+1 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tabiki guzel cümleler yazicagim sen nasil davranirsan oda oyle davranir sozu cok guzel kaynanam oglen geldi yedik ictik cok guzel bi gundu annem gibi severim iyi davrandigim icin iyi davrandi ve guzel bir gune imza attik cok sukur herkeze nasip olsun 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,342 puan) tarafından

Benim kaynanamda dün beni parka götürdü soğukta öyle işte bende bunları demek isterim :D

tarafından
Kız niye :)
tarafından
nie kiz :D iyi davrandım sonucta esimin annesi
(4,342 puan) tarafından
Kahvaltıya gittik parkta yaptik eve geldi gece yarısına kadar isinamadi;))
(4,342 puan) tarafından
İyi yapmışsın şekerim bende iyi davranırım kaynanama yüzlerini asmasinlar yeter başka bisey istemem:)
tarafından
aynen yuzunu asincada hayirdit anne derdin ne gene derim :D
(4,342 puan) tarafından
Ben diyemem :)
tarafından
valla derim napim :D
(4,342 puan) tarafından
Belki bende Bi gün diyebilirim;)
tarafından
Hayırdır bir hatamı yaptım biye böyle duruyon derim turşu kuralimmmi derim güler hiç lafımı cekmem
(4,342 puan) tarafından
Bazen gülmek yetmiyo maalesef
tarafından
Aynen canim her insan bir değil Allah'ım herkese geçim versin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İyilik iyiliği doğurur evet. Ama iyilik karşında ki bazilarını iyice azdırıyor. Burda çok post okuduk :/
tarafından
evet canim kararinca olmasi lazim ben hep mesafeliyimdir ve acik sozluyumdur
0 oy
(8,367 puan) tarafından
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım ama o söze katılmıyorum ben hiç öyle olmuyor maalesef. 
tarafından
haklisin canim ama kararınca bizde cok sorunlar yasadik ama hep mesafeliyimdir ve acik sozluyum sozumj hic esirgemem ve kurallarim vardir oda sonunda pes etti ve benim kurallara uydu
(8,367 puan) tarafından
Valla bacım benim sesim de çıkmaz ama yine beğenmez.
0 oy
tarafından
Burada okuyunca gerçekten şaşırıyorum ama ben de bu söze inanırım kendi annemize babamıza saygısızlık yapınca onlarla bile tartısma büyümüyor mu? Ki bu eşimin ailesi daha hassas oluyorlar. Benim de kayımvalidemle arada çok nadir konusmalarım olur yanlıs anlama tarzında söyleriz birbieimize ben genelde hep özürdiler sarılıo öperim küsme bana annemsin diye sağolsun o da bir gün bile ciddi şekilde kalbimi kırmadı. İmaları olur arada bi onu da ne o bana mı dokunuyor derim güleriz geçeriz. Ben biraz burada yazan kızların kendinde buluyorum suçu hiçbir şeylere tahammülleri yok, karışmasın, etmesin, konusmasın istiyorlar. Ama kendi anneleri oldu mu söz konusu aslan kesiliyorlar kocalarına. eşleri için susma gibi hiçbir çabaları yok. Ben eşimin ailesine iyi olduğum için o da benimkilere çok iyi maddi manevi çok destek olur. Herşey karşılıklı gerçekten
0 oy
(802 puan) tarafından
Akıllı gelin, kayinvalidesini karşısına almayan, akıllı kayınvalide de geliniyle iyi geçinen validedir.
tarafından
Bız tamda boyle yız 8 yıldır aynı evin ıcındeyız. Gunun sozu secılsn:))
(802 puan) tarafından
Maşallah cnm, rabbim daim eylesin inşallah, seçilsin valla :))
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Hic oyle degil ama canim... kaynanam benim cok yakin arkadasimdi evlenmeden once. Annem ablam arkadsim.. her seyimi konusur ona aglar ona gulerdim. Nişan alisverisinde basladi kaynanalik yapmaya sonra sonra arkamdan soylediklerini duydukca şok oldum. Sonra yaptıklarını yazsam roman olur. Su an cok şükür yine toparladik ama o da benim artik susmamdan gormezden gelmemden kaynakli. Allah bozmasin sizi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 489 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,043 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 758 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,356 cevap

334,872 kullanıcı

...