hamileyim 33 haftalık artı 3 yasında kızım var eşimle normalde iyiyim bir sıkıntımız yok ama oyuna müptelaaaaaaa bırakmıyor bağımlı gündüz kahvaltı yapıyoruz oturuyor ikindiye kadar ikindi vakti yemekten sonra bir ara uyuyor sabah 5 e kadar mutfakta çocukla mı ilgileneyim yemek mi yapayım evi mi temizleyym çamaşır mı yıkayayım şaştım kaldım yani bukadar olmaz ya o oyuna ayıracağın vakti kalk bugün cuma bir cumaya git 5 dkka namaz kılll önünde sigara cay oyun oyun .. geceleri bildiğiniz tek yatıyorum yorgunluk tan 12 oluyor uyuyorum kalkıyorm saat 1 2 3 mutfakta sabah 5 de gelmiş odaya benmi abartı yorum allah rızası için evimde kendi yaptığım yemekleri asla yiyemiyorum çok rahatsızmm daha yeni çocuğu parktan getirdim oturmuş masaya sigara elinde oyun oynuyor kanka kanka 30 yaşında adamsın ya utan az neymiş hesabı satacak para kazanacak 1 ay annemlerde kaldım arıyorum meşgul a atıyor nerdesin oyundaydım açamadım okadar bağımlı onun yerine al eline bir boya kalemi kağıt kalem kitap defter az kızınla ilgilen resim yaptır oyun oyna bakıyor suratm asık geliyor on dakika yanımıza kızım diyor öpüyor sarılıyor sonra hadi yine mutfağa
Kıyamam yaa, yazış şeklinden sesini duydum sanki, ne kadar sinir olmuşsun çok üzüldüm Her harfinde sıkıntını hissettim inan ki... Bu bence çağımızın sorunu, büyük küçük dinlemiyor alıyor ağına Böyle şeyler gördükçe telefonun icat edilmediği eski çağlarda yaşamayı o kadar isterdim ki diyorum. Bana buram buram huzur kokuyor o dönemler yaa, git gide teknolojiden nefrete doğru kayıyorum gerçekten. Manevi değerlerimiz, insani ilişkilerimiz günden güne yok oluyor
1,491,322 soru
24,370,163 cevap
347,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın