0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım için. Mevlüt vericem kuran okutmayı düşünüyorum evde habire düşüyor geçen yolda merdivenlerden yuvarlandı burnu falan hep kanadı ogun masadan düştü dudagı patladı çenesi morardı bi abla var hep okuyor kızıma ogun okurken üzerime agırlıgı geldi duramadım dedi nazar var dedi şimdi demek istedim

Mevlüt için yemekde yapıcam ne yapmalıyım fazla kalabalık olmucak

4 Cevaplar

0 oy
(164,132 puan) tarafından
kalanalik olmazsa pide ayran lokma en iyisi
(164,132 puan) tarafından
bi virus var diye camii cikisi vermsitik eve alacan dikkat et
tarafından
Yok kuzu annem var kadın olacak hoca kaynanam
-Reklam-
0 oy
(4,435 puan) tarafından
Pide ayran tulumba vaya tavuk pilav ayran tulumba olabilir kuzum ama bu hastalıkta hiç girmesen mi böyle bir şeye hem çocuk hem kendin için bilemedim 
(4,435 puan) tarafından
Ha tamam o zaman yemeye çok da takılma kuzu yemeğe misafirin geliyormuş gibi evinde ne varsa onu yap ben mevlit deyince kalabalık mevlitlerde genelde bunları yapıyolar diye dedim
tarafından
Yok kuzu bende korkuyom hastalıktan ama dua şart die dedim
(4,435 puan) tarafından
Aman diyeyim ben evden hic çıkmazken ve çok dikkatli iken yakalandım daha kalabalığa girsek halimiz ne olur bilmiyorum dün burda post vardı ikra bebeğe oksijen yetmiyor diye içim parçalandı valla kücücük canı ile hastanede nefes almaya çalısıyor aletlere bağlı ben o hale geldim annesi ne hale gelmistir diye çok üzüldüm
tarafından
Ayyyy kurban olurum görmedim postu kimin
(4,435 puan) tarafından
Hatırlamıyorum ya geriye dönüp bulursam bende soracağım annesine nasıl oldu diye gece içim parçalandı çünkü herkes baya üzüldü
0 oy
tarafından
Pilav dolma ayranlı corba pide tulumba tatlısı . Genelde mevlutlerde hep boyle yaparlar canm
tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Tavuklu pilav tatlı ayran çok severdim mevlütlerde yapabilrsin
tarafından
Saol cnm benmde aklıma o geldi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 413 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.