0 oy
146 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (235 puan) tarafından
Merhaba 18.haftamın başındayım alışverişe ne zmn başladınız bebek için. Ve kendını ıcın, neler aldınız hamılelık ıcın ne alsam bılmıyorum 2 3 hamıle tayt aldım sweat aldım neler kullanıslı olur sizce

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm bence başla yavaş yavaş almaya daha çok ağırlaşmadan sonra zor oluyor gidip gezip bakmak insanı yoruyor o halde
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben de 20 haftaligim bu ikinci gebeligim ama ne alicam bilmiyorum,ilk dogumum erken oldu hazirlik yapamamistim hic sonra bebekle ilgilenmekten ne alindi ne giydi ne lazim olur hic bilmiyorum.bide kizim yaz bebegiydi bu kis olucak ondan ne gerekir bilemiyorum
tarafından
Canim kışlık pamuklu şeyler iyi oluyor mesele ince bir yelek pamuklu takım uzun kollu zıbın pamuklu çoraplar kilotlu çorap çok iyi olur canim hiç hasta olmaz Allah'ın izni ile organik pamuklu bebek battaniyeler geliyor bime ala bilrisin
(388 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim insAllah
0 oy
tarafından
Bana kalsa ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez yapacaktım ama doktor 20. haftayi geçene kadar bekle herhangi bir şey olursa yaşama şansı çok olur en azından şimdiden evini doldurma dedi mantıklı geldi 6-7 aylık mıydı neydi büyük alisverise çıktık ama karnım çok ağrımıştı 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım hamile taytı yeterli oluyor  bebek için çok acele etme kilosuna göre alışveriş yaparsın aldıklarını 3-6 ay al çok çabuk büyüyorlar aldıkların elinde kalmasın ben genelde 6-9 ay aldım  her hafta kıyafet almak zorunda kalmadım 6.7. ayında alırsın eksiklerini paranı biriktir o güne kadar 

Ama büyük şeyler yatak beşik ancakucagi çanta küvet bunları önden alabilirsin 
0 oy
tarafından
Ben sekiz aylikken yaptım ne olur olmaz diye
0 oy
tarafından
25. Haftada başlayabilirsin
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Yavaştan başla istersen  anca tamamlanır eksikler doğuma kadar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 128 göst.
19 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (646 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (646 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
14 cevap 239 göst.
7 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,533 soru

24,170,730 cevap

335,840 kullanıcı

...