Kesinlikle ben.. Yalan değil çok görgüsüzüm nabdhahaj Abartıyı gösterişli şeyleri çok severim Altınlarım varken elim anlımda geziyordum ajhdjaja Bir elime alyans beş taş diğer elime tek taş takıyorum mesela hala ujahshahqhq seviyorum elimde değil.. Kınamda 5 kıyafet giydim kafama kafamdan büyük taç taktım düğün girişinde bileenziklerim görünsün diye elimi havaya kaldırıp el sallamışım hatta sonradan fark ettim.. Bişey in fiyatını demem kimseye ama birinde bişey görsem bu kaçaaaaağ? Kaç para buğğğ diye sorarım jshdhaha
Koca parasıyla kendini kaybedercesine hava atan görgüsüzdür benim için
Herkesin içinde geğiren, geğirdikten sonra da o nefesinin ortama yayılması
Kuscaaammm
Sürekli aldıkarıyla övünen herkesin gözüne sokan
Birde belki linç yiycem ama genelde sürekli kocalarıyla sürekli mıc mıc kocişim vs fotolarda altınları herkesin gözüne sokmaları birde abartılı absürd sunumları görgüsüzlük bence herşey dozunda güzel
Napalim bacım varki koyuyoruz var kiii söylüyoruz
Başkasının alın teriyle hava atan. Sürekli kendini ön planda tutup eşi benzeri yokmuş gibi saatlerce kendinden söz etmek. Aldığı birşey olduğunda her gelene kaç paraya aldığını söylemek... Ben öyle insanlarla aynı ortamda oturmaktan çok sıkılırım, cinnet geçiririm yani resmen buraya eltim i anlattım evet evetttt
Görgüsüz diyince akilima direk eltim geliyor aldığı herşeyi acar bukadar para verdim ben bunu aldım der herkesin içinde 2 lira ekmeğe verse ekmeği sallar mahallede ekmek aldım 2 lira verdim der
1,469,410 soru
24,072,037 cevap
330,713 kullanıcı