0 oy
789 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (176 puan) tarafından
Bebeğiniz 2-3 yaşında ve güvenebileceğiniz biri var. Eşinizle 1 gecelik tatil kaçamağı yaparmıydınız? 

39 Cevaplar

0 oy
(1,879 puan) tarafından
Ben yapamam ya bensiz durmaz gece uyumaz ben olmadan kimsenin elinden yemek yemez cumartesi evi taşıyacam annem yakın bana bırak dedi ama durmaz diye kendimle götürecem dedim
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Güveneceğim kişinin kim olduğuna bağlı seneye kızım 1 yaşında olacak bu sene gidemedik şimdiden seneye anneannesine bırakıp 3 gün gitsek diyoruz yani annem veya kayınvayideme bırakırım ama başkasına kim olursa olsun bırakmam
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Aklım kalacağına kendim kalırım  çocuğumun yaninda. 
0 oy
tarafından
Evladım da gelsin milletin yanında ne işi var 
0 oy
tarafından
Yanlış anlamayın ama oğlum 2.5 yaşında ilk kez babaannesine bırakıp arka sokağındaki pazara gittim eşimde bende resmen çocuğu terketmisiz gibi hissettik o bizim parçamız yaa bir yere giderken ihanet etmişim gibi hissediyorum sadece ben mi böyleyim çocuğum resmen uvzum haline geldi
0 oy
tarafından
Yaparım yaptım bile çokta güzel oldu :D
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Dursa bırakırdım ama kızım hala dogmamis gibi takiliyo anasının gözü ♥️ 

Memnunum halimden ama bir saatim dahi yok kendime ait babasinda bile durmuyo öyle anaci.. 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ben yapmam yapamam 
0 oy
tarafından

Ayy annem baksa 1 hafta da giderim yaa :D ama annem dışında zor birine bırakmam. Belki çok güvendiğimse eminsem çocuklarıma bakabilir o zaman 1 gecelik tatil de olur yani ama yetmez orası ayrı :) zorunlu haller dışında kimseye bırakmadım hiç çocukları, Bi tatil ne güzel gelirdi yaa

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yapmam ben yapamam daha doğrusu çünkü düşük yapmıştım bir gece hastanede yattım görümce refakatçiydi bebeğim evdeydi eşimle kaynanam bakıyor du 1 yaşındaydı o zaman gece sık uyanan bebekti halen de öyle o gece rahat uyumam gerekirdi ama benim içim hiç rahat değildi sabaha kadar saat başı uyandım cocuk uyandikca beni göremeyecek ne hissediyor acaba diye bebeğim olmadan rahat edemem ben evet bunaliyoruz bazen ama o olmayincada olmuyor 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Kayınvalidem var çalışıyorum o çok çok iyi bakıyor ona bırakıp gidebilirim ama oğlum olmadan eğlenip mutlu olmak içime sinmez. Şuan kartepe tatil düşünüyoruz onuda götürcem 
0 oy
(163,382 puan) tarafından
2,3 yas kiyamam ben yaaa 
0 oy
(473 puan) tarafından
Yapamam yapmam için gözümün görüp rahat etmesi lazım ki zaten kızım 26 aylık uykuyu reddediyor zorla uyutuyorum öğlen bıraksam kayinvalideme ben gelene kadar asla uyumuyor 10da yatan çocuk rahatsız da biraz az önce bı ton ağladı öyle uyudu 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn kizimi 5 dk gözümden ayırmıyorum  bn gitmem bn nerde kızım orda
0 oy
(7,931 puan) tarafından
kendim tatilde olsamda aklım oğlumda kalır rahat edemem o yüzden gitmem
0 oy
(13,673 puan) tarafından
Oğlum 2,5 yaşında 19 haftalık hamileyim bende bı kaç gün bırakıp gidelim diyorum çünkü birdaha imkansız babaannesi anneannesi misler gibi de bakıyor oğluma 
0 oy
(53,949 puan) tarafından
gitsemde o tatil bana tatil olmaz aklimda dilimde kizim olur hep ☺️ gitmeyede ihtiyac oluyo aslında aklin kalmayacaksa gidip gez
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Yapmam. Bir günlük değil ,1 saatlik tatil olsa yavrularım olmadan gitmem. 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yapamam nereye gitsem onu da götürürüm bu büyüdüğünde de değişmicek bütün anılarımda onunda olmasını istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,308 göst.
12 Nisan 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 1,419 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde DUBLE ANNE (425 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 116 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
6 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ssibel (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,411 soru

24,085,540 cevap

331,451 kullanıcı