0 oy
497 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum 7 aylık. Geceleri mışıl mışıl uyuyan benimki saat başı yarım saatte bir ağlayarak uyanır oldu. Atak haftası mı dış mı çıkarıyor anlamadım. Diş yerlerinde de bir hareketlilik yok. Perişan oldum ya uyku yüzü görmüyorum

14 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Ben 15 aydır aralıksız 3 saat bile uyumus degilim. Keske benimkide snradan başlasaydı uyumamaya :)
tarafından
Ayy:( valla çok fena oluyorum emziriyorum sütume de etki ediyor
(96 puan) tarafından
İnsanın psikolojisi bile etkileniyo canım sütte etkilenir elbet. Benimkide bütğn gece emmeye kalkıyo emzik gbi kullanıyo beni sıpa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy cnm bızde 6. aydan beri oyleyız gece 3685789 kere uyanıyorum. 10 aylık oldu 4 dıs cıkardı cok ama cok zorlandı yavrum muhtemelen diştendir Allah yardımcın olsun uykusuzluk cok kötü ben 1 saat uyku görmüyorum kac aydır 
tarafından
Post acmıstım hatta aglayarak uyanıyor degılmı
tarafından
Diş yerlerinde de kabarma yok anlamadım gitti
tarafından
Öyle oluyor cnm zamanla kabarıp cıkıyor
tarafından
Benımde bebegım yeni dogdugunda uyurdu cok daha rahattık, 6 aylık oldu basladı uyku gitti. Kendımı gectım yavrum cok yıpranıyor
0 oy
tarafından
Deli olucak bisey yok 

Sen güllük gülistanlık mi büyüdün annen deli oldu mu seni büyütürken ☺️ 

Daha küçükmüş duzeliyorlar büyüdükçe 
tarafından
Ben uslu bir bebekmişim :)) örnek alsın tüm bebişler beni :)
tarafından
Ah keskeee. Benim oğlanın uykusu çok güzel dogdugundan beri duzenli asla uykusuzluk çekmedim ama gel gelelim 23 aylık aglak mutsuz bir çocuk . İşte her çocuğun birşeyi var ya
0 oy
tarafından
Aynı bensin canm kızım 9 aylık gece tam saydm 38 kere kalktm geberiyorm uykusuzluktan
tarafından
Ah bu çocuklar... Öyle güzel gece uykusu vardı ki bir kez uyansın şaşırıyordum neden uyandı diye. Şimdi 2 saat aralıksız uyuyunca şükrediyorum oh uyudu diye.
tarafından
Aynen valla 10 11 gıbı uyuyor. Gece 12 1 e kadar 8 kere uyanmıs oluyor 2 3 e kadar 12 kere uyanmıs oluyor sabaha kadar devam boyle bende sayıyorum merak ediyorum :))
tarafından
Kız valla saydm o kadar çok kalkıyoki aceba ben rüyamı görüyorm diyorm :) bi saate bakıym 3 sonra tekrar uyanıyo bi bakıyom 3:15 kafayı yedim artk rüya sanıyorm :)))
tarafından
Rahmanın kulu canm diş çıkarıyo olabilit benmki hep aynıydı ama 38 kere kalkmazdı 5 kereyi geçmezdi mesela
tarafından
Aynı bende oyleyım kac kere emzirirken düşürecektim uyukluyorum artık
tarafından
Diş yerlerine baktım bir şey göremedim ya
tarafından
Bnde  biberon elimde kafam düşüyo uyanıyorm :) kız ayakta beygir gbi uyuyorm valla :)
tarafından
Bnmkindede diş yerlerinde bişey yok canm kabarmadanda çıkabiliymuş diş canm
tarafından
Öylemi? Bilmiyordum canım sağolasın
tarafından
O huzursuzluk oluyor düşlerde bısey gorunmuyor ama sonradan kızarıklık kabarmalar baslıyor biz 4 tane alt ust cıkardk ama hala huzursuzluk devam edıyır
tarafından
Benm kızda aynı kulaklarını çekiyo saçlarını çekiyo çok huysuz huzursz ağlıyo doktoruna mesaj attm dişmi kabarık değil die diştir dişte illa kabarma olcak die bişey yok 9 aylık olmak üzere zamanı artk dedi , pazartesiye rutin kontrolü var bakıcak gene sana yazarm canm
0 oy
tarafından
5 aylık oğlumda aynı durumda gece kalkmazdı 4. Ayından beri yarım saatte bir kalkıyor uykular haram oldu :) ama canı sağolsun sanırım biz hem atak hem diş dönemindeyiz
0 oy
(868 puan) tarafından
benim kızımda 1 haftadir öyle hele bu gece beni bitirdi sabahda 6 da uyandı ... Maalesef çocukların günü gününü tutmuyor kuzum.
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Genelde dış dönemleri öyle oluyorlar canım 14 aylık hala aynı kesici dışleri şişmiş 4 tane perişan ediyor bizi 3 de yattı bu saate kadar 100kere uyandim
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Kız benim oğlum 20 aylık halen kaç kez kalkıyoz:D 

Analık kolay değilki fedakarlik istiyo:ermm:

0 oy
tarafından
Dişleri kaşıntı yapiyordur.bu aylarda alt dişi çıkıyor. Jel yada granurler var onlardan kullanırsan daha rahat eder
0 oy
(137 puan) tarafından
Bnm 4 yaşında kızım dün uyutmadı bile :/ 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
16 aylık olacak 3 saat uyusa deliksiz diye dua ediyorum hele bazı geceler saatlerce sallıyorum uykuyu unuttum bu gece 2 de uyandı salla salla yok en son 4.30 da kalktı ayıldı 6:10 du kayınvalidemi çağırdım 1.30 saat uyudum işe geldim
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kız aynı durum bizde de  var 5 gün sonra 8 aylık olacak , 3 gündür geceleri ağlayarak uyanıyor aç değil, altı pis değil emziği çiğniyor gibi henuz dişi yok. Atak haftaları galiba ya da diş ben de çok yoruluyorum uyumasına alışığım 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Böyle postları okuyunca üzülüyorum... benim de huysuz bir bebgim var oyundan gezmeden hiç bi şeyden memnun olmaz çığlık atar sürekli 11 aylık oldu hala değişmedi doğduğundan beri böyle... kaç doktor gezdik biri daha 9 aylıkken  erken 2 yaş sendromuna girmiş dedi biri huyu karakteri öyle dedi.. mız mız istediğini çığlık atarak belli eder işaret edebildiği halde mam yidireken bile bi kaşığı veririm ikincisini alırken çığlık atar yine ver diye... ve ben sabredemiyorum o yorgunluğa kucağımdan inmez ağır artık 11 aylık bel fitik kalmadı napicagimi hiç bilmiyorum inançlı biriyim am sabredemegim zamanlar bağırdım zamanlar oluyor özellikle o çığlıkları katlanamıyorum... uykusuzluğa varım yeterki çığlık atmasın uyumasın ki uyumuyor zaten ama bazen böyle postlarda sabırlı anneleri görüyorum işte ne olursa olsun sabrediyorum vs diyolar ben sabredemiyorum bazen isyana düşüyorum anneliğini sorguluyorum böyle postlarda demek ki ven anne olmaya layık değilim diyorum bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 751 göst.
0 oy
1 cevap 167 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,616 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
0 oy
9 cevap 743 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,616 puan) tarafından soruldu

Kategoriler