0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz daha kırkım çıkmamıştı eşim de askerdeydi iki gece beni korkuttular bende yan odadan yanıma onu çağırdım anne birlikte yatalım beni korkuttular diye o da geldi ama kırk çıkınca bu korkutma meselesi olmuyo artık yine de yanımda yatıyor anne istersen sen artk babamla yat ben yatarım zaten korkmuyorum dedim kızım beni kovma ben kocan gelene kadar yatarım dedi tamam yatması bişey değil ama gece bebeğim daha uyanmadan uykusunda gaz veya kaka için ıkınırken kalk çocuk acıktı çocuğu emzir bazen emzireli 10dk olmuş acıktı çocuk huysuzlanyo emzir neyse dün de çocuk ağlamaya başladı bir yeri ağrıdı çocuğun dedi hemen bende battaniyeye koydum uyutacaktm kucağına alsana napıyon sen dedi ne var ne korkutuyon dedm uğunacak şimdi çocuk dedi sonra ben surat asınca korkma kızım ne korkuyon dedi bende sen oldukça ben daha çok korkarım dedim ama normalde çok iyidir ben kızımın yanından ayrılamadgm için kahvaltımı bile o hazırlar çocuğa bakar ben yiyince o gidip yer hiçbir işe beni kaldırmaz çocuğuna bak diye ama bir de geçen annemlere ilk kez gittik bebek doğalı 48 günlük falandı bir tane kuzenm gördü ertesi gün çocuk huysuzlandı bu sefer de bi daha annenler tarafına götürme çocuğu nazar oluyo dedi bende yine surat astm annemlere anlatmş annenlere gitmeyn nazar ediyorlar deyince bana surat astı diye hem çok iyi hem de bazen böyle saçma sapan konuşuyor sizce haksızlık mı yapıyorum sen oldukça ben daha çok korkarım dediğime pişman oldum ama öyle deyip surat astgm halde gidip bana yemek hazırlamış kalk ben çocuğa bakaym yemeğini ye sen dedi çok mahcup oldm

19 Cevaplar

0 oy
(2,291 puan) tarafından
Masallah kadindaki olgunluga ya ellerinden öpesim geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm ufak tartışmalarda laf sokmaya hazırmissin sen de n'olacak alttan alsaymissin. Laf sokmana rağmen kadın yine sana iyi davranmış. Böyle zamanlarda alttan al . Eski dönemin insanları sonuçta nazara inanış fazla var. Öyle düşünmesi senin bebeğin için .
0 oy
tarafından
Dengeyi kurman gerek saçma sapan da konuşsa aldırma. Yani surat asma yine de düşünceni söyle güzel bi dille kadın iyi kadın analdığım kadarıyla 
0 oy
(204 puan) tarafından
Canım her dediğine alınma annelerimizde diyor alınmıyoruz olgun bi kadın kaynanan bak sana iş yaptırmıyor yardımcı oluyor 
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Anne gibi düşünürsen sorun olmaz diye hissettim . Çünkü bazen anne söyler batmaz, aynı şeyi kaynana söylerse batar onun gibi. Herkeste böyledir bu tabi aşırı bir olay olmadıkça.. İyi düşün iyi olsun. Artıları daha çoksa bazen eksileri görmemek iyidir. Ki o iyilik için söylüyor. Misal aynı şekilde annende sana diyebilir götürme eşin tarafına nazar oluyor. Ama mecbursundur götürürsün dinlemezsin anneni, takmazsında.. Çok takılma nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davran. Samimiyse alınmaz 'sen olunca korkuyorum' demene.. 
0 oy
(713 puan) tarafından
Jayinvalidenin ellerinden öperim  kuzum bak seni düşünüyor bu kadar iyiyken bir ufak bisey söylese takma bu kadar ben dogum yaotim oglum kaynanamda hastaneden çıktım geldi eve oğlumu getirdi yemek yapmıştı yedi gitti daha kayinvaldimi gormedim iki cocuk ne aradi ne sordu hani diyemezmiydi  yeni doğum yaomisin bir kaç gün senle kalayım yardımcı olayım kayinvalideni anlattığın hibiyse en ufak biseylerinide  görme bak ne güzel sana yardımcı oluyor seni dusunuyo 
0 oy
tarafından

Kaynana düşmanı biri olarak kaynananın ellerinden öpesim geldi. Ve kadını çok ineliyorsun.  Anlattığın kadarı ile kadın üzerinize titriyor.  Fazla tepki verme alttan al düşman edersin kendine 

