+8 oy
4,099 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,242 puan) tarafından

Terbiyesiz bir kadın gerçekten Allah aşkına sinirlerim tavan yaptı pazartesi günü müdür bey e gostericem bu mesajları.

image

image

image

image

142 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
Ayyy terbiyesiz ben varya onun burnundan getirirdim ne gerizekalı ya edep yoksunu ... Kurban ol o pardesuye sıkma canım sen canini ama bunun peşini de bırakma pislik insan 
(1,242 puan) tarafından
Sağol canım içi attım müdüre hepsini gerekeni yapılsın.
(777 puan) tarafından
Bırakma böyle boş beleş insanların peşini kendini bir halt sanıyor ucuz plak ..
(1,242 puan) tarafından
Çok güzel demişsin cnm hiç cevap veremiyorum ki ya
(777 puan) tarafından
Aynen verme kendini halt sanmasın
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Ona ne senin pardesunden ya onu niye karıştırıyor ki o sinir oldum Cidden ben güya laik abi biz kimseye karismiyoriz onlar niye bizim başortumuze laf ediyolar
(1,242 puan) tarafından
Nerden vursam laf etsem diye uğraşmış ama hiç bulasmadim kışkırtamadı beni.sagol cnm
0 oy
(659 puan) tarafından
Bencil cahil ya terbiyesiz resmen
(1,242 puan) tarafından
Aynen cnm terbiyesiz
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Şok oldum okurken görgüsüz ya bu ne böyle halbusem ne güzel yazmissin
(1,242 puan) tarafından
Teşekkürler cnm yanlış anlamasın nasıl konuyu açayım diye kızlara sordum ben çocuğu için kırılır üzülür diye düşünüyorum o neler yazıyor.
(1,073 puan) tarafından
Gerçekten öyle canim insanlar garip artık
0 oy
(163,445 puan) tarafından
yuuh kadina bak
(1,242 puan) tarafından
Kadın olduğuna bin şahit ister cnm bu
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ben olsam buna dava bile açarım bu çok terbiyesiz bir kadın bir şekilde bundan kurtulman lazım ya sınıf anneliğine bırak ya da kızına oku sınıftan al belli ki kızının kitap okumasını bile dert etmiş kendine vallahi şu an var ya o kadar sinir oldum ki bizim sınifta olsaydı bir güzel ya olmuştum onu
(1,242 puan) tarafından
Müdüre attım askm hepsini ne gerekiyorsa yapsın kadın bile denmez buna nerden ne desem kızsa diye uğraştı
(12,271 puan) tarafından
Yazılar olsun inşallah okula çağrılır da oda ağzının payını alır edepsiz
(1,242 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bu kadın insan yetiştirecek he şimdi 
(1,242 puan) tarafından
Toplum nereye gidiyor dimi işte
0 oy
(16,787 puan) tarafından

Kız çingene bu resmen :D aaaa rezil insan 

(1,242 puan) tarafından
:))))hiç bulasmiycaktim da çocuğuna acıdım resmen
0 oy
(131 puan) tarafından
Yerinde olsam dava açardım sen hiçbir kelime dememisin o sana resmen hakaret etmiş kedi nedir ya wallahi dava aç görsün 
(1,242 puan) tarafından
Ne gerekiyorsa yapicam canm müdür e attım hepsini
0 oy
(906 puan) tarafından
Oha yuh be sizin uslübunuz ne güzel his kibar kadın ilk dk dan neler demiş ben olsam onu öldürmemek için zor dururudum terbiyesiz hadsiz siz hiç bozmamışsınız üslubunuzu helal:))
(1,242 puan) tarafından
Sağol canım benim haklı iken haksız olmayım dedim hiç tepki veremem ben böle şeylere
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yuhh yani hani karisamazsiniz falan dese onu bile anlicam... 

Ama tesetture kadar getirmis lafı derdiniz mi vardi onceden baya dolu sana karsi..
(1,242 puan) tarafından
Hiç derdim yok bu yıl geldiler askm ben tanımıyorum bile nerden ne söylesem diye uğraştı
(7,786 puan) tarafından
Allah Allah tip kadın ya bide cocuk yetiştiriyor bunlar...
(1,242 puan) tarafından
Çocuğuna yazık kadın çok tuhaf
0 oy
(4,005 puan) tarafından
vay terbiyesiz , hem suclu hem guclu . yazik bu kafayla yetistirecegi evlada
(1,242 puan) tarafından
Çocuğunu ben düşündüm o düşünmedi
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Keske okumasaydim. Gozlerim senden ozur diliyorum. Bu ne bu ne bicim insan ne bicim kadin ve en uzucusu ne bicim anne Allahim ustelik bir kiz cocugu yetistiriyor ne üzücü. Sende sabira da hayran kaldim asla boyle duramazdim canim ya ne diyim bilemedim
(1,242 puan) tarafından
Sağol canım yapım bu hiç cevap veremiyorum ben kimseye terbiyesiz bir kadın değişik
0 oy
(2,241 puan) tarafından

bu zilliyi lutfen elime verin veremiyosaniz da toplanip bir guzel dovun vallahi hatrim kalir :angry:

