0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bize ev yapıldı 1 evladımız var eşim ben evladımız yasicaktik esimin memleketinde babası bütün evlatlarina vermiş buda bizim hakkımız sorun su biz gidince kaynanam kayinbabamda bizimle yasicakmis  ama şöyle bisey var benim kaynanam bana yanlizken kötü davranıyor kalp kırıyor huzur vermiyor bana bunu esime söyledim dediki tamam onları cagirmayiz ama esimin anne babası şuan kötü biyerde yaşıyorlar esimin annesi astim hastasi ve bazen tıkanıyor yeni yapılan ev lüks dogalgazli falan bende esime onlar yeni evde bizde sobalı evde duralım dedim onlar kabul etmezler dedi şimdi ben esimi alıp yeni eve girsem adımı cikarack kaynanam biliyorum beni hasta hasta sobalı yerlerde yaşatıyor diyecek tek gelin benim evde 2 kızıda evli 2 oğlu bekar napicam ben onlarla yaşamak çok kötü bisey rahat nefes yok ama kızımda güzel evde büyüsün istiyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Durumları var demekki kendi neden sobalı evde kaloriferli evde otursun canım 
(56 puan) tarafından
Birand evlerini kiraya verdiler kira yiyolar ama bizim eve göz koymuşlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
3 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugba.3409 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,652 soru

24,101,513 cevap

332,439 kullanıcı