0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam hakkında şikayetçi olacağım kesinlikle görüşmek istemiyorum hala baskı yapıyor görüşeceksin diye bana kötü kadın dedi bebehime aldir dedi kocamla ayırmak için yapmadığı kalmadi sikayet etmek istiyorum polis yardımcı olurmu kanamam oluyor üzüntüden tansiyonum cikiyor

15 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Karakol napacak boşuna gitme adliyeye gidip dilekce  ver
tarafından
Ne dilekçesi
(7,617 puan) tarafından
Hakaret etmis kötü kadın demis onun icin baska bisey yapmazlar
(7,617 puan) tarafından
Seninde sinirlerin bozulmus bebegini düşün ara aileni bi kac günlüğüne git ya da onlar gelsin
-Reklam-
0 oy
(17,143 puan) tarafından
Engelle gitsin niye karakola gideceksin. Polis napsinki ona. 
tarafından
Engelli canım evime geliyo odama çıkıyorum kapiyi tekmeliyor
(17,143 puan) tarafından
Evinin anahtarini değiştir. Gelmesini istemiyorsan git adliyeye dilekçe ver uzaklaştirma karari çikart.
(612 puan) tarafından
Manyak kadın ya ruh hastasi. Esin bişey demiyor mu
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bilmiyorum  polis  buna  birsey  yapar mı  sanmıyorum ama  git bakalım  belki  uzaklaştırma kararı  çıkar 
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Senin bu kaynanan bizi bile bıktırdı bacım ya Allah yardımcın olsun karakol yapar mı bilmem ama uzaklaştırma kararı falan çıkar olmadı öyle şeyler oluyor diye biliyorum 
tarafından
O nasıl oluyor
(4,434 puan) tarafından
Bilmiyorum dava falan açmak gerekiyor olabilir kuzum net bilgim yok malesef
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Kocan nerede ?
0 oy
tarafından
kaynanan kapına dayanmayıp bangır bangır bagirmadigi süre  polis bisey yapmaz canm yinede araştırıp sor  derim 
tarafından
Onuda yapiyor
tarafından
tam o durumdayken ya polisi ara yada  videoya çek o şekilde git polise uzaklaştırma kararı cikarttirabilirsin  bana zarar verecek korkuyorum dersin
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama kocanda iş bitiyor arkanda durup ağırlığını koysun sevmeye bilir ama saygısızlık yapmaya hakkı yok 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Sana karşı şiddet tehdit yoksa yapmazlar sen kendi canını sıkma boşver onu kendini bebeğini düşün yemeğini ye meyveni ye aç dizini kahveni iç kocan gelince yemek hazırlayın birlikte yürüyüş yapın yokmus gibi davranın eşin gerekeni yapsın güzellikle anlat eşine de hayat başkaları yüzünden üzülmek için çok kısa 
0 oy
tarafından
Kocana söyle uzak tutsun kaynananın zeka yerindemi
0 oy
(546 puan) tarafından
Karakola gidip vakit kaybetme.onlar da savciliga yonlendirir cunku.direk adlieye gidip uzaklastirma karari icin dilekce falan verebilirsin.iyi dusundun mj peki esin ne dicek
0 oy
tarafından
Kız polis napsın gelin kaynana sorununa 

Bence boşuna gitmis olursun  eşinle çok huzursuz olursun 
0 oy
tarafından
Kaynananı şikayet edeceğine bunlara izin veren kocanı şikayet etmelisin 
0 oy
tarafından
Benim bi tanıdığım uzaklaştırma kararı çıkarmıştı. 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Senin kocan kafayi mi yemiş stresten kanaman oluyor ve hala ısrar mi ediyor 
0 oy
tarafından
Manevi tazminat bile açabilirsin elinde delilin var mı ses kaydı yap mesela video çek onlarla git 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Vusale27 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eva190 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayramball27 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,438 soru

24,085,751 cevap

331,459 kullanıcı

...