit ornek bu kedi giriyo onun disinda
Dun cami actim havalansin diye şortla evdeyim bacakları ayirmisim tül cekili ama yani gunduz dikkatli bakmazsan gorunmuyo iceri...
Komsu tülü acti dedi cocugu cokar bi sevelim benim torunlar gorcekmis vs... Musait degil ustum yorgunum diyom torunlari cama tutup cocuk gosteriyo iyi dedim bari cikayim... Buda bi baska ornek... Hic sevmiyom giriş kat hele kiraciysan daha beter
tarafından
Asfsdf olaya gel :D terbiyesizlik ama komşunun yaptığı onu güzel Bi dille uyarmak lazım. O sınırı baştan koymak lazım işte yoksa böyle şeyler gerçekten sıkıntı. Mahrem sonuçta düşüncesiz komşun... yorumu da okudum haklısın ama ev sahibiyle konuş sineklik taktırın kiradan düşün sonra.
Yaa her türlü apartman hayatı zor, çocuklu aile için müstakil lazım ama hayat şartları işte...
(7,786 puan) tarafından
Yani canim bu ilk olunca bi sey demedim
Ev sahibi bi senedir taktircam diyi yan komsumunda ayni iste bekliyoz
Bizde para yok 10 liranin hesabini yaptigimiz donem iste yaptirsak kiradan dusmezse sikinti yada baname der cikarsa...yaptircaz diyolar iste bekliyoz bakalim.
tarafından
Senin de ev sahibi sıkıntı bizimki gibi Allah yardımcın olsun canım
(7,786 puan) tarafından
Amin canim cumlemize
0 oy
(424 puan) tarafından
Camlara çocuk kilidi taktır. Bazı kilitler var internette. Onu takiyorsun cami az aralayabiliyorsun hava alması için ama tam açılmıyor. Çocuk acamaz yani 
0 oy
(8,249 puan) tarafından
Bütün yazı  kapalı geçirdim . Yalnızca cocuğum gündüz uyurken ve geceleri her yeri açarım hiç sıcağa gelemem oyle olduğum halde  gündüz sadece oturduğum odanin bir camını açarım o da tuvalete gidersem ya da bir isim olursa iki dk dahi olsa hemen kapatır öyle yaparım . İhmle gelmez işler . 
(689 puan) tarafından
Haklisin canim ama ben panik oldum iyice kilit takili ama ben genede korkuyorum
0 oy
(8,190 puan) tarafından
Benim 3 senedir kapalı camlar balkonlar ve bebek kilidi taktik açamaz. Mesela acacaksam da odadayken açıyorum başka odaya gecerken kapatıyorum. Mutfağı sabah kahvaltı hazirlarken havalandiriyorum sonrasında hep kapalı 
0 oy
tarafından

image

bu kilitlerdem bütün camlarda var canım bende 9.kattayım henüz bebeğim doğmadı önceden takılmış çok sağlam bu A101 gelenden falan değil baya zor açılıyor kapattığın zaman ve kilidi açmak bile çok zor araştırıp bulursan bu çok iyi :) 

0 oy
tarafından
Camlara takılan koruma fıleler var onlardan taktırın yada demır taktırın canım ne olur ne olmaz allah korusun
0 oy
(3,999 puan) tarafından

image

10. kattayiz biz de , bunlardan taktik her yere

0 oy
tarafından
Yemin ederim aynı şeyi yaşıyoruz şuan daha tırmanmıyor 14 aylık ama ölüp ölüp diriliyorum yazın balkona çok çıkıyordu herşeyi aşağı atıyor attı diyordu sonra sürekli dışarıyı izliyordu ayağının ucuna basıp görmeye çalışıyordu aha gelecek yaz 2 yaşına girecek tayınımız çıkmazsa burdayız daha 12.kat vala ölüyorum korkudan biz evde bulamadık bu evide 2 ay bekledik kiracı çıksın diye rabbim korusun ya
0 oy
tarafından
Canim pancere kapı kilidi var taktirabilirsin hem böyle ve rahatta edersin
0 oy
(603 puan) tarafından
Cam kilidi tak canım. Ben çok korkuttum camda böcekler var yaklaşma diye. Şimdi çocukta yükseklik korkusu var sandalyeye bile çıkamıyor. Sen yapma ama. Yazın çok zor oluyor üstten açıyoruz ama çatı katı alev alıyor resmen.
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kilit al cnm Tahtakale de satılıyor vidalı sürekli kapat bnde var iyi oluyo
0 oy
(329 puan) tarafından
Demir yaptırdık bir metreden fazla iç taraftansa cam balkon imkanınız varsa yaptırın yoksa sa saglam bş file vçhatırın oda korur biz önleminizi aldır umarım hiç bisey olmadan yavrunuza büyğtğrğz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 228 göst.
+1 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
7 cevap 328 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Papatya3535 (496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,437 soru

24,085,746 cevap

331,459 kullanıcı

...