0 oy
293 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızlar bir ay önce yavru bir kedi sahiplendik 26 haftalik gebeyim iç dış parazit aşısı yapıldı kumunu eşim değiştiriyor sorum şu benim anti toxoplazma testimin ikiside negatif çıkmış yani önceden de gecirmemisim bu sorun olurmu acaba minnoşumu sevdikten sonra hemen elimi yıkıyorum minnoşum hiç dışarı çıkmıyor yani sürekli evde 

9 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aşılı ev kedisinden bi zarar gelmiyo doktoruma sordum aşısız kediyi sevdikten sonra ellerini yıkaman yeterli ve kumuyla sen ilgilenme bi sorun olmaz canım 38haftalık olcaz bi de hamileliğimde sadece kızımın kumunu değiştirmedim geri kalan düzenimiz hep aynı yine benimle uyur öper koklarım bi sorun yok yani 
(785 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende birkac doktor açıklaması izledim onlarda öyle diyordu aşılı ev kendisinden korkmanıza gerek yok diyorlardı sende baya bı içimi rahatlattin :)
Daha önceden nasıl toxoplazma geçirmedim anlamadım çocukluğum Yavru kedilerin içinde geçti inanılmaz derecede çok seviyorum hayvanları❤️
(2,672 puan) tarafından
Hayvanları bende çok seviyorum bazen kızımın bi bakışı bile içimi eritiyo :) bebeğim içinde faydalı sonuçta karakteri açısından
(785 puan) tarafından
Evet yaaa sanki sev beni der gibi bakıyor:) resmen bir bebegimde o oldu savunmasız bir can sonuçta
Canım birde birşey sorucam sana benim minnoşun karma aşı zamanı geldi ama bugün veterinere sorduk şuan genel olarak piyasada bulunmuyormus ara sıra çok az geliyormuş ve hemen bitiyormus karma aşı kedilere ne kadar sürelerde yapılıyor ve önemli bir aşımı yani illa olması gereken bir aşımı bilgim olmadığı için soruyorum
(2,672 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum canım ama gerekli olduğunu biliyorum bizim kızın aşıları tam bebekken çok oluyo ama 3yaşına gircek sadece parazitler filan var bi araştır istersen
(785 puan) tarafından
Aynen bı arastiriyim teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Eğer geçirmediysen üzgünüm ama minnoş Sonradan gelmeli şuan gitmeli çünkü toxoplasma gecirmen gebelikte çok riskli :(
(785 puan) tarafından
Bir kaç doktor açıklaması izledim aşılı kedi sorun teşkil etmez diyorlardı ama yinede kendi doktorumada bı soruyum teşekkür ederim canım
(1,153 puan) tarafından
Aşılı olsada risk çünkü antikor üretmemişsin canım hamile olmasan hiç problem değil... ama doktoruna danışana kadar dikkat et biraz inşallah minnoş ve bebişle sıkıntısız yaşarsınız:)
(785 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(704 puan) tarafından
Canım şunu sölemek isterm sadece kakadan bulaşıyor kakaya dokanıp ağzına sürmen lazm yani ki aşıları da yapılmış dikktli ol ama çokta panikleyecek birşey yk 
(785 puan) tarafından
Evet sadece kakadan bulasiyormuş kumunu zaten ilk gunden beri eşim değiştiriyor benimde bu yüzden içim rahat biraz teşekkür ederim canım ❤️
(704 puan) tarafından
Rica ederim canım bizimde var kedilerim iz bir anne 4 yavru ❤️
(785 puan) tarafından
Yaa ne güzel ne tatlıdır şimdi o yavrular ❤️
(704 puan) tarafından
Aynen büyüdüler 3 aylıklar
0 oy
(46 puan) tarafından
Aşısı varsa hiç bir problem olmaz canım merak etme
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️
0 oy
(23 puan) tarafından
Aşıları tamsa korkmanıza gerek yok diye biliyorum. Bizim de iki tane kedimiz var ve 9 yıldır birlikte yatıp kalkıyoruz ki hala bizimle yatıyor ikisi de geceleri. Ve ben de toksoplazma geçirmemişim. Hem de iki sene öncesine kadar dışardan da sürekli hasta kedi alır tedavi ettirir evde misafir ederdim. Ona rağmen negatifim. Fakat iç dış parazite ek olarak zamanı geldiğinde yıllık aşılarını da yaptırmanızı öneririm. Her yıl tekrarlanması gereken aşıları oluyor.
(785 puan) tarafından
Evet canım mutlaka araştırıp hangi aşılar ne zaman yapılmalı öğrenip dikkat edicem teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yeterince temizlenmemis meyve sebze / çiğ et tavuktan bile bulaşıyor canım. Minnosunla güzel ömürler ❤️
(785 puan) tarafından
Evet öyleymiş teşekkür ederim kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Ben besliyorum kedi. Hamileyken kumunu eşim temizledi. Eşim işte oldugu zmnlar temizlemek zorunda kaldım eldivenle. Bide bnm kedimin aşıları da tam değildi ve dışarı cıkıp gezer gelirdi. Bişey olmadi cok şükür 
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(303 puan) tarafından
Canım asıları varsa sıkıntı olmaz Allah ın izniyle 

Benimde kedim var elhamdüllİllah hiiç sıkıntı olmuyo kaldı kii her şeyiyle ben ilgileniyorum maşAllahh
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iç dış parazit yapıldı şimdide karma aşı zamanı geldi onu yaptircaz bakalım
(303 puan) tarafından
Sıkıntı olmaz Allah ın izniyle canım bebişlere de çokk güzel arkadas oluyolar maşAllahh
(785 puan) tarafından
Öyle valla canim
0 oy
tarafından
Hayvanlar bebekler için daha iyi oluyor canim bağışıklığı güçlü oluyor bebeklerin aşıları tamsa sıkıntı olmaz kediden❤
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu