0 oy
271 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar o erişteden vazgeçip bulgurlu kabak yemeği yapacağım ama, nasıl yapacağımı bilmiyorum Bi kere görümcem yapmıştı bana tek kişilik bulgurlu kabak yemeği tarifi verir misiniz en, acilinden :) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yardımcı olur musunuz kızlar :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yavru sende nefis yemek tsrifleri yokmu ben hep ordan bakar yaparm
tarafından
Var canım bakıyorum ama emin olamıyorum aynı yemekten 20 tane farklı tarif var burdan alınca yemeklerim çok daha güzel oluyor tecrübeli olan herkes yazıyor yaptığım yemekler çok güzel oldu hep 2 3 kere burdan yemek yaptım :) bir de yeni evli olduğum için kararını bilemiyorum :))
tarafından
Anladm canm afiyet olsun ❤️ Ben hep ordan bakarak yaparm ondan dedim canm
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Soğanı yarim ay seklinde doğrayıp rengi dönsün azıcık bi dis sarımsakla tabi.  Sonra salcasini koy kavur üzerine küp küp doğranan kabak Bulgur pisine yakın nane koyarım nadir yaparım eşim sevmez tek kendime bide anneme ama çok güzel olur tavsiye ederim 
tarafından
Benşmde bugün eşim geç gelecek arkadaşlarıyla buluştu bende kendime ziyafet çekeyim dedim hayatta en sevdiğim yemekler içine kabak giren yemekler hahah :))
(1,208 puan) tarafından
Iyi afiyet olsun erkeklerin geç geldiği günler en çok bu yönde  ise yariyo  desene :)
tarafından
Aynen öyle valla :) evde olunca yapsam o yemeyince içime sinmiyor yediğimden illa yedirmek istiyorum o yüzden tek başımayken yapayım :)
0 oy
tarafından
Salca sogan yag kavur kabaklari at bi cevir sonra bulgirunu at ama cok koyma kabakli bulgur olur suyunuda koy pisince al bide sarmisakli yogurt yap aboooo:)
tarafından
Hahaha teşekkür ederim vallahi buradaki muhabbet kendi yakınlarımda yok görmediğim insanları bile çok daha fazla seviyorum :) çok seviyeli ve güzel Bi ortam :))
tarafından
Seviyesizde var da iste idare eder en azindan engelleniyolarda gidiyo :)
tarafından
Engelleme var mı ben bilmiyorum ya da puanım yok ya ondan yoktur :)
tarafından
Yok biz degil moderatör le admin engelleyebiliyo uygulamadan giremiyolar
tarafından
Anladım gerçi herkese verseler millet az  bişey tartıştığını engeller :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
6 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,782 soru

24,063,750 cevap

330,265 kullanıcı

...