0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (3,683 puan) tarafından
Bu durumda nasıl hissedersiniz 

Mesela esimin halasının gelini var iyi anlaşıyoruz telefonda görüşüyoruz birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz ama gel gelelim ne görse aynisini alıyor veya yapıyor örnek vermem gerekirse 

Sacimi komple açtım bi ara platin dipten 2 hafta sonra o da yaptı sonra ben diplerimi kahverengi boyadım o da yaptı 

Yaz için bacağa kadar bağcıkli sandalet aldim aynisini aldi  ben kadın giyim satiyorum bir miktar biriktirdim kendime yeni model altin kolye aldim bugün telefon açtı o da almış 

Tamam alsin benim gözüm yok herkeste olsun ama aynı model niye seninde aklın var zevkin var kendimi tuhaf hissediyorum şimdi  2 gün sonra düğüne gidecek kolyesini gösterecek sonra ben takınca gidip aynisini almış diycekler ben böyle hissediyorum 

Ne laf desem kendimi ifade etsem yapmasın böyle 

16 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Herşeyimi anlatmam aldığım şey de söylemem böyle insana 
(12,763 puan) tarafından
Ama sonrası Cook güzel sonra bı üzüldüğün yer olacak ama sonu Cook güzel Love love
(12,763 puan) tarafından
Gözlerinin ardında olan mi
You da var
(12,763 puan) tarafından
Onu izle son bölümde tepkini video olarak istiyorum sjsjsj
(12,763 puan) tarafından
Hayır ya çok ters köşe oha diyecen ben bile tahmin edememistim
(12,763 puan) tarafından
Terbiyesiz hemen terbiyesizles shshsh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açıkça söyle neden benimkinin aynısını aldın görmemiş mıydın benimkini şimdi nasıl kullanacaz ikimizde aynı şey ikiz gibi çok kötü bir durum bı daha bunu yapma de
(3,683 puan) tarafından
Keşke böyle Yapabilsem hep insanlar kırılmasın uzulmesin sonunda üzülen yine ben
tarafından
Yok canım biraz sert davranıp Kirman gerekiyo yerine göre yoksa insanlar sınır tanımıyor
0 oy
tarafından
Benim de çevrem de var böyle taklit edenler ne yazkki bunun tek nedeni bana göre kıskançlık baska açıklaması yok
(3,683 puan) tarafından
Tabiki öyle bide yüzüme gülüyor görsen nekadar saf gibi
tarafından
Zaten hep öyle yaparlar canım vur yüzüne şakayla karışık en azikdsn anlasin anladığın
(3,683 puan) tarafından
Yapicam valla dayanamıyorum içim içimi yiyor ikiz gibi gezelim şimdi diyecem
tarafından
Vur gitsin lafı
0 oy
(8,287 puan) tarafından
Madem öyle sende yaptıklarını anlatma . Huyunu biliyorsun her şeyini birebir söyleme.
(3,683 puan) tarafından
Nekadar saklayabilirsin ki bir yerde görüyor sonra gidip aynisini alıyor
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ona bir iyilik yap ve hamileyim de :D 

Ben olsam sırf gıcıklık olsun diye derdim :D bir daha da biseyimi söylemezdm
(3,683 puan) tarafından
Aaa bu da yaşandii hamile kaldım 1 ay geçmedi oda hamile hahah
tarafından
Ahhahahahah oha yani kiz dikkat et nüfusuna geçmesin :D
0 oy
(738 puan) tarafından
Bunun bide diğer tarafından bak bağzı insanlar giyinmeyi bilmez yemek yapmayı ev düzeni veya kişisel bakım hakkında bişey bilemz senden görür heveslenir yapar senin aldığını tarz bulur alır giyer farklı bulur senden görmez ise onu alıp giymez çünkü giyinmeyi farklı görünmeyi bilmez klasik giyinir saçını nasıl boyatsa yakışır bilmez yine sende görür hoşuna gider kendine yakışacağını düşünür oda boyatır sinir olmak yerine senden bağzı şeyleri örenmesine bence mutlu olman lazım bir kadına bakımı giyinmeyi öğretiyor san bu seni rahatsız etmesin aksine ne mutlu sana 
(3,683 puan) tarafından
O da güzel giyiniyor bence yani hiç giyinmeyi bilmiyor diyemem o konuda bisey demiyorum yani giysi dir sonuçta sadece bende olacak değil ya ama şu altin konusu canimi sıktı
0 oy
tarafından
Vatsap durumunu sürekli takip ediyorsa oradan bunula ilgili  koyan bir söz paylaş muhakkak  üzerine alınacak bı dene bence 
0 oy
(4,342 puan) tarafından

Takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir :)

(3,683 puan) tarafından
Tabikide yani bende aslında mutlu oluyorum beni taklit edecek bir yere koymuş gözünde giysi konusunda lafım yok zaten sadece bende olacak diye bir kaide yok da şu altin konusu canimi sıktı
(4,342 puan) tarafından
Psikolojik sorunları olabilir mi :)
0 oy
(2,225 puan) tarafından
arkadaş olsa neyse de akraba olunca sıkıntı 

senin hakkında konuşurlar aynısını almışlar vs diye 

boş yere can sıkarlar
(3,683 puan) tarafından
Aynen işte oysa ki ben 2 ay önce aldım daha ama nerden bilsinler
0 oy
tarafından
İyi de bu kötü birşey değil ki samimi buluyor aldıklarını da zevkli gördüğü için yapıyor olabilir. Eğer bu kadar rahatsız oluyorsan herşeyi gösterme
0 oy
(54,019 puan) tarafından
kolyeyi tak resim paylas herkes önce sende görür

mesafe koy her aldigini yaptigini soyleme
0 oy
tarafından
Bişey alacağın zan başka bi modelin fotoğrafını al mesela kolye gibi başka model at bunu alçam kesin de senden önce alsın sende kendi istediğini al iki kere kolye alacak kadar zengin değildir herhalde
0 oy
(531 puan) tarafından
Valla benim halamın kızı da öyle ama ben rahatsız olmuyorum ne bileyim zevkimi begeniyor herhalde diyorum kıskançlık hissetmiyorum ama herkesin niyeti farklı olabilir tabi 
0 oy
(1,131 puan) tarafından

Böyle insanlardan nefret ediyorum...

Şahsen Allah günah yazmasın ama almadığım şeyi bile almış der aldırırım. Hatasını anlayana kadar yaparım. Sürekli bişeyler atıp bunu alıcam sence nasıl sipariş veriyim mi derim baktım ver falan diyorsa verdim sipariş der yalan söylerim.
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Benimde eski bi arkadasım yapıyodu aynısı ne alsam aynısını alıyodu ben ne yesem aynısından sipariş veriyodu en sonunda dayanamadım konustum kız alınmış küsmüş cokta umrumda sanki bırak beni taklit etmeyi dedim muhabbeti kestim kac senedir de görüşüyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde beynus4444 (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 158 göst.

Kategoriler