0 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından
Ben nedense  mutfak masasında sırf sen gittin diye muz koyan göğusuze acayip tav oluyorum birde aldığı şeyin parasını söylen benim gözümde aşırı görgüsüz 

Size göre kimler görgüsüz???

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Kesinlikle ben.. 

Yalan değil çok görgüsüzüm nabdhahaj

Abartıyı gösterişli şeyleri çok severim 

Altınlarım varken elim anlımda geziyordum ajhdjaja

Bir elime alyans beş taş diğer elime tek taş takıyorum mesela hala ujahshahqhq seviyorum elimde değil.. 

Kınamda 5 kıyafet giydim kafama kafamdan büyük taç taktım düğün girişinde bileenziklerim görünsün diye elimi havaya kaldırıp el sallamışım hatta sonradan fark ettim.. 

Bişey in fiyatını demem kimseye ama birinde bişey görsem bu kaçaaaaağ? Kaç para buğğğ diye sorarım jshdhaha

Altınlarım sattık biz şimdi hayal kuruyorum dirseklerime kadar altınım olsa da taksam.. Sığmayanları da ipe dizip boynuma takardım o derece jahshaha❤️
(12,271 puan) tarafından
Ahahah seni görgüsüz kraliçesi ilan ediyorum ☺️☺️❤️
tarafından
Bu bence görgüsüzlük değil çok  dürüstsun   canım ❤️❤️
tarafından
Yağız efem balım kaynağım çok teşekkür ederim ya varsa göstermek için kendimi yerden yere atarım ahshhahs yoksa da baş üstüne ❤️

Uhahahah kuzum benim tam bana yakışır bir isim oldu görgüsüzler kraliçesi ahshahja❤️

Can mert ya çok teşekkür ederim canım benim ya ❤️
tarafından
Yagmurum vallahi okadar samimisinki lan yapsanda oyle durmaz sende bayiliyorum sana yaa ❤️❤️❤️
tarafından
Allahımm bende sana bayy ııı lııyorum kuşummmmm çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+12 oy
(4,342 puan) tarafından

Koca parasıyla kendini kaybedercesine hava atan görgüsüzdür benim için :'(

(1,096 puan) tarafından
+++++++
tarafından
Jsjsjsjssj :D +
+3 oy
tarafından
Öncelikle yiyip ictigini surekli olarak paylaşan görgüsüzdur bence bunun adı ister sunum ister keyif ne olursa olsun yiyecek paylaşmak çok absürt gelmiştir bana her zaman onun dışında marka muhabbeti yapan ve her aldığını göstermek isteyen,ufak tefek hesaplar peşinde olan üçün besin lafını yapan gorgusuzdur 
tarafından
Artı+
(3,158 puan) tarafından
Ay inan benim bi arkadaşım var nerdeyse içtiği suya kadar yediğini içtiğini atar biyere yemeğe gider atar kahve içer atar tatlı yapar atar daha bunun gibi bisürü bana artık gına geldi o kadar itici geliyo ki anlatamam
tarafından
Evet canım itici bir o kadar komik ve boş
(3,158 puan) tarafından
Ayrıca ben sonradan görme de diyorum bu tıpteki insanlara
tarafından
Malesef öyle zaten yokluktan bolluğa birden düşünce afallama dönemi oluyor
+2 oy
tarafından
Bana en çok her yediğini her giydiğini dillendiren görgüsüz geliyor özellikle yeme içme Allahim instagram wtsaap aynı kareyi her yere atan anlam veremiyorum millet sizin yediğinizi içtiğinizi görünce o mu doyuyor siz mi bnce bu özenti ve gelişememe
+1 oy
(738 puan) tarafından
Benim ablam komşusuna aldığı kıyafetin etiketini bile göstermişti komşusuna gerek kalmadan kadın gidince yüzüne ben söylemiştim görgüsüzce bir hareket diye aşırı sinir oluyorum  maddiyatla yeme içme ile ön plana çıkmaya çalışıp başkalarını özendirmeye çalışana çok ucuzca 
(12,271 puan) tarafından
Benim görgüsüz görümcem de kızıma alacağı hediye yi etiket ile attı bana resmini
(738 puan) tarafından
Sanıyorlar ki dünyada herşeyin en pahalısını en güzelini onlar alıyor hediyenin alınan şeyin parası değil önemli olan 3 kuruşluk hediye den alınandan da mutlu olanlar var yeterki düşünülsün
(12,271 puan) tarafından
Aynen öyle bende ignrleyerek söyledim aldığın hediye den ziyade senin gelmen di benim için önemli olan dedim
+1 oy
tarafından
Olur olmadık yerde giyilmemesi takılmaması gereken şey takmak giymek ... 
(12,271 puan) tarafından
Valla aynen buda büyük bir görgüsüz luk
0 oy
tarafından

Herkesin içinde geğiren, geğirdikten sonra da o nefesinin ortama yayılması 

Kuscaaammm:sick:

