0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
4 çocukla kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum 20 dk çalıştım sanki 8 saat gibi yoruldum başım ağrıdı lütfen bayanlar gençliğin kıymetini bilin kendinizi geliştirin hayat her geçen gün daha da zor 

2 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Benim de 4 tane çocuğum var Allah bana nasip eder inşallah KPSS'ye hazırlanmayı ama şu an 7 sınıftan başlayacağım �nşallah o günleri de görürüm Allah sana kolaylık versin
tarafından
Olur yeterki vazgecme
(12,271 puan) tarafından
hiç vazgeçmeyi düşünmüyorum
Allah bana ömür versin her şey olur şu an kızım 2 yaşında KPSS geri ne kadar büyürler senin küçük mü çocuklar
(1,666 puan) tarafından
Kaç yaşındasınız sorması ayıp... bu hayat bi bana mı zor ne kpss ne bir şey yarına  umudum kalmamış benim. Bu postları okudukça onu anliyorum
(12,271 puan) tarafından
33 yaşına gireceğim kasımda neden öyle düşünüyorsun yarın bize neler göstereceğini hiçbir zaman bilemeyiz
(2,290 puan) tarafından
7 sınıf ne oluyor canım
(1,666 puan) tarafından
Bir bebeğim var çok yoruyor beni 9 aylıkken doktir erken 2 yaş sendromu krizine girmiş dedi düşün başka doktorlara da gittik huyu böyle biraz aksi olucak diyolar çığlık atar her şeye 34bende
(12,271 puan) tarafından
Bircis ne olacak kız Orta okul kpps ye girmek nasip olursa memur olmak istiyorum  engelim de var rapor almayı düşünüyorum çalışırken yolrulmadigjm bir işe girmek için
(2,290 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında Allah yardim etsin
(1,666 puan) tarafından
Helal olsun vala yok işte benim içinde yaşama sevindim kalmamış sabaha uyanmasam  ne gam ne keder  bi yavrum işte kalır ona da bahanesi var o bakar öyle yanii
(2,290 puan) tarafından
Depresyona girmissin psikologa git iyi gelir
(12,271 puan) tarafından
Sen yaparsın kendine ne yaparsan kimse senin için birşey yapmaz bu hayatta
Allahima bin hamd senalar olsun Allah varsa gam Yok demektir
-Reklam-
0 oy
(1,666 puan) tarafından
1 çocukla yaşamaya çalışıyorum bacım sen ne ettin 4 çocuk.. yaşları ne ? 
tarafından
18,14,7 ve biri dört aylık daha ne yapalım hayatı çok hızlı yaşadık

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,060 göst.
0 oy
31 cevap 1,605 göst.
0 oy
9 cevap 1,095 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sunshine15 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,436 soru

24,085,731 cevap

331,459 kullanıcı

...