Gunaydinlarrr burda bir mağaza var züccaciye neyse bu gördüğünüz halılar 3 4 5mtr 100 TL kampanya yapmışlar sabah 9da açılıyor mağaza makinada yıkanıyor bende bunlardan istiyordum oturma odasına çocukla çok kirlendigi için hadi gidelim alayım dedim çocuğu da aldım hem halı alicaz dönüşte de gevrek alip kahvaltı edicez.. neyse gittik herkes dolusmus yağlamiolar ben kenarda bekliyorum falan derken ahanda bunu aldım eve dönüyoruz gevrek aldık ettik bişey çaktı beynimde anahtar yok.. çantamı ara Allah ara ara Allah ara yok. Eve geldik köşede bakkal var halıyı oraya bıraktım eşimin dükkana gittim onun anahtarı aldım tabiki oda açmadı kapının arkasında anahtar olduğu için. Haydee geri in anahtarciya git adamı bekle bir bucuk saattir rezil olduk bir hali pokuna . Sabah sabah 50 TL gitti cilingirciye neyse girdik eve çay demliyorum sakinleşmem lazım :D
Halı güzelmiş
Gecen gunde benım basıma geldı kaldım kapıda . Allahtankı bızım kapınn arkasnda anahtar yoktu esımı cagırdımda o actı
Halıda guzelmıs bu arada canım ama bellı bı sure sonra renklerı soluyo bu halılarn bende almstm oturma odasına cocukdan cok kırlenıyo dıyede rengı solunca kaldırdm balkonda kullanıyorm suan
Hanife yuruyerek mi gttin
Bide sen izmiirli yada İzmir'de yaşayan biri misin
Halında hayırlı olsun
Halı oldu 150 TL hahajajahahw
Çay iç hararetini alir
1,507,697 soru
24,609,408 cevap
364,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın