0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
İcmisler.kafalarida güzel olunca birbirine satasmislar şuan sokak insan kaynıyor ambulans bir yandan polis biryandan sese durulmuyor zıkkım icsinker bu saatte herkesi rahatsız ettiler 

7 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
İçki çok kötü ya, insanın aklını alıyor 
(392 puan) tarafından
Aynen canım bağıra cigira kufuler havada uçuşuyor bebek de var uyancak diye vallahi korkuyorum
(5,123 puan) tarafından
İnşallah biran önce dağılırlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
B.ok içsinler          
(392 puan) tarafından
Ağzına sağlık canım
0 oy
(13,027 puan) tarafından
2 gece önce burda da vardı 2 genç gırtlak gırtlağa yanlarında 2 kız artık içmişlermiydi neydi bilmiyorum sonra aynı arabaya binip gittiler giderken hala kavga ediyorlardı Allah ıslah etsin ya
(392 puan) tarafından
Amin canım bunlar girmek de bilmiyor millet ayırıyor tekrardan diğeri geliyor nerelerimden ictiyseler artik
(13,027 puan) tarafından
Zıkkım içsinler hadi içiyonuz nerenizle içiyonuz insanları niye rahatsız ediyonuz
0 oy
tarafından
Öyleleri yüzünden bende şuan eşimi bekliyorum evdeydi bugün kavga olmuş çağırdılar yemekten sonraydı gitti eşim asker ve bu saat oldu halen gelmedi öyle bekliyorum bende öyle pis insanlar var ki dışarda milleti rahatsız ediyorlar kendilerini ayrı mahvediyorlar gece gece herkesi uğraştırıyorlar bu benim ailem içinde geçerli benim babam kardeşlerim ve dünürü sağolsun en ufak bir şeyde kavga gürültü çıkarıyorlar hiç sevmiyorum 
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Artık bu Hayattan korkuyorum ve hızına yetişemiyorum sokakta boş insan dolu birisi birşey yapsa da satassak diye bakıyorlar 
0 oy
tarafından
Şuan eşim dışarda oda polis. Böyle kendilerini bilmezler yüzünden gecede devriye atmak zorunda, gece çocuklarını eşini tek bırakıp böyle içip içip zil zurna gezen şımarık bebelerinin peşinde, değmiyorlarda boşver aman kuzum
0 oy
(164,106 puan) tarafından
o icki her kotulugun basi makesef

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,049 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 672 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 357 göst.