0 oy
470 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Simdi şöyle aylar önce kız arkadaşımın evine eşinin kanser hastası akrabası cat kapı habersiz gidiyor .

kızda ilk defa görüyor kadını duymuş biliyor ama görmemiş  o gün kanser olduğunu duyuyor. kadının yanında da kendi yeğenleri var 

ev sahibi kadına hosgeldin bes gittin sohbetinden sonra agzindan kaçırıp kanser hastası olan sen misin diyor öyleki hic hasta gibi görünmüyormuş sasirarak sormuş. 

pişman ama elden ne gelir çıkmış agizdan bir kere. Ikramlarini bile yememiş içmemiş. Arkadasimin Halinden belliymiş pisman olduğu ama kusura bakma da dememiş oda aklına gelmemiş çat kapı geldikleri için.evine gitmiş bu kadın bana nasıl sen misin kanser hastası olan diye sorar diye söylenmiş abartmış Yeğenleri de biz tanıyoruz yengeyi agzindan kaçtı çok iyi biridir demiş.  Yetmemiş gidip bütün sülalesine anlatmış bana kanser demiş diye  arkadaşımı dillere düşürmüş annesini bile arkadaşıma karşı kinlendirmiş o kadar  yani bu arada kadının annesini arkadaşım surekli arar sorardı hatır var arada ama dememişler kizlarinin kansere yakalandığını. Arkadaşım kaç yaşında kadin kac yaşında yaşından utanmamis dillere düşürmüş marifetmis gibi. Bilmiyorum ne var yani bundan babamda kanserden Öldü amcamda dedemde nenemde.  Herkes biliyordu kendi aralarında konusuurlardi kanser hastalığını açık açık. Yanlis Bir soru sormak mi dert oluyor hadi kadını anladık olgun düşünemiyor ya akrabalarına ne demeli bilemiyorum.  Ben haklli görmüyorum kadını siz ne dersiniz bu duruma ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşım çok mahçup ve utanmış vaziyette

6 Cevaplar

+1 oy
(2,300 puan) tarafından
Annemde kanser biri sen kansermisin diyince buyuk tepki vermez ama icten ice uzuluyo anliyorum ama bunlarn yaptigi fesatlik kotu bsey dememis ne dilden dile sakiz gbi dolandiriyorlar kadn sanki namusuna kufur etmis . Insanlar grrcekten artk cok kotu kalpliler herkesss birbirnin dusmani 
tarafından
Ya işte hastalığından utanır insan arkadaşım kadının kızı yaşında ne diye fesatlık yapmış anlamamış.  Bu insanlar arkadaşımın amcası öldüğünde rahmet bile dilememis insanlar.  Burdan belli niyetleri.  Ne diye cat kapı habersiz gidiyorsun evine demi.  Namazda yakalanmış arkadaşım açıyor kapıyı kapida kızlarla birlikte 4 şahıs şaşırmam mısın sende sen olsan
(2,300 puan) tarafından
Wallla bende sasiririm cat kapi ne alaka yani. Bide kizi yasinda ne ayip yaptigi ya. Ölüye rahmet dilemiuorlar ama giybet o bicim kötuluk ara bozuculuk o bicim hic korkmuyorlarda allahtann. Allah o kadina sifa versin birazda merhamrt versjnn . Arkafasin hic sikmasin canini selam ble vermesjnn bosversin
tarafından
Allah annene sifa versin canım   zor hastalik bilirim babamda kanserden Öldü . İnsanları anlamak zor.
(2,300 puan) tarafından
Amin kuzum allah razii olsunn . Ne kanseriydii baban peugamberimize komsu eylesin rabbimmm :(((
tarafından
Prostat canım amin inşallah cümle muslumanlari inşallah
-Reklam-
+1 oy
(53,863 puan) tarafından
yani sormasi hos olmamista. memleket meselesi gibi abartmalarida doğru degil. Allah sifa versin
tarafından
Cat kapı gelince nasıl davranacağını bilememiş agzndan kaçırmış
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Ya yanlis anlamazsan benmi takjldim birtek kanser hastasi kizin annesiyle surekli konusuyor diyorsun esinin de akrabasi duymus biliyor diyorsun annesiyle tanisiyorsa kadini da simayen bilmesede isim olarak bilir kadin da adini soylemistir yani eve girince 
tarafından
Kadının yeğeni anlatmış arkadasima
(1,764 puan) tarafından
Kirginligindan yapmistir cok gorme cnm demekki gercekten bu duruma coke uzuluyor aliniyor onunda ruh halini bilemeyiz.zaten iyi bir ruh halinde olsa yapmaz yani
tarafından
Doğru canım haklısın ama kötülemesi Doğru degil yinede.  Arkadasim annesini aramış konuşmuş annesi ama sinrada demiş ki ben niye konuştum o benim kızımın kalbini kırmış demiş;) canından bezmiş kadın belli. Allah şifa verir inşallah
(1,764 puan) tarafından
Ya tek tarafli dusunme kotulememis ki olani soylemis bire bin katmis mi dedim acik acik bana kanser misin diye sordu demis kirginligini dike getirmis insanlara arkadasininkini hata olarak gorup affediyorsan onuda mazur goreceksin benim dusuncem bu yonde cnm
tarafından
Olabilir canım ben kıyamadım arkadaşıma çünkü sürekli dedikodusunu yapıyorlar esinin ailesi ve bu akrabalari.  Sevmiyorlar yani erkek tarafı
0 oy
tarafından
Benim annemde kanser anlattı her yerde söylerdi ben kanserim derdi kimse bisey demezdi Rabbim önce şifa sonra akıl fikir versin 
tarafından
Amin canım Amin. Geçmiş olsun annenede
0 oy
(8,176 puan) tarafından
Kanser basit bir hastalık değil ve belli ki kişi kendini zaten kötü hissediyorken pat diye suratına denilince hoş karsilamamis. Yani diyen kişiyle direkt bir daha görüşmeseydi öyle yayması da hoş olmamış. Iki tarafta hatalı 
(8,176 puan) tarafından
Art niyetli olan arkadaşın ve şakşakçısı olan sensin. Tekrar okumaya gerek yok iki tarafta hatalı yazmışım sen yorumu tekrar oku. Seninle aynı düşünmek zorunda da değilim buna göre yargılayamazsın sormuşsun cevapladım ağlama hemen
tarafından
Nereye gülüyorduk söyle de boşa gitmesin:)))
(8,176 puan) tarafından
Münasip bi taraflarini acip oraya doğru gülebilirsin
tarafından
Vay edepsiz :)
(8,176 puan) tarafından
Hı hı  :))))))))
0 oy
tarafından
Yüz kizartici bı suç sanki ne var bunda Allah'tan gelen hastalık epey cahile catmislar takmamak gerek
tarafından
Aynen canım aynı fikirdeyim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 619 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cennet_9891 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 975 göst.
0 oy
10 cevap 249 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.

Kategoriler

1,468,801 soru

24,064,039 cevap

330,278 kullanıcı

...