Simdi şöyle aylar önce kız arkadaşımın evine eşinin kanser hastası akrabası cat kapı habersiz gidiyor .
kızda ilk defa görüyor kadını duymuş biliyor ama görmemiş o gün kanser olduğunu duyuyor. kadının yanında da kendi yeğenleri var
ev sahibi kadına hosgeldin bes gittin sohbetinden sonra agzindan kaçırıp kanser hastası olan sen misin diyor öyleki hic hasta gibi görünmüyormuş sasirarak sormuş.
pişman ama elden ne gelir çıkmış agizdan bir kere. Ikramlarini bile yememiş içmemiş. Arkadasimin Halinden belliymiş pisman olduğu ama kusura bakma da dememiş oda aklına gelmemiş çat kapı geldikleri için.evine gitmiş bu kadın bana nasıl sen misin kanser hastası olan diye sorar diye söylenmiş abartmış Yeğenleri de biz tanıyoruz yengeyi agzindan kaçtı çok iyi biridir demiş. Yetmemiş gidip bütün sülalesine anlatmış bana kanser demiş diye arkadaşımı dillere düşürmüş annesini bile arkadaşıma karşı kinlendirmiş o kadar yani bu arada kadının annesini arkadaşım surekli arar sorardı hatır var arada ama dememişler kizlarinin kansere yakalandığını. Arkadaşım kaç yaşında kadin kac yaşında yaşından utanmamis dillere düşürmüş marifetmis gibi. Bilmiyorum ne var yani bundan babamda kanserden Öldü amcamda dedemde nenemde. Herkes biliyordu kendi aralarında konusuurlardi kanser hastalığını açık açık. Yanlis Bir soru sormak mi dert oluyor hadi kadını anladık olgun düşünemiyor ya akrabalarına ne demeli bilemiyorum. Ben haklli görmüyorum kadını siz ne dersiniz bu duruma ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşım çok mahçup ve utanmış vaziyette