0 oy
1,834 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Kizlar merhabalar oncelikle bu aksam otururken esim birden dediki ne o erkege benzedin iyice kuafore git süslen püslen dedi bende dedimki kuafor beni bedavaya süslemicek ki zaten cocuklardan gercekten fırsat kalmiyor oglanin ödevlerinle uğraş kizimin tuvalet sorunu var alismiyor kafayi yicem bebegim zaten küçük kucak delisi oldu nasil yapayim o bakimi elimden geldigince zaten yapmaya calisiyorum belki aranizda beni lincleyenler laf soyleyenler olucak ama kizlar gercekten gün sonunda yataga kendimi zor atiyorum neyse bu aksam kavga cikardi esim bu yuzden bide bana bagiriniyo sende kadinmisin hortlak gibi geziyosun evin icinde diyo aldi montunu gitti nereye gittiyse3 cocuklu kadinlar nasil süsleniyosunuz ya ben gercekten tuvalete girmeye firsat bulamiyorum off off 

23 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bende ayni durumdayim gecem gunduzum ayni iki saat ya uyyorum ya uyunuyorum yemek yapacak vakyim yok ki suslenmeye olsun konusmam tavir koyarim sacmaladigini anlayana kadar
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Canm seni çok iyi anlıyorum peki kovan kişisel temizligine dikkat ediyormu 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Düzen kuzum evinin düzene sok planlı ol benimde 3evladim var bu dediklerimi hiç yaşamadım ben çok zor bı durum 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 691 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevgiaydinohli (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 556 göst.
0 oy
20 cevap 984 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,880 soru

24,131,009 cevap

334,043 kullanıcı

...