0 oy
132 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (929 puan) tarafından
Kızlar bu ek gıdalar maffetti beni 10 gün sonra kanama 6 aylık olacaklar ve ek gıdaya başladım anne sütü ve mama ile besleniyorlar sütüm baya azaldı kızım fazla emmiyor sadece sabah oda zoraki 3 gün kuralına uyarak yoğurda başladım yoğurt tan sonra neler verebilirim acaba 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sebze hasla ver cnm 3 gün kuralı ile :-)
tarafından
Maşallah cnm rabbim bağışlasın kuzucuklari öp benim yerime miss kokulu yavrularını
(929 puan) tarafından
Öperim tabi canım sende öpersin kuzum benim
tarafından
Allah razı olsn cnm uyansın öperim teyzesi o da ellerinden öper
(929 puan) tarafından
Oyy kurban olsun teyzesi yerim ben onu boncuk (maşallah)
tarafından
❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından

patates havuç kabak şekilnde 3 er gün dene buharda haşlayabilirsen daha iyi ama su da da haşlayabilirsin ezip püre şeklinde getir denet çok vermene gerek yok bubları tek tek debedikten sonra karıştırarak ver bir kaç gün sonra yumurta sarısını haşlayıp ver sonra meyvelere geç sonra peynir dene tuzsuz zaten bunşarı yapana ladar 7 aylık olur çorba şeklinde verirsin tuz ekmek şeker  kullanmadım ben 11 aya kadar ilk demelerden sonra yaptığın pürelerde ufak parçacık olsun ki çiğneme kabiliyetini geliştirsin 

(929 puan) tarafından
Ay canım çok teşekkür ederim kafam allak bullak oldu bu ek gıda konusunda
(3,818 puan) tarafından
Telaş yapma kuzum yemiyo diye stres te yapma zorla yedirme en  başta yavaş yavaş yap ben sebzeleri yedirdikten sonra 3 gin kuralı uygulamadım mevsim sebzeleri ver özelikle ilk başta zaten ufacık bişey yerler sonra artar bu miktar ayına göre olan bütün yiceklerden yedir 7 ayı geçtikten sonra biraz pütürlü verki çiğnemeyi öğrensin ben kızımda öyle yaptım daha dişi yokken çiğniyordu
Bide dediğim gibi alerjisi yoksa bir şeye zorla verme istediğinde yer ben hiç zorlamadım mesela şimdi kızım yemek yaptığımı görsün mama diye ağlıyor
İnstagramın varsa bir iki adres verim orda hem tarifler var hem hangi yiyecek kaç aylıkken verilir o var
Kuzu bide ben ekmek tuz şeker yedirmedim 1 yaşa kadar kendi yemeğimizden versem bile tuzsuz yaptım yemeği öyle verdim muhallebide yapmadım hiç
(929 puan) tarafından
Muhallebi yapmayı düşünmüyorum zaten canım ek gıdaya alıştıktan sonra özel bisi de yapmayacam biz ne yiyirsak ondan vermeyi düşünmüyor
Evet kullanıyorum
Kavonoz mamalarindan verebilirmiyim
(3,818 puan) tarafından
https://instagram.com/arzusbebe?utm_medium=copy_link
https://instagram.com/parmakgida?utm_medium=copy_link
https://instagram.com/afragunesli_blog?utm_medium=copy_link
Gurmeanneler. Com
Siteler bunlar canım

Kavanoz mamalar ver ama sen kendin meysim meyvelerinden ezerek versen daha iyi
(929 puan) tarafından
Tamam canım çok sagolasin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Kasım 2025 Diğer kategorisinde SL (1,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,411 soru

24,385,654 cevap

348,996 kullanıcı

...