0 oy
(545 puan) tarafından
Kadın her seferinde seni düşünüyor canım böyle arada ufak tefek laflar rahatsız edebilir sanki kendi annelerimize hiç alinmiyomuyuz benim kayınvalidem de çok iyidir sağolsun 8 senelik evliyim bir kere tartışmamız olmadı bazen benim düşünceme uymayan düşüncesi oluyor evet ya güzel bı dille söylüyorum ya da alttan alıyorum sende öyle yapmayı dene kalbini kirma derim 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim ne gelin ne kaynana kimse dört dörtlük degil. Kaynanayi birak annemiz bile dort dortluk degil. O yuzden madem kaynananın iyi yönleri de var belli ki sana değer veriyor kotu yönlerini de sen gormezden gelip alttan alacaksin
0 oy
tarafından
Yerinde olsam çıkarım güzel bı hediye alırım kendisine gerçekten elleri öpülecek bi kaynanan var
tarafından
Aynen öyle çok sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim kırgın bile değil ama ben yine de ona hediye alıp özür dilerim kızken annemden görmediğim yardımı şimdi ondan gördüm ben çokta pişman oldm söylediklerime
tarafından
Birşey olmaz canım olabilir yeni doğmuş etmiş herkesin bı sıkıntılı dönemi olabilir kendini suçlama bugün bebeğini bırak kendisine 1 saat git güzel bi hediye al gel ver elini öp kahve için karşılıklı :)
0 oy
tarafından
Evet haksız yere surat asıyorsun bence daha ne istiyorsun acaba 
0 oy
(181 puan) tarafından
Yorumları okudum çok hoşuma gitti.Demek kayınvalide iyise gelinlerimizde iyi olacak. 4 oğlum var kızım yok diye üzülmem inşallah gelinlerime kızım gibi davranırım kız gibi gelinler olacaklar.
0 oy
tarafından
Canım şöyle anlatiyim seni hiç yadırgamadım olabilir bmyle şeyler hepimiz kendimden örnek veriyim doğuma kaynabaya gittim eşimin ısrarı için gitim neyse doğum yaptım eve geldik inanmazsın asla demşr bir tepsinin üstine ekmek koymuş bir tabağa üzüm  1 tane incir koymuş ve baika bir tabağa peynir koymuş getirdi önüme bıraktı gitti şok oldum o tepsiyi görünce neyse boşver dedim kendi kendime anne değil ya yabancı kadın dedim annem gibi bakacak değil ya bana dr 4 gün kalkma dedi zırlama dedi dikiş için oda duydu ona rağman yanımda yattı bir iş yapmadı yemek kahvaltı ben hazırladım daha 2 günlük doğum tapmışım düşün 4.gün ileştin artık dedi doğum yapmış bir kadın 4 günde ileşirmi o ağrıyla sızıyla iş yaptım yalandan  belim ağrıyo deyip yattı ben evime gelene kadar ona baktım revamıydı sence sesimi çıkarmadım çocuğum için üstelik eşime şikayet etti kavga ettik birbirimize girdik yani diyeceğim oki bence kadın olgun davranmış sana deper vermiş gerçekten
0 oy
tarafından
Bazı noktaları aynı benim kaynanam valla iyi yönleri tabiki :) bence biraz haksız yere surat yapmışsın gibi geldi bana aranı bozma bence çok tatlı bi kaynanan var 
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Canm asla asla iş yapma da olsun korkmakta olsun kendini korkak beceriksiz gösterme her zaman ben bunu yaparım de hayatında birilerinin yardımına muhtaç bırakma kendini sonra seni cahil kendini büyük görür
0 oy
(729 puan) tarafından
Kayvanvalidene maşallah canım öp de başına koy yeri geliyor kendi annemizle anlaşamıyoruz tartışıyoruz.Ufak tefek şeylerde de senin idare etmen lazım baksana nasıl da güzel düşünüyor yardımcı oluyor.Yeri geliyor kendi yakınlarımızdan böyle desteği göremiyoruz ufak tefek şeylerini görmezden geliver
0 oy
tarafından

Hangimiz dört dörtlüğüz  herkesin bir kusuru var onuda öyle idare edecen gece kalkıp uykusunda sizinle ilgileniyor 

Her cocuk anneannesine gidince hastalanıyor gercekten :) kadın yanlış cümle kullanmış ama yine senin cocugunu düşünmüş kıymetini bil o kaynanananın

0 oy
tarafından
Kaynanam gerçekten çok iyi biriymiş
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Tmm iyidir de o da odasına gitsin artık ne ısrar ediyor kocan gelene kadar senle yatıcam diye sen ağzından laf çıkarma eşine derse şaka yaptım dersin biraz patavatsız belki de herkesin bir huyu var canım bazılarını görmüycen artık ki geçim olsun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 294 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 563 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 417 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 526 göst.