(1,242 puan) tarafından
Çok tuhaf bir kadın di zaten yazmak için ikilemde kalmıştım çamur gibi
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Birincisi kadın çok terbiyesizlik yapmış ikincisi sana gelince şimdi parfüm öyle bir şey ki yani bizzat alıp sınıfta sikmazsa astımı etkileyeceğini düşünmüyorum disarilarda milyon tane insan var ve çoğu parfüm kullanıyor kullanmamak tercih meselesi kullanmak da şimdi kadın parfüm şişesini verse sınıfta kız sıksa haklısın ama bence kadın saygısızlık yapmış sen de yapmışsın sana onyargisi da varmış senin yerine öğretmeni uyarmalı bu tarz olaylarda uyaran kişi öğretmen olmalı veli veliyi uyarınca malesef bu tarz kötü diyaloglar yaşanabilir 
(1,856 puan) tarafından
Mesela ben hamileyken otobüslerde parfüm kokusunu almamla kusmam bir oluyordu her gün dua ediyordum inşallah kimse kullanmamıştır diye bence toplu taşıma kullanılıyorsa kimse parfüm sıkmasın ben hiç kullanmam alerjim de var zaten şampuanı bile tuzsuz ve doğal kullanmazsam vücudumda yaralar çıkıyor ama dediğim gibi bugün onu onlesen de hayatı boyunca hep böyle insanlar çıkacak
(1,242 puan) tarafından
Bak canm bu birtek kızımla olan olay değil parfüm ün tuhaf kokusu var aşırı rahatsız edici aynı sırada kim otursa şikayet ediyor siz güzel okumadınız galiba öğretmenimiz defalarca  uyardı
(7,786 puan) tarafından
Baby baby toplu tasimada parfum deodorant sart bence öbür türlü daha kötü kokuyor :)
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Sen iyi sabretmişsin valla bı tarafını yırtıp eline vermiştim ben çoktan bu edepsizin
(1,242 puan) tarafından
Hiç yapamam ki öle birşey
(1,038 puan) tarafından
Ne kadar düzgün konustuysan o kadar terbiyesiz cevap vermiş edepsiz insanlıktan nasibini almamış
(1,242 puan) tarafından
Aynen öle cnm
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Aaa çirkefe bak, attığın taştan daha fazla sıçramış üstüne.. Pardesünün mevzuyla ne alakası var da hemen lafı pardesüye getiriyor bi de 
(1,242 puan) tarafından
Nerden vursam ne söylesem diye konuştuğunu da belli değil terbiyesiz
(1,552 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun valla
(1,242 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun cnm benim ❤️
(1,552 puan) tarafından
Cümlemizden canım ❤
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ayyy  ne terbiyesiz  kadınmış   şu üsluba bak edepsiz yaa  allhım  böyle  insanlardan  uzak  tutsun  hem  küçücük  çocuğa  ne parfümüymus  acaba 
(1,242 puan) tarafından
Terbiyesiz kuzum başka bir şey değil ukala
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ay kufur etmemek icin o kadar zor tutuyorum ki kendimi
(1,242 puan) tarafından
Sinirden ellerim titriyor cnm
(1,691 puan) tarafından
haklisin valla allah boyle at gozluguyle bakan insanlarin cezasini versin insallah
(1,242 puan) tarafından
İnşallah cnm benim ❤️ teşekkürler
0 oy
(2,148 puan) tarafından
Ay nekadar ukala nekadar igrenc bir konusma tarzi var boşver hic muhattap olma boyle bos insanlarla senin konusmanin naifligine bak onun cumlelerine bak patavatsiz
(1,242 puan) tarafından
Müdüre attım hepsini cnm

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 2,544 göst.
21 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kaader (146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 975 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 1,090 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 723 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,781 soru

24,115,860 cevap

333,221 kullanıcı

...