0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızlar merak ediyorum sürekli instegramda foto paylaşan her işini bitirmiş süslenmiş puslenmis evi dağınık olmayan annneleri, ben bı yeri toplasam ardından oğlum başka yeri dağıtıyor, gün içinde saçımı tararsam dua ediyorum:) nasıl yetiştiriyorlar acaba?

6 Cevaplar

+1 oy
(4,553 puan) tarafından
Bana çok gerçek gelmiyor açıkçası o kadar süslü püslü insan mutlaka bir şeylerden feragat ediyordur her şey mükemmelse çocuğuyla az zaman geçiriyordur benim kanaatim bu yönde en azından 
(76 puan) tarafından
Yada ilgilenen varsa çocuğuyla öyle vakit kalıyordur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkaplanda yardimcilari vardir mutlaka beee 
(76 puan) tarafından
Dimi ya yoksa nasıl yetişilir bilmiyorum, ben yetişemiyorum mesela :)
tarafından
Tamm bakim yapilir temizlikte yapilir ama okadar abartilcak derecede sanmiyorum yardimci kesinlikle vardir yok dediklerine bakmayin
(76 puan) tarafından
Olabilir cidden zor yani yoksa
0 oy
tarafından
Hepsinin evinde yardımcıları oluyor genelde 
(76 puan) tarafından
Ah keşke bizde de olsa :)
0 oy
tarafından
Gelenleri gidenleri yok sadece internet için yaşadıkları için bence
(76 puan) tarafından
Olabilir ama bazılarına cidden hayret ediyorum sürekli dışardalar çocukla, hicmi temizlik iş yapmıyorlar bilmiyorum:)
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İlla yardim edenleri vardir benim annem dahi yok herkes uzakta oldugu kadar diyorum cocugumdan kıymetli degol. 

Parasi var çoğunun hep tatildeler cok degil haftada hir kere tüm gün dip köşe temizlese biri o bile lafi yada her gun 1-2 saat :D
(76 puan) tarafından
Yani dimi yoksa insan tek başına hem çocuk hem temizlik hem yemek suslen puslen foto çekil foto köy zordur, illaki vardır yardım edenleri
(7,786 puan) tarafından
Daimi yardimcisi yoktur belki ama dedigim gibi her gün 2 saat gelen olsa bile  isler biter..
Bide evelri kocaman ben 2 göz odaya yetisemiyorum ... İllaki vardir cnm.
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Yardımcıları var onların bir çoğunun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 367 göst.
11 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 244 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Car.cnr36 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,374 cevap

330,158 kullanıcı

...