(12,271 puan) tarafından
Bu iğrenç lik,☺️onu başka bir Zaman sorarım ☺️hahhaha
tarafından
Rahatlarsın cnm :-)))))
tarafından
İğrençlik oldugu kadar gorgusuzlukte asla da sevmem
(16,785 puan) tarafından
Ay ne iğrenç
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Bütün bileziklerini kollarında sergileyenler çok itici geliyo bana 
(12,271 puan) tarafından
Aynen öyle valla banada halam yapardı onu
tarafından
Altınlarım dizi dizi kıskanmyn fessatlar bizi:D
(2,670 puan) tarafından
Hahahaa bi dizide var ya oğluşum diye geziyo kadın  bi o itici gelmiyo :D
tarafından
Hangisi kiz
(2,670 puan) tarafından
Fox da aşk mantık intikam izlediğim tek dizi o zaten komedi güzel bişey
0 oy
(318 puan) tarafından
Benim meyveler hep masada duruyor kız :)) ama hoşuma gidiyor ondan yoksa göstermek için değil gerçekten bak :D 

Bende aldığı herşeyin fiyatını söyleyenlere acayip sinir olurum ban ne ya neyse ne kim sordu sanki , şu takı olayınıda hiç sevmem kurbanlık koyun gibi sarı sarı takıyorlar 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Eşimin teyzesinin kızı evde otururken başındaki şalı çıkarmak için  güneş gözlüğünü çıkardı sonra şalını çıkarıp gözlüğünü tekrar taktı. Bu görgüsüzlük değil de nedir
0 oy
(2,199 puan) tarafından

Sürekli aldıkarıyla övünen herkesin gözüne sokan 

Birde belki linç yiycem ama genelde sürekli kocalarıyla sürekli mıc mıc kocişim vs fotolarda altınları herkesin gözüne sokmaları  birde abartılı absürd sunumları görgüsüzlük bence :angel: herşey dozunda güzel 

0 oy
(4,875 puan) tarafından

Napalim bacım varki koyuyoruz var kiii söylüyoruz :P:woot::)

0 oy
(16,785 puan) tarafından
Etrafındakileri düşüynmeyip en ufak birşeyi bile göze soka soka gosteren gosrgusuzdur 

Kendini öven üstün gören sürekli anlatan şunu bunu aldım diyen gosrgusuzdur yani kişi belli eder kendini zati her haliyle 
0 oy
tarafından
Her ortam da altın takanlar benim için görgüsüzdur. Kendi hayatindan utanıp herşeyi yalan söyleyen insan da görgüsüzdur. Kendini beğenmiş insan ful görgüsüzdur:)
0 oy
(802 puan) tarafından
Mütevazı olmayan, ilmiyle, becerisiyle, başarısıyla ön plana çıkmayan, kültürel eksikliğini gösteriş, abartı ve birtakim materyallerle kapatmaya çalışan kişidir benim nazarımda.
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Kiz niye öyle diyorsun bende tüm meyveleri masa üstüne koyarım hani cocuklar görsün alsın yesin diye beni beklemeden ama görgüsüzlük değil hani . Bence böbürlenip  duran insana mesela denir görgüsüz aldigi yaptığı  herseyini ballandıra ballandıra  anlatan nispet yapan küçümseyen mesela 
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Başkasının alın teriyle hava atan. Sürekli kendini ön planda tutup eşi benzeri yokmuş gibi saatlerce kendinden söz etmek. Aldığı birşey olduğunda her gelene kaç paraya aldığını söylemek... Ben öyle insanlarla aynı ortamda oturmaktan çok sıkılırım, cinnet geçiririm yani :Presmen buraya eltim i anlattım evet evetttt:devil:

0 oy
(1,315 puan) tarafından

Görgüsüz diyince akilima direk eltim geliyor aldığı herşeyi acar bukadar para verdim ben bunu aldım der herkesin içinde 2 lira ekmeğe verse ekmeği sallar mahallede ekmek aldım 2 lira verdim der :D

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bana göre utanmasa sıçtigii b.oka kadar paylaşanlar görgüsüzün daniskasıdır.

Ha bide sıfır aliyorum diye millete yuttrup ikinci el alanlar benim için görgüsüzlükte zirvedelerrrr
(2,290 puan) tarafından
Bence s.alaklığa giriyor onlar :D her b.ku paylasmak
0 oy
tarafından
Lan kozalakcim muzla ne alaka muzlada gorgusuzluk yapanda hava atanda aklindan suphe etsin valla ay mutfak masamda yokki daha dogrusu masa koyacak genis bi mutfagim yokki biri gelince muz koysam sksksjjsjs 

Bana gore görgüsüzlükde sey ya surekli paradan bahseden hele gecen bi post vardi bazi yorumlar Allahim beni benden aldi sanki o postu beklemisler gibi direk yapistirmislar nasil guldum :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 524 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,507 göst.
0 oy
7 cevap 1,089 göst.

Kategoriler

1,469,410 soru

24,072,037 cevap

330,713 kullanıcı

...