0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Kesinlikle beni aramasını beklemiyorum 

Annemlere geleli bugün 6 gün oldu 

Biliyounuz ee şerh koydum diye beni aradı ve ya o eden gidiceksin yada ben seni kapının önüne koyarım dedi allah kalbimi biliyor ya şerh için 1 imza kalmisti  iş yeri yakındı evinize çıkar gelirde beni dışarı salmazsa isim kalır diye oğlumu ve kıyafetlerini  aldı evden çıktım hemen tapuya gidip rica ettim imzayı attım otobüse bindim annemlere geldim şimdi 6 gün oldu insan yavrusunu hiç mi mek edip aramaz sormaz 

Evdeyken  lafa gelince bu olmazsa bu evde kalmanın hiç anlamiyo yok buna bisey olursa hepimiz dağılıriz  falan derdi yemez yedirurdu  o yemezse bogazimdan  geçmez derdi şimdi 6 gündür b cocuk  aç mı susuz mu hasta mi hiv mrk  etmedi hiç kiyemtini  bilmedi allah boylelerine evlat veriyor bunlarda kıymet bilmiyor çocuk babama baba geldi diyor akşam kapı çalınca koşuyor 

Beyfendi de wpde  durum yapıyor dertli  şarkılarla etrafı çekip atıyor 

Kahve keyfi yapıyor bu sefer o kadar kararliyim ki gitmemekte keşke boşasa da kurtulsam

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Etmez kuzum etmez benim babam da öyle 25 yaşındayım 20 sene oldu annemle bosandiklari ne arar ne sorar hiç umrunda değiliz 
(7,140 puan) tarafından
Aladım canım ama çok zoruma gidiyor
tarafından
Boşver canım boşver Rabbime havale et
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Erkekler biz gibi degil ya göz gormeyince gonul katlaniyo galiba 

Biz evladimizdan ayrilsak saat basi arariz..
(7,140 puan) tarafından
Aynen öyle canım düşünüyorum ben bırakıp gelseydin kafayı yrrdim
0 oy
(163,555 puan) tarafından
bacim bakma wp durumlarina sen baktinmi onun kuyrugu kalkar ahaaa bakiyo aramami bekliyo der
(7,140 puan) tarafından
Zaten ben engelledim onu wp den annemde gördüm okunduyu  kapatip  baktim
askim durumda okundu isaretini kapatsanda baktin gorunur mavi tik kapaninca sadece sms gorunmuyo
(7,140 puan) tarafından
Hadii yaa gerçekten mi bunu bilmiyodum
mavi tik sms lerde kapaniyo durumda kapanmiyo malesef bende yapmistim o hatayi bi ara
(1,327 puan) tarafından
Hayır kapanıyor benim kapalı eşim durumlarına baktığımı görmüyor
0 oy
(84 puan) tarafından
Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum çocuğuna ilgili olur bence madem evdeyken öyle söylüyormuş şuan sana kızgın 
(7,140 puan) tarafından
Bana kizginligi  çocuğuna yansimamali
(84 puan) tarafından
O yüzden boşanmalar da çocuklar en zararlı çıkan taraf olmuyor mu? Bu yansimamalı kısmını malesef herkes beceremiyor
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Daha geçen sefer gitmeyecektin kuzu
(7,140 puan) tarafından
Çok çok haklısın canim
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kocana içimden çok şey demek geliyor ama seni üzmek istemiyorum Allah yardımcın olsun 
(7,140 puan) tarafından
Söyle canım soyla
(7,094 puan) tarafından
Şeref yoksunu kendini bi boktann sayan cibiliyetsiz erkekliğiyle güya kafa tutan ama adamligin eseri dahi olmayan iğrenç bi insan
0 oy
tarafından
Canım niye öyle birşey yaptınki boşverseydin evide malıda?onun olsun huzurum yoksa ne yapim malı mülkü
(7,140 puan) tarafından
Öyle diyosun  da o bunu hiç dusunmezken  babamin  oğlu değil ya bende dusunmem  adam her kavgada seni boşarım bu evden bisey alamazsın diyor evdeki altınları alıp saklıyor hakkım onda mi kalsin
tarafından
Ozaman canım altınlarını annene falan bırakıcaktın geriside onun olsun derdim ben mimmet ederdi yoksa bende istemezdim yani
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Neden bu hale geldinuz canım
0 oy
(1,020 puan) tarafından
İnat ediyordur tabi arar da sorun nedir tam? 
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sende onu takma boşver erkekler gamsız oluyor biraz zaman geçsin o zaman anlar degerini o zaman gurur kafasını duvarlara 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 246 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 606 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,276 göst.